Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 48
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-11-30 Snooork

Frida: 2 år, 2 mdr.

I går kom Frida i seng kl. 21.30 eller måske lidt før. Hun vågnede ved 12-tiden i dag. Og var meget vågen. Ganske eftertrykkeligt vågen, glad og Fuld Af Fart.

Forældrene kunne godt se problemet ved at være indespærret med en overfrisk unge, så der blev besluttet at besøge Faster Laila. Det var som sædvanligt vældig hyggeligt og med mandariner. Ja, okay, mandarinerne er ikke så sædvanlige.

Frida blev træt og kom i seng igen lidt før kl. 20 søndag aften. Det er næsten teenageragtigt med det søvnbehov.

Faster læsning

Hvem er Georg Nysgerring?

Hænge engel

Okay, nisse, mød den hængende engel

Tegne

Ja, barnet bestod tillidstesten: Hun tegnede kun i bogen

Køkkenbord

Te til to

T v

Fjernbetjeninger er godt legetøj

Bad

Nu er boblebad pludselig sjovt. For et par måneder siden var det farligt

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-11-29 Lækkert vejr

Frida: 2 år, 2 mdr.

Dejligt med blå himmel efter de sidste dages overskyethed. Det ændrer helt på ens energi: Der blev vasket gulv, ryddet op, bagt brød, forberedt aftensmad og vasket op. Og intet af det føltes Ondt & Kedeligt.

Jakob, Liza og deres spædbarn Vitus kiggede forbi til aftensmad. En god afslutning på en god dag.

Vaske gulv

Okay, skibsdreng, jeg svaber og du tørrer!

Feje

Perspektiv

Godt vejr

Brotramp

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-11-28 Den gode reception

Frida: 2 år, 2 mdr.

En flok mennesker nede på Universitetet holdt reception i dag. Bortset fra at Toke ikke sidder på fælleskontor med dem, er han sådan rimeligvis med i hulen.

Hanne tog en hyggelig hjemmedag med Frida, sådan bare fordi, og tog hende med til reception. Det giv vældig godt. Faktisk temmelig rigtig vældig meget godt: Frida havde intet imod at drøne rundt på gangene og mellem borde og folks ben. Hun guffede en masse slik og var glad og fuld af fart.

Hun må have brændt noget energi af, for da vi cyklede hjem faldt hun i søvn i cykelvognen og ville i seng med det samme da hun blev båret op.

Tromme

Ga-bom-da, da-bom-da, djisssh, bom, bom, djissh, ga-bom-da. Nej, hun fik det ikke med hjem

Tavletegn

Se, far, du skal lave dit program sådan her!, Nej, Frida, spaghettikode er ikke så smart

Kræmmerhus

Kræmmerhus med lige hank, den får snart en stor skavank

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-11-27 Risengrød, der gør ganen sød

Frida: 2 år, 2 mdr.

Aftensmaden stod på risengrød. Naboerne Heidi og Olivia kiggede ind og spiste med. De havde også lige lidt rester med fra onsdagsmiddagen, så Toke fik også noget at spise. Det er vist en pige-ting det der med risengrød. Frida guffede i hvert fald vældig meget i sig.

På arbejdet er der ikke så meget panik på. Den del Toke arbejder på ser fint ud og det den skal kobles til bliver forsinket et par uger, så den Grumme Deadline fredag blev forvandlet til en Almindelig Demonstration mandag. Det passede nu meget godt, for han var temmelig bombet og trængte til at få sovet ordentligt.

Besøg

Hedder det køkkentegner når man ikke kan skrive endnu?

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-11-26 Strømpeglæde

Frida: 2 år, 2 mdr.

Ryd forsiden! En milepæl er nået! Frida tog selv strømper på i dag.

Første strømpe kom på med det samme, anden strømpe tog et minuts tid. De kom begge på uden hjælp fra den spændt observerende fader.

Frida var i godt humør i dag og for en gangs skyld var far lige så god som mor. Hun fik ikke sovet middagssøvn i vuggestuen, men var også vældig glad derhenne. De har stadig ikke ret mange børn på stuen, grundet sygdom, så det kan være hun nød freden. Hun havde leget med en dreng der hedder Daniel og herhjemme meldte hun at de var kærester. Ak, de starter tidligt.

Røre

Tsa... Tzatsik... Tatzi... Agurkesalat

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-11-25 Onsdagsmiddag

Frida: 2 år, 2 mdr.

Ah! Tilbagevending til de gode gamle regler om at onsdagsmiddag holdes om tirsdagen eller om torsdagen. Denne gang var det naboerne der stod for gildet. Mmm... Det er rart at komme hjem og blot vente på at maden bliver serveret.

Fælleskig

Et billede af billedkigning

Legokasse

Alberte er blevet ret god til at sidde op og være med

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-11-24 Snottethed

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida er blevet lidt snottet. Eller rettere: Rigtig meget børnesnottet hvor nysene resulterer i skyndsom fremskaffelse af en klud. Der fulgte dog ikke feber eller anden større ubehag med, så hun kom i vuggestue alligevel. I vuggestue sammen med 4 andre børn - de andre 9 var syge.

Herhjemme prøvede hun i meget lang tid at tage strømper på selv. Det forunderlige var at hun ikke brokkede sig eller blev stresset over ikke at kunne gøre det: Hun gav op til sidst og bad stille og roligt Hanne om at give hende dem på.

Sofa flau

Ja, ikke det mest begavede udtryk, men hvad kan man forvente når der er rygeheroin på fjernsynet?

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->