Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 7
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-02-15 Krejlerfar

Frida: 2 år, 5 mdr.

Ved blokkene overfor Økohuset har det i et par dage ligget en bunke storskrald. Den enes skrald er den andens guld, så far hentede en harddisk, nogen RAM klodser og et playmobil ford for et par dage siden. I dag efterlyste Faster Laila nye dæk til cyklen, som så også blev skaffet fra samme bunke. Vi håber Frida tager ved lære og bliver en god klunser, når hun vokser op.

Ellers gik dagen med oprydning og indretning. Møblerne fra i går skulle på plads, der skulle ryddes op i cykelskuret og opstilles tremmeseng til Nummer To. Mor tog også på en hurtig tur og købte en brugt lift. Vi er efterhånden ved at være parat.

Frida så vi ikke så meget til. Faster Laila var på besøg fra middagstid til om aftenen og de to havde det vældig sjovt. Frida betroede Laila at Der er ikke nogen stor fugl, så det er hermed officielt at Stuart Little 2 er hendes første filmtraume.

Udsigt

De nye møbler er vældig praktiske: Der er meget bedre udsigt fra dem

Skrammel

Leg med andres skrald

Om lidt bliver her stille

Nu må han da snart give op

Modeller

Leg ved andres skrald

Gæt et barn

Måske er det smartest hvis Nummer To også bliver en pige?

cathrine
2004-09-03 11:06

Jeg har søgt under sjove billeder og DER ER IKKE NOGET SJOVT VED DEM

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-02-14 Bedsteforældretur

Frida: 2 år, 5 mdr.

Det blev en travl dag i dag. Ældresagen havde nogen møbler til overs, som vi kunne aftage, så far hentede dem sammen med onklerne Søren & Jacob. Planen var et sofabord og et skab, men der blev nu slæbt en anelse mere med hjem. Tak, Ældresagen.

Efter møbelafhentning gik turen til bedsteforældrene, hvor der var kage, gåtur og aftensmad. Det var lunt i vejret og Frida var i glimrende humør.

Stitur

Afstikker med far

Bred vej

Det er jo nemt nok på så bredt et gelænder

Dovne Ænder

Dovne ænder. Øv!

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-02-13 Ammestuesnak

Frida: 2 år, 5 mdr.

Mor Hanne tog på eftermiddagsvisit hos mor Tenna sammen med mor Anne Vibeke og Frida. De snakkede vist om... pigeting.

Hjemme i Økohuset demonstrerede Frida et vældigt gåpåmod. Hun hoppede i sengen og drønede ned på sengekanten, hvor hun slog maven. Det var dog ikke nok, så hun hoppede videre til hun bankede hovedet ind i en anden sengekant. Det var nu stadig sjovt, så der blev hoppet igen indtil hun igen faldt ned på sengekanten, denne gang med overlæben først.

Fem minutters trøst, to sutter og en sengelægning senere var alt fredeligt i det lille hjem.

T v med far

Fredag. Næsten bedre end lørdag og søndag

Hvor er cykelvognen

Var far smart nok til at tage cykelvognen med? Neeej!

Senge hop

Op

Senge hop

Ned

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-02-12 Kort besøg i vuggestuen

Frida: 2 år, 4 mdr.

Hanne skulle til køretime, så Frida kom tre timer i vuggestuen i dag. Da hun blev hentet, sagde pædagogerne at de havde været vældig glade for at have hende på besøg, da de ellers savnede høflighed i hverdagen. Øjensynligt beder Frida pænt om ting, i stedet for at kræve dem.

Nå, lad os se om lømmelalderen (3-18 år) ikke ændrer på den adfærd.

Abe

Ingen sjove billeder af Frida i dag, men vi skaffede en stand-in

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-02-11 Tur og mad

Frida: 2 år, 4 mdr.

Hanne og Frida tog på visit hos Alette, Hannes veninde fra Arkitektskolen. Alette har en datter på alder med Frida og en nyfødt. Frida var overraskende meget social og legede med modellervoks med datteren, selvom det var første gang de mødtes.

Om aftenen var der fællesspisning hos naboen. Det var som sædvanligt hyggeligt, indtil Alberte kom til at hive Frida i håret. Der var åbenbert noget Frida skulle af med, for hun græd højlydt indtil hun blev båret hjem i seng.

Kigge t v

Klump forever

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-02-10 Uafhængighed

Frida: 2 år, 4 mdr.

Der skulle vaskes tøj og Hanne var ikke i humør til at slæbe Frida med over i vaskeriet, så hun blev i lejligheden. Alene!

Ingen panik. Den slags kan hun klare uden problemer. Eller rettere: Efter i dag ved vi at hun kan klare det uden problemer. Det er svært at lade være med at undervurdere de størrelser...

Toke har fået et lille biprojekt: Han skal lave et program der kan observere forgiftede dyrs dødsrallen (Hannes formulering). Det skal bruges af Økotoksikologi på Århus Universitet og dyrene der pines er myrer, 1 mm lange orme og ørentviste.

Næste projekt bliver sikkert missilstyring til millitæret, navigering til supertankere, dysekontrol til sprøjteflyvere eller timeregnskab til advokater.

Badeand

Fornemmes der en trend?

Barnevogn

Nu med lukket dækken

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-02-09 Hverdag igen

Frida: 2 år, 4 mdr.

Ak, selv dejlige far-datter weekender får en ende og mandagsmødedagen møver på. Den var dog ikke værre end så mange andre mandage og derhjemme var Frida i fint humør. Hun er hjemme hele ugen, undtagen torsdag, da det er vinterferie (den virkelige årsag er at Hanne bare har lyst til at være sammen med Frida).

Olivia var på besøg og blev og spiste aftensmad. Sammen med naboerne har vi udklækket en skummel plan om at affodre vore respektive unger engang imellem, så det andet par kan hvile ørerne lidt.

Papirklip

Kom, nu tegner vi en tissemand!

Sengehop

Tuml, Olivia, tuml!

Gardin gem

Den blå dame

Putte1

Sov godt...

Putte2

...Frida!

Fælleskig

Vi ser TV. Ja vi gør!

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->