Frida, Sigurd og Asta

Mandag 2016-11-28 Astacheck

Frida: 15 år, 2 mdr. Sigurd: 12 år, 8 mdr. Asta: 5 år, 8 mdr.

Hanne var indkaldt til aftenarbejde, så Toke tog alene til samtale i børnehaven. Det handlede om Astas udvikling & skoleparathed og involverede et på forhånd udfyldt skema med sætninger som begrunder med ord og viser med adfærd en optagethed af etiske dilemmaer og handler kropsligt i overensstemmelse med sproglige opfordringer. Tak for kaffe.

Forventningen om at optjene tapperhedspoints på tjansekontoen blev dog gjort til skamme. Det var en fin samtale og pædagogen kunne fortælle at Asta kunne tage imod fælles besked, var god til at trøste andre børn, undlod at tromle andre og legede godt med flere aldersgrupper. Altsammen ting som forældrene ikke vidste meget om på forhånd. Mindre overraskende var det at høre at hun havde svært ved at vente på det blev hendes tur, at hun var et rodehoved, havde glimrende motorik & logisk problemløsning, samt gåpåmod for alle pengene. Og så er hun forøvrigt stadig en skovl til at huske navne.

Om aftenen rodede Sigurd med Fridas telefon (under skeptisk overvågning) og fandt listen med hendes alarmer. Den første var sat til kl. 6 med teksten Bare tag din computer og gå i bad senere.

Hanne: Kom, Asta, du skal lige have nogen bukser på
Asta: Gaver!?
Hanne: Nej, jeg sagde ikke gaver
Asta: Kager!?

-0806_1_AstaSkuflerBlade

Asta: Jeg skal lige skufle blade, far!

-1418_4_AarhusUniversitet1928

Det lille universitet

-1642_2_AstaSigurdPuslespil

Storebror hjælper

-1751_MonsMomoLEGO

En indtrænger i kongeriget

Skriv en kommentar
 
 
[Arkiv]

Arkiv

Der er 5211 dage i dagbogen. Leder du efter noget bestemt så prøv søgemaskinen.

 
De bedste billeder

De bedste billeder

De billeder som Toke synes bedst om, sorteret kronologisk med de nyeste først.

 

Toke Eskildsen
te@ekot.dk
Om disse sider