Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 39
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-09-26 Rigtig søndag

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Kalenderen siger søndag, Sigurd sover 3 timers formiddagslur og det er en dejlig dag. Hvad gør en klog familie? Ja, det er efterhånden en evighed siden vi sidst var i Hinnerup-badet, så det blev projektet.

Stor succes. Meget stor. Frida var glad for det, men det har nu været hovedreglen længe. Sigurd var rigtig glad for det. Han pjaskede fornøjet med armene og var i bassinet i tre kvarter uden brok af nogen art. Der var heller ingen protestering over hårvask, afskylning under bruser eller aftørring på fremmed skiftepude. I det lille hjem overvejes der om familiesvømning ville være en god vinterting...

Hjemme igen legede Hanne cykelsmed og overførte cykelstolen fra Tokes cykel til sin egen. Hun starter på Byplanfaglig Overbygning i morgen og bliver således børnehavebarnsudbringer.

Frida vågnede fra middagssøvn og legede vældig godt sammen med Olivia, der blev til aftensmad.

Sigurd grød

Armene vokser stadig

Hanne flytter cykelstol

Ansvaret flyttes

Frida Olivia spise

Okay, mor, nu spiser du den ondelyneme op, ellers skal du smage solar plexus jævneren her!

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-09-25 Søndag om lørdagen

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Morgenen var uden unger, så forældrene sov til om eftermiddagen. ...Right. Det ligger lidt for dybt i kroppen at der skal passes børn, så der blev kun sovet et par timer længere end ellers.

Ungerne blev hentet ved middagstid og hjembragt til hjemmet. Bortset fra et par timers utilfredshed om fredagen for Sigurds vedkommende, forløb det efter bedstemoderens udsagn glimrende. Frida havde heller ikke voldsomt travlt med at komme hjem, men hun sad også og guffede is da vi kom.

Eftermiddagen var præget af massiv søndagsstemning: Stille vejr, følelsen af at have overstået en masse weekendting.

Frida bedstemor

Grineknappen sidder under hagen

Frida mades

Frida ½ år

Sigurd drejer

Sigurd er ved at fatte at man kan nå ting, når man vender sig

Laila Sigurd på hovedet

Intensiv træning til flagermus

Laila frida

Klassisk fasterhygge

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-09-24 10 år

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Det var fars sidste dag på arbejde i denne omgang. Fra nu af står den på hjemmegående husfar i ½ år. Sjovt nok faldt det sammen med at mor & far netop i dag har kommet sammen i 10 år. 10 år er ingen tid med så dejlig en hunkæreste.

Ungerne blev parkeret hos bedsteforældrene, hvilket Frida var vældig opsat på, og forældrene tog en tur i byen. De vilde udskejelser indbefattede fortrinsvis at gå rundt i gaderne og nyde friheden og hinandens selskab.

Frida afleveres

Afsked med unge #1

Trøje

500 kroner!? Hvad går der galt her?

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-09-23 Med mor på arbejde

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Nå ja, måske ikke ligefrem arbejde. Men mor laver andet end at være passe børn, hun gør f.eks. også rent.

Av av.

Frida blev hjemme i dag, fordi mor havde lyst til at have hende hjemme. Måske er det noget med at nyde de sidste dage som hjemmegående? Far har sidste arbejdsdag i morgen, hvorefter han tager ½ års barselsorlov og mor begynder på en etårs supplering på arkitektskolen, så rollerne bliver byttet om fra på mandag.

Mor, Sigurd og Frida tog til mødregruppemøde i dag. Der var ingen legekammerater til frida, men en af børnenes ældre søster havde spændende ting der kunne lånes.

Sigurds spisevægring fortsatte i dag og han var slet ikke glad, da han skulle sove nattesøvn. Det gik dog lettere end i går, så mon ikke det bare går over uden vi finder ud af hvad der er i vejen?

Jacob rasmus Sigurd t a birgitte

Babygruppen Jacob, Rasmus & Sigurd

Frida klatre

Tæer griber bedre end sko

Frida sand

Flumpning

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-09-22 Hvad så, Sigurd?

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Sigurd ville ikke rigtig spise så meget i dag, hverken grød eller mælk. Han drak noget vælling da han skulle sove nattesøvn, men han vågnede mange gang og græd. Det varede til klokken 3 om natten, hvilket er meget ikke-sigurdet.

Mai frida

Lege hver for sig sammen

Sigurd tau

Dem nær gulvet

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-09-21 Sjove storesøster

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

Storesøstre er det sjoveste i verden. De hopper op og ned i stolen - megasjovt. De banker i bordet - hylemorsomt. De rækker en en ske - fantastisk!

Forældrene er mere kedelige. De sidder for det meste ned og bevæger sig ikke så meget.

Sigurd ring

Nej, Sigurd, det er for ringe (av av)

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-09-20 Vuggestuepåvirkning

Frida: 3 år, 0 mdr. Sigurd: 6 mdr.

I vuggestuen gør de en indsats for at lære ungerne at rydde op. Mjoeh, mjaeh, det har vi ikke haft de store problemer med tidligere. Men Frida har nu lært noget af det - nu har hun fundet ud af at man kan protestere og nægte at rydde op, når man bliver bedt om det. Oh well, hun havde nu nok fundet ud af det under alle omstændigheder.

Frida lærer også remser i børnehaven. I dag blev vi præsenteret for Pif paf puf - der fik hun sit øje væk. Vi glæder os til hun lærer den leg der hører til.

Frida kagedåse

Gårsdagens høst

Sigurd grød

Det daglige madshow - Sigurd er oppe på to skåle grød i en omgang

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->