Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 8
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-02-22 Fastelavn III

Frida: 2 år, 5 mdr.

Det var vist hårdt i går. Vi sov i hvert fald alle tre til klokken halv tolv. Frida havde det helt dårligt af sult da vi vågnede. Hun kom dog på højkant og havde det vældig hyggeligt med farmor, farfar og faster Laila, der kom på besøg. Farmor havde købt en Byggemand Bob Pixi bog, som Frida blev meget glad for.

De kørte hjem om eftermiddagen og Frida sov middagssøvn fra kl. 16. Middagssøvnen blev til nattesøvn, så de nervøse forældre begyndte straks at overveje om hun var småsyg.

Familie

En stille stund, mens der ventes på næste hold udklædte og syngende unger

Farmor

Tæt på

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-02-21 Fastelavn II

Frida: 2 år, 5 mdr.

Olivia kiggede en tur ind i dag. Hende og Frida legede rigtig godt sammen. De tegnede, klippede, modellervoksede, turgik, cyklede og rollespillede at den ene skulle på arbejde, mens den anden skulle i vuggestuen.

Om eftermiddagen var der fastelavnstjuhej ovre i fælleshuset. Der var ca. 20 børn der slog katten af paptønden. Hendigvis var der et par lidt større børn med, så de fik tønden banket ned uden hjælp. Det var en stor succes.

Silvan

Olivia ønskede sig sådan en til næste jul

Dobbeltfyld

Pakket og klar til afgang

Kædegang

Ja, ja, de fik også lov at gå selv

Gravid sove

Sol og middagstid. Det kunne jo kun ende på en måde

Hest

Hvad så, Hest? Tror du du kan blive varmet deroppe?

Passe hest

Bonus!

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-02-20 Fastelavn I

Frida: 2 år, 5 mdr.

Der blev fejret fastelavn i vuggestuen i dag. Børnene prøvede at slå en paptønde i stykker, men måtte til sidst have hjælp af en af pædagogerne. De behøvede dog ikke hjælp til at fortære indholdet.

Om eftermiddagen var der budt på boller og kage til forældrene, så pludselig var far & mor med i vuggestuen. Det var vist lidt mærkeligt for Frida, men hun vænnede sig dog til det.

Hanne var til teoriprøve tidligere på dagen og bestod. Der håbes stadig på at hun kan nå køreprøven inden familieforøgelsen.

Kat og kat

Der sad to katte på et bord... Nej, okay, så kun en

Gromf

Tredje fastelavnsbolle indenfor den sidste time

Kat og kat

Kattekommunikation

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-02-19 Snart fastelavn

Frida: 2 år, 5 mdr.

Hanne har syet et par ører og en hale til Frida, så hun kan være stribet kat i morgen i vuggestuen. De skal slå katten af paptønden og spise fastelavnsboller med de forældre, der har tid til at komme. Frida var vældig begejstret for kostumet og gik rundt med det hele eftermiddagen. Hun krævede også at beholde det på da hun skulle sove.

Der var fællesspisning sammen med naboen. Efter maden demonstrerede Olivia og Frida godt samarbejde: Frida tændte for fjernsynet og Olivia tændte for videoen. Efter sådan en bedrift kunne vi ikke gøre andet end give dem lov til at se Byggemand Bob.

I morgen skal Hanne til teoriprøve.

Balance

Højt humør

Kartofler

De små terrorister nå nej, medhjælpere

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller til vuggestuen og til dørklokkestemmere

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-02-18 Ikke så glad

Frida: 2 år, 5 mdr.

Der var fællesspisning i dag - den store udgave med alle interesserede fra Økohuset. Det foregik ovre i fælleshuset og involverede suppe med valgfrit fyld.

Frida var desværre ret træt. På nogen tidspunkter var hun i okay humør og hun løb også rundt om bordene nogen gange, men ellers var hun klynkende og utilfreds. Nå, det er også i orden med lidt øffen efter de sidste dages overstadighed.

Stoleleg

Det var Olivias idé

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-02-17 Besøg hos naboen

Frida: 2 år, 5 mdr.

Frida spiste aftensmad og legede inde hos naboen i dag. Det var lidt underligt ikke at have hende rendende på en hverdag - vi sad nærmest og ventede på hun skulle dukke op igen. Det gik nu vældig godt derinde, hun legede rigtig godt med Olivia og de var begge i højt humør da Frida blev afleveret.

Da hun blev lagt i seng skulle Frida bruge ½ time på at fortælle om sin dag. Aftensmadsspisning og leg hos naboen kræver åbenbart lidt ekstra forældresamværd.

Tur med olivia

Masser af plads på bagsædet

[Foto]

Okay, der var andet end pigetøj, men hvor mange børn er det lige der skal ankomme til marts?

Regnbukser

Byggemand Bob inspireret påklædning?

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-02-16 Overglad unge

Frida: 2 år, 5 mdr.

Faster Laila kiggede ud igen for at få sat dæk på sin cykel. Det betød endnu en aften hvor Frida & Faster legede sammen. Frida var overvældende glad og løb nærmest hvinende rundt i ½ time efter aftensmaden. Heldigvis for forældreørerne var det Fasteren der legede med.

Hanne var ikke hjemme: Hun var til teori og bagefter til natkørsel. Hendes beskrivelse af sidstnævnte kan opsummeres i Det var mørkt.

Lave mad med faster

Frida er efterhånden vant til at hjælpe med aftensmaden

T v med faster

Fuglen & Frøen, ifølge Frida

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->