Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => Seneste indlæg
<- Forrige uge

Torsdag 2018-10-11 Besøg langt ude

Frida: 17 år, 0 mdr. Sigurd: 14 år, 6 mdr. Asta: 7 år, 6 mdr.

Asta havde en legeaftale hos VR, der bor to busture nordpå. Hanne & Toke var lidt betænkelige ved arrangementet for Asta har svært ved at lytte efter for tiden og VR er en stille og lidt sky pige. Ved afhentning virkede alt nu roligt og Toke blev til et spil børne-sequence, som Asta & VR vandt i fællesskab (uden snyd fra de voksne).

Sigurd var til bueskydning og måtte se vandretrofæet Den Sorte Si gå videre til en af de andre rødder. Han har svoret generobring, med brug af samtlige lumpne tricks han kan finde på. Konkurrencen om Den Sorte Si følger muligvis ikke helt de internationale bueskydningskonkurrenceregler.

-0817_2_Efteraarsloev

Efterårsmorgen

-1530_2_Universitetsparken

Efterårseftermiddag

-1719_AstaVandreVej

Den glade vandrer

-1729_1_AstaMaelkeboette

Blomsterfrøspause

-1733_4_AstaSaelVippedyr

Sælvippedyr

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2018-10-10 Første klavertime

Frida: 17 år, 0 mdr. Sigurd: 14 år, 6 mdr. Asta: 7 år, 6 mdr.

Astas første klavertime gik ikke udpræget godt. Dvs. selve undervisningen gik godt og Frida & D kom derfra med melodier i hovedet og klar til at lave hjemmearbejde. Det havde desværre krævet at læreren flere gange skulle kalde Asta til ro, så det blev endnu en aften med en brødebetynget Asta, da der blev snakket om det i hjemmet.

Der var Mærkelig-Kage-Dag på Tokes arbejde. Det var tredje år i træt, så nu er det en ægte tradition. Kagerne var nu ikke mere mærkelige end at Asta & Sigurd med glæde guflede resterne af kartoffelmoskagen og marengskagen. Toke vandt i kategorien "mærkelig" med sin jelly-kage med granatæblekerner.

-0859_3_MaerkeligKageDag_LowCarbRGBKage

Den mærkeligste

-0900_5_MaerkeligKageDag_BonfireMuffins

Den flotteste

-0905_MaerkeligKageDag_DirtCake

Den velsmagendeste

-1823_1_AstaSpiserMarengs

Asta approved

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2018-10-09 Oh no, it starts en gang til

Frida: 17 år, 0 mdr. Sigurd: 14 år, 6 mdr. Asta: 7 år, 6 mdr.

Frida havde prøvedag som opvasker hos Cafe Fika. Hun er ikke utilfreds med sit nuværende arbejde hos Søstrene Greene, men Fika er et sted der går op i økologi & bæredygtighed, som passer godt til Fridas værdier.

Om aftenen spurgte Asta Far, hvad betyder It is hard to be a nissemand?. Det måtte far så forklare og spurgte noget nysgerrigt til hvor hun havde det fra. Det viste sig de havde set et afsnit af The Julekalender i engelsk i skolen. Well played, engelsklærer. Now we will høre en masse danglish and the bob-bob vil blive udbredt again!

-1732_2_MiniAeggebakkeMiniaeggebakkeAeg

Nuser æggebakke

-1732_5_ToejdyrTilReparation

Bamselægens venteværelse

-2028_2_JellyPulverGroen

Toke laver kage

Skriv en kommentar
 

Mandag 2018-10-08 Et hjem med keyboard

Frida: 17 år, 0 mdr. Sigurd: 14 år, 6 mdr. Asta: 7 år, 6 mdr.

Hanne fik arrangeret på plads at Asta skal gå til klaver. Det bliver om onsdagen, sammen med veninden D fra klassen. I forbindelse med lignende undervisning af Frida (der så ikke blev til det store) blev der i sin tid købt et udmærket keyboard, så der kan øves hjemme.

-1141_FremvisningVedTavlenAsta_TAUkendt

Asta på udebane

-2018_4_EigilBytteSkosaal

Store jæger fangede dette bytte i Hannes støvle

Skriv en kommentar
 

Søndag 2018-10-07 Spejder & fødselsdag

Frida: 17 år, 0 mdr. Sigurd: 14 år, 6 mdr. Asta: 7 år, 6 mdr.

Asta skulle afleveres til spejder kl. 9 søndag morgen (gys), men det betød så også 3 timers stilletid i huset før hun skulle hentes. Ja, altså, hentet blev hun, men kun for at blive kørt direkte til fødselsdag hos en fra klassen. Hun havde endelig fået sit knivmærke, som hun stolt fremviste derhenne. Mindre stolt var hendes opførsel, for hendes bordvaner var ringe og hun holdt ikke op med at klovne på den kedelige måde, selvom hun blev bedt om det flere gange.

Asta var ked af det bagefter da der blev snakket om det, men i situationen kunne hun ikke finde ud af at stoppe. Det er desværre et ret tydeligt mønster for tiden, så der arbejdes videre på at rette op.

Frida samlede ind til Røde Kors sammen med en veninde og i klassisk Fridastil fik hun meldt sig som arrangør til næste års indsamling. Hun samlede ind om formiddagen, så hendes tur bød på en del tømmermændsplagede personer, der lukkede op iført underbukser, sammenknebne øjne og langsom opfattelsesevne.

-0905_BellevueMorgen

Morgen ved havet

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge