Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 38
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-09-19 Frokost hos oldemor

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Oldemor inviterede på middag i sit sommerhus, så bilen blev pakket med unger og proviant og det blev kørt nordpå. Sigurd faldt (selvfølgelig) i søvn i bilen og Frida udholdt på mirakuløs vis et par timers bilkørsel.

I det ellers så fredelige sommerhusområde har en grundejer sat hegn om et fredet område og sat køer derind. Det er godt nok hans område og køerne er fredelige nok, men hegnet og kokasserne er ikke populære. Som strandbrugere er vi heller ikke glade for arrangementet, så vi håber på at det igen bliver Som Det Var Før.

Sigurd var vældig glad for den megen opmærksomhed. Ja, altså når han ikke lige var sur fordi han var træt. Han er forskellig for Frida på det punkt: Da hun var ½ år var hun mere reserveret. Han propper heller ikke alt inden for rækkevidde i munden, men han vil meget gerne røre ved ting, som f.eks. folks næser. Men de opfordrer nu også til give et dyt.

Jacob sigurd

Onkel Jacob er ikke helt uimodtagelig overfor babycharme

Hanne Frida sol

Solslap

Indhegnet kajak

Kobeskyttet kajak

Larve

Lodden larve

Køer

Stridens køer

Over aæn efter vand

Over åen efter vand

Sigurd oldemor bedstemor

Mærk mødrene

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-09-18 The return of ½ alenefar

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Hanne tog igen en dag på arkitektskolen til et arrangement med det sigende navn Forum. Aftalen med Ole Lukøje stod stadig ved magt, så Frida sov til 11.30, sov eftermiddagssøvn og gik i seng 19.30. Gad vide om hun overhovedet kommer ud af sengen i morgen?

Sigurd. Hrmn... Sigurd var ikke samarbejdsvillig, specielt ikke da klokken blev over middag. Han var vældig utilfreds med at ligge alene på gulvet, utilfreds med at lege med far, utilfreds med at få mælk eller vælling og utilfreds med at blive lagt til at sove. De gange han faldt i søvn, sov han 10 minutter. Det er ikke første gang han har sådan en minusdag her i den seneste tid. Teorien går fortsat på tænder, men vi kan ikke rigtig bedømme om de er ved at bryde frem eller om hans gummer bare ser sådan ud.

Udover at sove fik Frida leget længe med Olivia. De starter deres samvær med at sige at de ikke gider lege, men når de kommer i gang går det rigtig godt.

Frida idolbillede

Lille kigger bag skærmen der, vi har den kæreste unge her

Mod føtex

Mod ukendte vidder (okay, Føtex)

Frida Olivia holde i hånd

Hanne siger at Fridas påklædning signalerer at det er far der klædte hende på. Hvad mener hun med det?

Sigurd lege med ske

Sigurds spiser med hele hovedet

Frida med dukkehus

Husstafet

Kat i kurv

Tau fandt sig i den behandling!? Den må være ved at blive gammel

Frida bord

Ypperlige bordmanerer

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-09-17 ½ Alenefar

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Mor skulle til arrangement på Arkitektskolen, så far tog tidligt fri, hentede Frida i børnehaven og passede ungerne. Ja, dvs. Frida var temmelig træt efter hverdagene, så hun blev lagt i seng kl. 15. Sigurd sov nattesøvn fra kl. 17.55 og Frida vågnede kl. 18.00 og sov nattesøvn fra kl. 19.30. Det kostede godt nok en klækkelig bestikkelse til Ole Lukøje, men man må sige han leverede varen.

Og så fik far endelig gang i computeren igen. Glæde!

Farvel mor

En anelse træt?

Athlon x p2400

Reservehjertet

Sigurd tæppe

Klassisk babybillede

Frida læser avis

Godnatavis

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-09-16 Bare en dag

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

En dag som så mange andre. Ja, okay, mor skulle til møde om aftenen og pressen meddelte at Prins Joachim og Prinsesse Alexandre skulle skilles. Spøjst - han virkede ellers meget ligevægtig sidste gang far snakkede med ham.

Frida blev lagt i seng mens far sad med Sigurd på armen. Det gik overraskende godt.

Frida Olivia bygge tårn

Dobbelt så høj

Frø

Frø i hvile

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-09-15 Løbehjulsløb

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Faster Laila hentede Frida i børnehaven i dag. Frida løb hele vejen hjem på det nyerhvervede løbehjul og var vældig glad hele vejen.

Det er ved at være slut med naturmælk til Sigurd. Han guffer meget gerne grød og har ikke længere behov for at få mælk om natten, så det passer glimrende. Det var også spdan ca. i den alder Frida stoppede.

Nyeste legetøj til forældrene: Trådløst netværk. Så kan der hygges i sofaen med en bærbar computer til hver. Ak, den moderne afløser for fjernsynet.

Sigurd kasse

Vi købte ham på nettet. Næsten lige så god og meget billigere

Frida faster laila

Indpakningsfluf er brobyggerguf

Frida briller

Den er god nok: Frida ligner stadig Harry Potter

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-09-14 Pliskplask

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Tirsdag med vandpytter. Far sent hjem fra arbejde.

Frida trappe

Mission: Saml vand i posen

Frida vandpyt

Formål: Ukendt

Frida bad

Fod: Bøttet

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-09-13 Fridas fødselsdag

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Så blev det den rigtige fødselsdag (og Sigurds ½ års fødselsdag, men den fejrede vi ikke). Vi fejrede sådan set heller ikke Fridas fødselsdag, sådan lidt for at undgå at forvirre hende for meget. Hun havde dog pølsehorn med i børnehaven. Med kyllingepølser - det skal jo til i vort multikulturelle og oplyste tid.

Olivia kom på besøg og havde en Duplobil (Playmobil?) med. Den vakte lykke og de to legede rigtig godt sammen. De har gået lidt skævt af hinanden den sidste tid, så det er rart at se det kan lade sig gøre.

Kongelige børn

Konge for en dag

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->