Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 47
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-11-21 Familiebesøg og sløj unge

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Farfar, farmor og Faster Laila var på besøg i dag. Frida var henrykt og Sigurd var glad. Ja, dvs. han var glad et stykke tid, men så blev han sløj og kastede op udover far. Han fik feber og var til sidst ikke spor glad. Han kunne heldigvis godt få sovet lidt i barnevognen.

Det var ellers dejligt vejr i dag, ligesom de to forgående weekender. Meget passende og noget vi udnyttede ved at gå et tur i lokalområdet. Turen blev dog ikke så lang, for Frida ville hellere hjem og hygge. Det var farfar der blev udvalgt, så han fik lov at synge rigtig mange sange og læse rigtig mange bøger.

Om aftenen slog Sigurds sløjhed rigtig igennem og han sov først rigtigt lidt over midnat. Hanne stod for sengelægningen, så hun er nok noget bombet i morgen.

Farmor farfar sigurd

Sigurd deler tøjsmag med farfar

Sigurd tau

Mon ham der kan finde ud af at åbne for kattemaden?

Gå tur

Stort problem: Hvordan holder man alle tre i hånden samtidig?

Solhjørnet t a laila

Solhjørnet blev genopdaget

Farfar sigurd

Nej, Sigurd, den skal læses, ikke spises

Frida hund

Hunden skal se billeder

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-11-20 Den første sne

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Så kom den første sne! Ikke det vilde, faktisk blot et par følere, men det er rart det er startet. Frida har snakket om sne i flere dage og trods forældrenes forsigtige Vi håber der bliver hvid jul har hun bestemt sig for at der i hvert fald er sne til den tid.

Hanne forklarede Sneen kommer ned fra skyerne og Frida svarede Jeg troede det kom op fra fliserne.

Sigurd var vågen til kl. 20 i dag. Han plejer ellers senest at sove kl. 19. Han var vældig begejstret og i godt humør, mens han legede på gulvet under spisningen. Der håbes på at det betyder det går bedre med tænderne.

Frida dør

Storesøster set fra Sigurdperspektiv

Lone-mussen
2005-04-30 17:12

FÅ ET LIV!!!

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-11-19 Tand to er synlig

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Sigurds tand nummer to er brudt næsten igennem. Mere end halvdelen af skærefladen er fremme, men den sidste lille del mangler altså. Det er Sigurd ikke så tilfreds med. Faktisk overhovedet ikke spor tilfreds. Men mon ikke det pludselig bliver meget bedre i morgen eller i overmorgen?

Frida gentog det gode humør fra i går, da hun og far legede efter børnehaven. Det blev så mor der blev læsset af på, da hun kom hjem. Det kan godt være lidt utaknemmeligt at vende hjem efter en lang arbejdsdag til ulvetime og tandværkende søn.

Sigurd stå

Go, Sigurd! Lige pludselig sker der ting som det her. Og her gik vi og holde øje med kravletendenserne

Frossen sø

Stille, frost og for det meste skyfrit. Rigtig lækkert vejr!

Sigurd spiser brødhapser

Hvad så, tøser? Skal I hen og hygge med far her?

Frida paraply

Ja, Frida, paraplyen skal nok skærme mod kulden fra oven

Frida slikk på bord

Frostvejr betyder gratis is. Nammenam

Frida kaste is

En isblok klar til ofring. Godt med traditioner

Frida sovepose

Den ser sjov ud, men betyder at forældrene skal knappe knapper op og i med få minutters mellemrum

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-11-18 Sigurd bestod

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Sigurd blev udsat for Boelprøven med bjælder, rød stok og det hele. Han bestod, så han skal ikke gå spædbarnsperioden om, men får lov at rykke op i barndommen. Han havde nu også glædet sig. Han var så spændt at han vågnede lidt over 4 i morges og han kunne slet ikke forstå at han skulle lægge sig og sove videre.

Apropos søvn, så må man tage hatten af for fliselæggerne. Efter gårsdagens støj fra tre mænd med vinkelslibere skulle man tro de havde toppet. Men nej, i dag hev de en stamp-fliser-på-plads maskine frem. Det var en metalplade med en rystemaskine ovenpå, men det med rystelserne var vist bare for at få den til at flytte sig, for den fungerede tilsyneladende ved at udsende så meget støj som overhovedet muligt.

Det er nu bekræftet at Sigurds første tænder er på vej. Den ene er brudt helt igennem, mens den anden stadig trykker. Knægten har forøvrigt fundet ud af at række armene op mod de vosne, når han vil op.

