Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 49
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-12-07 Afslapningssøndag med let twist

Frida: 2 år, 2 mdr.

En søndag som alle andre med morgenbrød og afslapning. Frida var i bad og formåede at lukke øjnene ved hårvask og undlade at græde over det. Stort fremskridt.

Om aftenen tog Toke i biografen sammen med rødderne og så Kill Bill, sådan ca. den bedste film i år. Men nu har LOTR-ROTK jo heller ikke haft premiere endnu.

Rød

Trøjen er så rød, mor og barnet er så træt.

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-12-06 Trætransport

Frida: 2 år, 2 mdr.

Hannes gamle arkitektskoleveninde Mette havde lovet os en stabel brædder, så i dag lånte vi oldemors bil og kørte en tur til Sejling (miniby ud for Silkeborg). Frida var selvfølgelig med og var i udmærket humør, dvs. hun faldt i søvn på vejen og var en halv time om at vågne ordentligt op, men det er jo som det plejer at være.

Gynge

Hængekøjegynge?

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-12-05 Ahh... Fredag

Frida: 2 år, 2 mdr.

Så sluttede arbejdsugen. Toke var lidt bombet og Frida var heller ikke for kvik, så der var lidt piveri og træthed. Humøret blev dog bedre efter fortæringen af en stor portion pandekager.

Farfar & farmor har stillet en opvaskemaskine i udsigt, så Toke var forbi et par steder og kigge. Det er ikke nemt, når man ikke ved hvad man skal kigge efter. Hanne var afsted tidligere på ugen, så energien til at undersøge markedet ved at være opbrugt.

Skære

Skæreprøve

Fletninger

Se mine rottehaler

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-12-04 Så blev det atter jul

Frida: 2 år, 2 mdr.

Eller næsten. Frida havde lavet en halskøde med træperler i vuggestuen. Den blev pænt pakket ind og skulle være en julegave til hanne. Men den slags er jo alt for spændende til at gemme til juleaften, så Hanne måtte åbne sin gave med det samme.

Julegave

Tak for gaven, Frida

Opvask

Ak, snart vil teknologien borttage denne stille fællesstund om opvasken. Vi glæder os!

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-12-03 Hovsa

Frida: 2 år, 2 mdr.

Toke tog på arbejde 6.30, men glemte at stille vækkeuret efter han var vågnet. Det betød at Frida & Hanne sov til kl. 10. Nå ja, ingen panik, de tog sig en hyggedag hjemme.

Bro balance

Nej, Frida gik ikke i stå på linen

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-12-02 Næsten vroom vroom

Frida: 2 år, 2 mdr.

Så startede Hanne på køreskole sammen med 4 andre kørekortserhververe. En af dem var en dame på 60-65 år, der skulle tage kørekort for første gang. Frisk dame.

Desværre var første gang ren teori, men i næste uge skal Hanne en tur til Jyllandsringen og køre dyt. Hvis alt går vel, hvilket det selvfølgelig gør, har Hanne kørekort i slutningen af februar 2004.

Modeller cykel

Frida har allerede kørekort til træscooter og modellervoks. Samtidig

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-12-01 Glad unge

Frida: 2 år, 2 mdr.

Pædagogerne i vuggestuen melder at Frida er vældig glad og snakkende i disse dage. De er oppe på fuldt børneantal igen, så det var altså ikke blot fordi der var færre børn end ellers. Herhjemme er hun også inde i en god periode, hvor hun er glad & aktiv og falder let i søvn om aftenen.

Sovesofa

Sweater indenfor? Det er nok pædagogerne i vuggestuen der træner hende op til varme. De havde pakket hende ind i sweater og flyverdragt da hun skulle udenfor. Gad vide hvad de vil gøre når der bliver rigtig koldt?

Dobbelt læsning

Ekko ekko

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->