Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 46
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-11-16 Rask igen?

Frida: 2 år, 2 mdr.

Det gik bedre i nat. Frida sov uroligt og vågnede nogen gange, men det var meget bedre end de forgående nætter. Hun var lidt småpylret i løbet af dagen, men det var egentlig vældig hyggeligt bare at holde weekend uden arrangementer og uden at bevæge os uden for en dør.

Sent på eftermiddagen tog Hanne en lur mens Frida flippede helt ud. Hun græd og ville ikke op hos Toke for derefter at ville op for derefter at kræve at han stod op og bar hende. Ak ja, 5 minutter efter sov hun.

Den sene søvn gjorde dog at hun ikke rigtig kunne falde i søvn om aftenen, men ved 21.30 tiden faldt hun da i søvn. I sin egen seng.

Smøre

Dette er desværre et trickfoto: Frida har ikke smurt hele knækbrødet selv

Meep meep

Meep meep fugl & Co.

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-11-15 Bedre, nej skidt igen

Frida: 2 år, 2 mdr.

I nat var det Tokes tur til at passe Frida. Det var samme historie som sidste nat: Hun vågnede med jævne mellemrum og klynkede eller græd. Hun livede dog gevaldigt op om morgen og var glad of frisk indtil lidt over middag. Hendes feber lod også til at være faldet eller være helt væk.

Torben kiggede forbi med et stykke lagkage og en bunke grøntsager fra kolonihaven. Frida var vældig interesseret i kagen til at starte med, men mistede hurtigt appetitten. Det var nu ikke kagen der var noget i vejen med, men derimod Frida der stille og roligt var ved at få det skidt igen. Ved aftenstid havde hun en del feber, så i nat er det Hannes tur til at passe hende.

Tele

Olivia blev lige ½ times tid indtil Frida blev for træt

Faster snak

Snak med Faster Laila hjælper lidt

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-11-14 Feber

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida sov meget dårligt i nat. Hun kom ind og sove i dobbeltsengen, men vågnede med korte mellemrum. Toke gik ind i Fridas værelse og sov mens Hanne ofrede nattesøvnen.

Om morgenen havde Frida en del feber og vi måtte desværre aflyse et fødselsdagsvisit hos vores ven Torben. Frida spiste ikke så meget i løbet af dagen og ved aftenstid blev hun lagt i dobbeltsengen og Toke lagde sig ned og trøstede hende når hun vågnede.

Sove hos far

Gå væk! Jeg putter hos far

Sortere vingummi

Som altid var der dog plads til lidt vingummi

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-11-13 Sygetid igen?

Frida: 2 år, 2 mdr.

Frida sov kun en times tid i vuggestuen og hun var ret varm hele aftenen. Hun var i udmærket humør, men ret træt. Ved 19-tiden spurgte Toke Skal du ikke tidligt i seng, Frida? hvortil hun svarede Nej, jeg er ikke træt, jeg er glad, jeg er fuld af fart!. Men det var hun ikke. Hun sov et kvarter senere.

Putte

Gå væk! Jeg putter hos mor.

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-11-12 Glæde og onsdagsmiddag

Frida: 2 år, 1 mdr.

Frida var rigtig glad i dag. Det vides ikke hvorfor, men det tog Hanne & Frida 5 kvarter at komme hjem fra vuggestuen. Tiden gik med at hoppe på madras, tage flyverdragt på og løbe rundt.

Om aftenen var der onsdagsmiddag hos naboen. Frida og Olivia skiftedes lidt til at være utilpasse. Frida peb lidt og Olivia protesterede. Ak. Men derudover var det hyggeligt som det plejer.

Sådan en her

Err... Faldenedmand? Trappeklatrer? BimBamBonk? Hvad hedder sådan en dims?

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-11-11 Tidligt træt

Frida: 2 år, 1 mdr.

Vi har bedt vuggestuen om at prøve at vække Frida efter et par timers søvn. I dag virkede den kortere middagssøvn til overmål: Frida sov lidt over 19. Hun var dog i vældig godt humør indtil da, så vi er alle glade.

Lego

Byggekvinde Frida

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-11-10 Nabobesøg

Frida: 2 år, 1 mdr.

Olivia kiggede over i eftermiddags og legede med Frida. De er efterhånden ret gode til at være sammen og kan som regel finde ud af at deles om tingene. Så længe man husker at give popcorn o.l. til dem begge samtidig.

Mandarin

Jeps, de kan selv skrælle mandariner hvis de lige hjælpes i gang.

Fodring

Fingermadder, guffeguf

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->