Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 9
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-02-29 Søndagsvisit

Frida: 2 år, 5 mdr.

Liza, Jakob og Vitus (½ år) kiggede ud om eftermiddagen. Frida syntes det var sjovt at se Vitus, men efter et stykke tid fik hun mere travlt med at vise Liza at hun selv kunne klippe med en saks.

Liza vitus

Vitus med madleverandør

Hygge

Mor blev overtalt til at se Teletubbies, far nægtede

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-02-28 Aktiv lørdag

Frida: 2 år, 5 mdr.

Mor: Det er lørdag i dag, Frida
Frida: Så får vi vingummi!

Efter at have hentet lørdagsslik gik en del af dagen med at få klargjort de sidste ting, rydde op og den slags. Der er efterhånden ikke mere at lave, så nu kan vi bare hygge os og vente. Og finde et navn.

Hanne læste at 85% af alle fødsler sker i tidsrummet en uge før til en uge efter terminen, så der sker sandsynligvis ikke det store før om et par uger.

Snespark

Sparke Sne, den internationale vintersport

Gammel cykelvogn

Rolig nu, den til venstre er vores

Computerbrug

Tohåndssystemet

Lego

Olivia var på besøg og spiste med, men hun var desværre ikke i så godt humør

Hammer

Slå lige der, Frida

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-02-27 Øv øv

Frida: 2 år, 5 mdr.

En rigtig god pædagogmedhjælper i vuggestuen havde sidste dag i dag. Hun tager på et års orlov, så Frida er i børnehave når hun kommer tilbage. Men måske Nummer II møder hende om et års tid? Hun gav kaffe og lagkage, som Frida & Hanne var med til at guffe.

Hanne har fået en foreløbig dato for køreprøven: 16. marts. Den officielle termin er 19. marts og den uofficielle er den 13. marts, så det bliver interessant at se.

Morgen

Morgenhygge i forældrenes seng: En klassiker

Kaste sne

Sneblokke...

Kaste sne

...kommer...

Kaste sne

...trimlende

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-02-26 Hjemmedag

Frida: 2 år, 5 mdr.

Frida var noget ved siden af sig selv i morges. Hun klagede og krævede og protesterede når hun ikke fik sin vilje.

Hanne tog en hjemmedag med hende, hvor de bagte pandekager. Det hjalp på humøret i løbet af dagen, men Frida blev nogen pylret igen om eftermiddagen mens hun besøgte Olivia.

T v3

Anne og Lotte og Alberte

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-02-25 Sneflokke kommer dryssende

Frida: 2 år, 5 mdr.

Den sidste uges overvejende klare og småforårsagtige vejr blev afløst af en del sne. Vældig hvidt og pænt, omend en anelse sjappet.

Frida besøgte naboen om eftermiddagen og om aftenen havde vi fællesspisning. Menuen stod på klipfisk. Trods indre billeder af gumlende færinge på vindomsuste klipper smagte det nu fint.

Hanne bliver stadig rundere og det begynder så småt at haste lidt med kørekortet. Hun skal på glatbane på onsdag i næste uge, men vi har endnu ikke en dato for køreprøven.

Hjælpe til

Dessertfolder

Trefoldighed

Bogstøtte

Collage

Collagekonstruktør

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-02-24 Børnehave

Frida: 2 år, 5 mdr.

I dag startede Frida i børnehave.

Ja, okay, hun var der kun en halv dag, mens der blev skiftet vinduer i vuggestuen. Det var tydeligt at mærke på hende at det var vældig spændende og hun havde knap tid til at sige farvel om morgenen.

Om eftermiddagen kom Olivia på besøg og de legede med papir, saks og farver. De er vældig gode til at deles om saksen og havde ingen konflikter mens de var igang. Olivia blev og spiste aftensmad og blev derefter sendt hjem, da Frida var ret træt.

Eller rettere: Vi troede hun var træt. Efter en forgæves sengelægning kom hun oven på igen og sov først en time senere. Der er lidt rod med hendes døgnrytme for tiden - hun fik heller ikke sovet middagssøvn i vuggestuen.

Pommes frites

Kolde pommes frites. Guf guf

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-02-23 Jordemoderbesøg

Frida: 2 år, 5 mdr.

En jordemoder fra Skejby sygehus var på besøg i dag. Hun skulle se hjemmet, da Hanne som bekendt skal føde her. Tenna var der også og blev sat ind i de praktiske ting. Jordemoderen undersøgte Hanne: Fostrets hoved sidder så fast i bækkenet at jordemoderen ikke mener det kan vende sig om (Til alle brødre og søstre: det er en god ting). Hun bedømte vægten til 3 kilo og målte pulsen til 140 slag i minuttet. Alt er som det skal være.

Frida var lidt pylret og faldt i søvn kl. 16, ligesom i går. Hun vågnede i 10 minutter et par timer senere, men ville ikke op. Hun har ikke feber og virkede frisk nok tidligere på dagen, så vi regner med hun bare er træt.

Hammer

Lidt længere til højre, Frida!

Ulven

Opgiv det, Wiley. Selv om du bruger motorcykel, kan du ikke fange fuglen

Hvor er den

Øv, hvem har fjernet rutchebanen?

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->