Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 47
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-11-23 Og det var en...

Frida: 2 år, 2 mdr.

Så fik vi kigget lidt i munden på Frida. En enkelt ny kindtand er brudt helt igennem nederst til venstre i munden. Det forklarer jo fint hvorfor hun har været ekstra glad i den seneste tid og hvorfor hun var ret pylret for 3-4 uger siden.

Finger dukker

Dræberkrokodille mod kæmpeblæksprutte

Bage

Søndagsboller

Hellig ko

Ja, der flyver ofte helikoptere over Økohuset

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-11-22 Landliv

Frida: 2 år, 2 mdr.

I dag inviterede vi os selv på besøg hos Morten & Bente og deres ½ årige søn Alexander. De bor i Sorring, så der skulle lige en bustur til, noget der forøvrigt er en fornøjelse sammen med Frida: Enten snakker hun og kigger eller også sover hun, der er ingen brok eller pylren.

Morten & Bente bor på en gård og har tre heste. Det betød selvfølgelig at vi skulle ud og klappe dem. Frida var ikke helt tryg ved dem til at starte med, men det endte med at hun prøvede at fodre dem med hestebolcher.

Ellers gik dagen med landlig hygge med hjemmebagt kage, hjemmebagt brød og god mad. Det er jo vigtigt at have noget at stå imod med, når man skal rejse så langt. Alexander fik også lidt grød og var vældig interesseret i at se hvad der foregik omkring ham.

Hest

Klap hesten

Alexander

Kosko

Ellen magrethe Nørbech
2006-10-16 17:52

jeg heter Ellen M Nørbech jeg liker veldig godt hester jeg har drivi mye med hester, det er veldig gøy og det er gøy og ri også.Hester er fine dyr og de er kloke. Jeg liker veldig godt fullblodshest og fjordinger.

Nina Kullerud
2006-10-16 17:57

Jeg heter Nina Kullerud og er 12 år jeg er veldig glad i og ri og drive med hester jeg har rid mye men så slutta jeg men skal snart bjegynne i gjenn gleder meg veldig. Jeg liker veldig godt fjordinger det er ynglings rasen min mmen jeg liker alle heste raser også.

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-11-21 Den nye kraft?

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida genbrugte nej-tricket henne i vuggestuen. Pædagogen Anja fortalte at nogen andre børn havde prøvet at tage Plys fra hende og at hun havde fået den tilbage efter råbet.

På hjemmefronten kører det let for tiden. Frida er glad & meget snakkende og hun vil gerne sove om aftenen.

Te

Tebrygning

[Foto]

Aftenhygge

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-11-20 Fællesspisning i fælleshuset

Frida: 2 år, 2 mdr.

I dag var der arrangeret fællesspisning for alle interesserede fra Økohuset. Vi var vist ca. 7 familier til arrangementet og der var vældig meget liv før og efter med en masse under, der løb rundt og legede.

Vi hjalp med at lave mad mens Frida legede med en større pige. Hendes skepsis overfor fremmede bliver hastigt mindre.

Det var et rigtig godt arrangement, for vi fik tid til at snakke ordentligt med folk vi ellers ikke rigtig kender. Det danske efterårsvejr indbyder ikke ligefrem til lange samtaler udenfor, så normalt består samtaler med naboerne af et Hej. Det blev besluttet at holde fællesspisning ca. en gang om måneden fremover.

Fællesmiddag

Armforlænger

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-11-19 Hvem er du og hvor har du gjort af Frida?

Frida: 2 år, 2 mdr.

Der sker tydeligvis et eller andet med Frida i disse dage. Normalt er hun temmelig tilbageholdende og ikke ligefrem den der skubber rundt med de andre børn. Men i dag var det anderledes - i hvert fald for et stykke tid.

Naboerne var på besøg til onsdagsmiddag og Olivia & Frida skændtes om hvorvidt døren ovenpå skulle lukkes eller ej. Dvs. Olivia sagde at døren skulle lukkes og Frida småprotesterede. På et tidspunkt blev det for meget for Frida, så hun råbte NEEEJ! meget højt lige i hovedet på Olivia.

Vi blev vældig overraskede og Olivia begyndte at græde. Frida skulle også lige op en tur, men hun var ikke ked af det - hun skulle vist bare lige kontrollere at det var okay at gøre sådan noget.

Og det var helt okay. I hvert fald for den gangs skyld. Det er rart som forældre at vide at ens barn forstår at sige fra, hvis der er noget hun ikke vil acceptere. At hun ikke altid finder sig i at blive trynet.

Toårige er tilgivende, så Olivia og Frida hyggede sig sammen ved spisningen. Menuen stod på indbagt mørbrad og banankage til dessert som Faster Laila havde haft med. Bonus.

Sugerør crop

Puha, det tog lige lidt tid og en del frustreret brok, men Frida fik gennemskuet hvordan et sugerør virker. Vi forudset et vist sugerørsforbrug i nærmeste fremtid

Røre

At røre i ting er et hit for tiden

Laila og alberte

Fasteren skifter til Tante og låner Alberte

Faster læser

Godnathistorie med Faster. Ikke helt ringe

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-11-18 Tilbage til internatet

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida syntes slet ikke at det var spor sjovt at skulle i vuggestue igen. Da hun blev hentet om eftermiddagen sagde pædagogerne at hun havde været ked af det hele formiddagen, men at hun dog havde været i udmærket humør derefter.

Hun var også glad lige da hun var kommet hjem, men ud på den sene eftermiddag begyndte hun at pylre. Da Toke kom hjem var det kun mor der duede og far måtte i hvert fald ikke sidde i sofaen.

Nå, hvad gør snedige forældre så? Mor blev sendt væk og Frida fik frataget sutten. Det betød 20 minutters gråd og protester indtil hun pludselig holdt op - og så var far god nok igen. Efter hun havde afreageret var hun i fint humør og ville gerne hjælpe med madlavning og borddækning.

Dække bord

Måske ikke helt perfekt placeret, men Frida vidste godt hvem der skulle have knive & gafler og hvem der skulle have ske

Liv

Hjemlighed

Te drikning

Mmm... ½ kop koffeinfri Sleepytime urtete. Frida er ved at blive temmelig tedrikkende

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-11-17 Hjemmedag

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida sov længe i dag og kom ikke i vuggestue. Hende og Hanne hyggede sig, selvom frida lige tog en flip ud tur før middagssøvnen, ligesom i går.

Efter aftensmaden gik Frida & Toke en tur. Hun virkede glad for den friske luft og var helt med på at kigge stjerner. Hun blev lagt i seng og sov uden problemer.

Morleg c

Mor på hoveder

Overlegen

Blitz om natten? Nej tak!

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->