Frida var lidt mopset i børnehaven, men humøret blev klar bedre herhjemme og gik over i lallende jubelglæde efter aftensmaden. Vi ved desværre ikke hvorfor.

Frida havde en lille samtale med far, da han gav hende en klejne:
Far: Her, Frida
Frida: Hvad er det?
Far: Det er en klejne
Frida: Den kan jeg ikke lide
Far: Det er sådan noget man får til jul, den smager godt
Frida: Jeg kan ikke lide den
Far: Det er en kage
Frida: Jeg kan godt lide den

Gravko

Dette er en gravko. Enhver lighed med svømmefugle er tilfældig

Sigurd gulv

Ja, han bestod også skub-til-ungen-og-se-om-han-vælter prøven

Fliser

Ikke mere larm. Der takkes

Frida klejne

Når klejner er kager er klejner kræs

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-11-17 Kedelig dag, bedre aften

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Sigurd sov skidt i nat og var generelt utilfreds hen over dagen. Der blev lagt fliser lige ved vores blok og støjen hjalp ikke udpræget på læg-Sigurd-i-barnevognen forsøgene.

Frida var heller ikke for glad, da hun blev hentet i børnehaven. Det blev ikke bedre af at far brugte tid på at prøve at få Sigurd til at sove, efter hjemturen. Heldigvis kom mor hjem og hyggede om Frida. Det hjalp stille og roligt.

Sigurds manglende søvn det sidste 1½ døgns tid slog igennem før aftensmaden. Han faldt let i søvn og er endnu ikke vågnet op. Frida fik kvalitetstid sammen med mor og et af DRs børnespil. Forældrene ser store passificeringsmuligheder ... eh ... aktiveringsmuligheder i dette.

Vi fik forskudsopgørelse i dag. Væsenet har taget navneforandring til Århus-Skatservice. Ha. Det kunne tage navneforandring til De venlige guldtrolde og det ville stadig ikke narre nogen.

Dagens Fridacitat: Goddag, goddag, min fod er en elefant.

Sigurd kasse

Okay, Sigurd, hvordan er det lige man bærer sig ad med at sidde fast i en væltet kasse?

[Foto]

Tagene var dækket af rimfrost i morges og pigerne klædte sig varmt på

Larmere

Tre foretagsomme gutter med hver deres vinkelsliber. Argh!

Frida spille

Frida er begyndt at styre selv med piletasterne. Generel begejstring i det lille hjem

Lone-mussen
2005-04-30 17:15

Ja, sigurd hvordan bærer man sig ad med det...hmmm..
FÅ ET LIV...

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-11-16 Sovedag og tænder

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Mor var frisk i dag, hvilket kom som en overraskelse efter gårsdagens symptomer. Hun blev nu hjemme alligevel og gav far en fridag. Den trængte han til efter de sidste par dage, så han gik i seng om formiddagen og stod op igen lidt før aftensmadstid.

Årsagen til Sigurds utilpashed ser ud til at være tænder. Ja, det har vi naturligvis troet før, men denne gang er der en tydelig hvid streg i undermunden.

Dagens Fridacitat: Ovre i fælleshuset bor slavehandleren!

Frida sidde hos mor

Tryghed

Fliser

Jævnt kedelige ting er vældig interessante, når de foregår udenfor ens dør

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-11-15 Forældremøde

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Forældrene var til forældremøde i børnehaven i dag. Det var ikke så voldsomt overraskende det der blev oplyst om Frida, men det var rart at høre fra børnehavens side af. Frida har løsrevet sig fra Kirstine, som åbenbart var lidt for opmærksomhedskrævende til hendes smag, men har svært ved at finde ud af at lege med de andre børn. Det hjælper dog at der er lavet en pigegruppe. Frida er generelt tilbageholdende overfor det meste nye, om det så er lege, børn eller ting. På den positive side er at hendes grov- og finmotorik er fin, at hun som regel ved hvad hun vil, og at hun er rigtig god til alt sprogligt.

Sigurd. Argh. Den dårlige aften fra i går slog over i en elendig nat. Han sov to gange 1½ time, men vågnede ellers hvert tredje kvarter og var helt vågen fra 2 til 3. Far var noget bombet efter den tur. Det fortsatte hen over dagen, til han endelig faldt ordentligt i søvn ved middagstid.

Hanne havde det skidt i dag: Feber, hovedpine og generel utilpashed. Det ligner influenzasymptomer, så hun gik meget tidligt i seng og bliver hjemme i morgen.

Sofa chokolade

Chokolade, sofa og samværd

Fliser

Underholdningen leveres af Gravko og Tippevogn

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->