Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 10
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-03-07 Hinnerupbadet tur/retur/tur/retur

Frida: 2 år, 5 mdr.

Telefonen ringede, men vi sov. Så stod vi op og gik oven på for at spise morgenmad. Telefonen ringede igen. Det var Torben, der inviterede to medlemmer af husstanden en tur i Hinnerupbadet, afgang et kvarter senere.

Et kvarter senere kørte Frida & Far med Torben, Tenna & Sander med Hinnerup. Vel ankommen lød beskeden fra den veltrænede livredder at badet havde lukket fra 12-13. På det tidspunkt var klokken 11.45.

Trøst, sut, rosinbrød og et par køreture senere var klokken blevet 13 og vi gik i vandet. Frida var vældig begejstret! Der blev svømmet uden at holde fast i far (med luffer og bælte), der blev hoppet i vandet, hovedet kom under nogen gange og der blev kørt i vandrutchebane.

Da det blev tid at forlade bassinet, begyndte Frida at græde. Det udløste ekstratur i rutchebanen og en tur ud i det dybe og kolde bassin. Fars snedige taktik virkede dog ikke, for Frida bemærkede bare vandet er koldt og legede videre med en bold.

Efter svømmeturen var der snoller og hjemtur. Frida holdt overraskende nok ud ½ time derhjemme, før hun kom ned og sov middagssøvn. Forældrene lovede hinanden at tage hende med i svømmehal noget oftere.

Slikkepind

Svømmeslik. En klassiker fra forældrenes barndom, der forsøges overført til den kommende generation. Mon ikke det lader sig gøre uden de store problemer?

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-03-06 3/4 søskendemiddag

Frida: 2 år, 5 mdr.

Faster Laila var desværre ikke i Århus, men onklerne og tante Anne troppede op til en søskendemiddag. Menuen stod på Nok Kød, Nok Ris og Nok Sovs, så det gik, selvom der var Ikke Helt Nok Salat til. Frida var i glimrende humør og fik som sædvanlig gæsterne aktiveret.

Jacob

Onkel Jacob: Altid klar til en gang mommelervoks

Katte

Der sad to katte på en cykelvogn

Spunk

Spunk på afgrundens rand

Is

Isinteresse

Dims i jord

Hvad sidder den fast i? Onkel Søren og far kunne desværre ikke hive den op, selv om de prøvede ihærdigt

Cykel

Skal Frida have en cykel til sommer?

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-03-05 Journaliststuderende på besøg

Frida: 2 år, 5 mdr.

En vordende journalist havde læst om vores forgående og kommende hjemmefødsel. Hun er i gang med at lave en dokumentarfilm om hjemmefødsler, så hun kiggede forbi og snakkede med os om det. Hun havde nok håbet at vi ville lade hende være med til fødslen, men det gider vi ikke: For os er en af fordelene ved hjemmefødsel at det sker i trygge og velkendte rammer, hvilket ikke er foreneligt med en fremmed med filmkamera.

Hannes daglige klageantal er stigende. Hun har det temmelig varmt om natten, selvom hun sover med sommerdyne for let åbent vindue, hun får let ondt i leddene ved hoften og hun skal tidligt i seng om aftenen. Så alt er i den skønneste orden.

Sæbebobler

Bedrift 1: Forståelse af princippet bag sæbebobleblæsning (udførelsen halter dog noget endnu)

Sugerør

Bedrift 2: Korrekt anvendelse af sugerør

Klip

Bedrift 3: Præcisionshåndtering af saks

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-03-04 Vuggestuemøde

Frida: 2 år, 5 mdr.

Toke tog til forældremøde i vuggestuen, hvor der blev snakket besparelser. Der var ikke ligefrem løftet stemning, men det ser ud til at gå uden at konvertere pædagogstillinger til medhjælperstillinger.

Det var åbenbart den store far-er-væk-dag, for naboen Jens var heller ikke hjemme. Frida og Hanne tog på besøg hos de resterende medlemmer af nabofamilien og spiste der.

Kage

Hanne havde bagt kage til forældremødet. Det skulle have været en drømmekage, men der manglede kokos, så det blev til sukkerglasur. Hanne sagde at kagen så gravid ud. Det tager vi som tegn på at terminen nærmer sig.

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-03-03 Glatbane

Frida: 2 år, 5 mdr.

Så blev det tid til en tur i radiobilerne. Hanne var på glatbane i dag og lavede undvigemanøvrer & udskridninger. Hun syntes det var sjovt nok, men ikke så heller ikke mere. Det kan være at glatbane er en drengeting...

Hanne kunne ikke nå hjem til kl 15, så Faster Laila hentede Frida. Det var hun helt med på: Hun havde fortalt det til pædagogerne flere gange i løbet af dagen.

Glatbane tager på energien. Efter spisetid faldt Hanne i søvn.

Stor mave

To uger tilbage

Lego leg

Legoleg

Monstrene

Monstrene

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-03-02 Tirsdag

Frida: 2 år, 5 mdr.

Tirsdag. En af ugens effektive arbejdsdage. Almindelig tirsdag. Fællesspisning, sådan i al almindelighed.

Det er efterhånden 14 dage siden vi lukkede for varmen. Systemet med de store sydvendte vinduer og varmeabsorberende betonvæg virker åbenbart.

Frida bamse

Pakket Plys

Olivia frida

Te til tre

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-03-01 Udfritning

Frida: 2 år, 5 mdr.

Pædagogerne i vuggestuen er vist lidt nysgerrige. De prøve at spørge Frida om hun vidste om hun skulle have en lillebror eller en lillesøster. Hun svarede at Det bliver en dreng der skal hedde pige. Klar besked.

Frida fik ikke sovet middagssøvn i vuggestuen, så ti minutter før spisetid hvilede hun sig lige lidt på sofaen og vågnede ikke da hun blev båret ned i sin seng.

Kartoffel

Kartoffelkig

Telefon

Fastersnak

Omkuld

Sofasnork

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->