Frida, Sigurd og Asta

Torsdag 2016-10-27 Klar til ferie

Frida: 15 år, 1 mdr. Sigurd: 12 år, 7 mdr. Asta: 5 år, 7 mdr.

De to største brikker for nordlystur i marts faldet på plads: Rejsen & beboelsen. Det tager 5-6 timer at flyve fra Billund til Tromsø, med 1½-times stop i Oslo. Det bliver til 10 overnatninger i Tromsø på andensalen af et privathus.

Hanne har indirekte kontakt til nogen nordmænd, der lover at der er rigeligt med sne i Tromsø i marts måned. Meget passende kan man løbe langrend næsten den fulde længde af øen; i midten hvor der er højt og god udsigt over fjord og by. Der skal lige organiseres ski. Og skitøj. Og kattepasning. Og ventes 5 måneder!

Mens der ventes kan man jo passende gå til et par UNF-foredrag. Frida har meldt sig til 12 ud af 15 i denne sæson i Aarhus. Hun har en ide om at det vil være sjovt at slæbe far med til Dødens Læger.

-1644_3_SigurdIndenKlipning

Før klipning

-1732_5_SigurdEfterKlipning

Efter klipning

Skriv en kommentar
Læs de 5 seneste indlæg
 
 
[Arkiv]

Arkiv

Der er 5180 dage i dagbogen. Leder du efter noget bestemt så prøv søgemaskinen.

 
[Fødselsdag]

Fødselsberetninger

Både Frida, Sigurd og Asta kom til verden ved hjemmefødsel. Hanne har skrevet beretninger fra alle tre gange: Frida blev født på Skjoldhøjkollegiet den 13. september 2001, Sigurd blev født i Økohuset 13. marts 2004 og Asta blev født i Økohuset 24. marts 2011.

 
De bedste billeder

De bedste billeder

De billeder som Toke synes bedst om, sorteret kronologisk med de nyeste først.

 

Toke Eskildsen
te@ekot.dk
Om disse sider