Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 3
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-01-18 Næsten på Skjoldhøj

Frida: 2 år, 4 mdr.

I dag besøgte vi Sofie, Rasmus & Thore, som vi kender fra vores tid på Skjoldhøj. De var godt nok flyttet, men kun ned i Brabrand, så cykelturen føltes meget velkendt.

Frida sagde ikke ret meget mens vi var der, men hun ville nu gerne være med til at lege med drengene. Vi blev budt på aftensmad, men Frida var temmelig træt, så vi valgte at tage hjem i stedet.

Tog

Ud i det blå med bumletoget, hvem vil være med?

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-01-17 Besøg hos faster og fasterbesøg

Frida: 2 år, 4 mdr.

Faster Laila havde computerproblemer, så Frida & Toke tog en tur over til hende. Efter at have været der et par timer, tog Faster Laila med hjem. Det blev dog ikke til så megen leg herhjemme for Frida blev pludselig træt. Så træt at hun sprang aftensmaden over og tumlede i seng.

Op

Der er bedre modtageforhold til mobiltelefonen, hvis man går i højden

Skab

Nej, det er et køleskab

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-01-16 Nabopasning

Frida: 2 år, 4 mdr.

Pædagogerne i Århus Kommune strejkede i dag. Naboerne var dog hjemme, så Frida blev passet af dem i 3 timer. Det gik vist udmærket - hun fik i hvert fald ingen fysiske men af det.

På mandag skal Toke til bestyrelsesmøde i vuggestuen. Det bliver nok en hård omgang: Nogen bestyrelser har valgt at opløse sig selv for at markere at de ikke kan foretage sig noget konstruktivt med kommunens udspil.

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-01-15 Tøsetøs

Frida: 2 år, 4 mdr.

Et eller andet er gået helt galt i fars opdragelse af Frida. For tiden har hun ganske kastet sin kærlighed på dukker. I vuggestuen, hos naboen og herhjemme handler det om at bære rundt på dem, skifte ble på dem, trøste dem og lægge dem til at sove. Selv lego bliver til senge til legomænd.

Det er vist på høje tid at lære hende at slå søm i brædder og slå på tromme.

Pædagogerne i vuggestuer og børnehaver i Århus Kommune strejker i morgen. Heldigvis er naboerne hjemme. De tilbød - efter meget diskrete hints - at passe Frida i nogen timer, mens Hanne tager til køreundervisning.

Naæh

At trøste den stakkels dukke

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-01-14 Fuglen!

Frida: 2 år, 4 mdr.

Den er ond, den store fugl fra Stuart Little 2. Så ond at Frida fik mareridt og kom ind og sove i forældrenes seng. Næste morgen snakkede hun videre om den og da hun skulle i seng i aftes blev far nødt til at undersøge værelset før hun kunne sove.

Kære tøser

Ja, de er kære er de

Fladmast

Barn fladmast af flodhest

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-01-13 Vroom vroom

Frida: 2 år, 4 mdr.

Hanne fortsatte karrieren som kvindelig bilist med endnu en køretime. Denne gang meldte kørelæreren at han var positivt overrasket over hendes køreevner. Er det godt eller skidt?

Om aftenen var der fællesspisning i Økohuset. Den stod på lasagne og der var nok mad. Frida drønede rundt med de andre børn i en halv time inden vi tog hjem og så ud til at more sig vældigt. Da vi kom hjem fandt hun sutteflasken og de våde hundeøjne frem og bad mor om at lægge hende i seng.

Vinter

Hvor er urt og busk?

Hund

Kom så, vuffer!

Sofa

Der kigges på Musen og Fuglen

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-01-12 Jordemoder og bilkørsel

Frida: 2 år, 3 mdr.

I dag var Hanne og Toke en tur på Skejby Sygehus for at snakke med en jordemoder. Hanne vart lidt ligesom den flinke pige i skolen til en forældresamtale: Ryger ikke, drikker ikke, tager ikke narko.... Blodtryk osv. var som det skulle være og vi hørte hjertelyd med en elektronisk dimmer, der lød lidt som en ubåd i havsnød. Jordemoderen mente at barnet kom den 17. marts, men Hanne har bestemt det skal være den 13. marts.

Senere på dagen havde Hanne sin første rigtige køretime. Hun var vældig opstemt da hun kom hjem fra den og snakkede løs. Det tog dog noget på kræfterne, for hun gik meget tidligt i seng om aftenen. Hendes næste time er i morgen, så hun har nok at se til.

Frida? Err... Tjoeh, hun guffede pandekager til aftensmad og sov uden problemer. Ellers skete der vist ikke det store.

Gynge

I mørke er alle gynger grå

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->