Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 18
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-05-02 Dril en fisk

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Vi tog til Kattegatcentret i dag. Det var lige noget der passede Frida. Hun var interesseret nok til selv at opsøge de spændende fisk og rolig nok til rent faktisk at stå og kigge på dem, i stedet for straks at løbe videre.

Frida ville også gerne prøve at klappe fiskene i fiskeklappebassinet, men hun kunne desværre ikke nå. Til gengæld fik hun en gummi blæksprutte, der hed Otto Olsen. Den blev hun vældig glad for og viste den til fiskene, med det resultat at en af dem blev vældig ophidset og interesseret. To af dens kammerater kom til, men de kunne heller ikke komme gennem glasset.

Haj

Goddag

Rokke

Klappevenlig rokke

Glad betragter

Female bonding

Glasgang

Lille spejl på væggen der, hvorfor er der tre millioner af hver?

Perle

Der kan også være perler i blåmuslinger

Is

Is kan kun gå galt

Frida og olsen

Store Olsen møder Lille Olsen

Gab

Haps

Frida Hanne Sigurd fisk

Fiskekig

Drille fisk

Se, fisk, en lækker blæksprutte

Frida kig

Se, Frida, en... Er det nu et dyr eller en plante?

Snegle

De havde ikke mange af dem her i centret, men hjemme ved Økohuset vrimlede det med dem

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-05-01 Stor succes

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Okay, Frida har godt nok haft et uopfyldt behov mht. vand. Vi tog i Hinnerup-badet i dag. Efter afvaskning (Frida sæbede sig selv ind og styrede håndbruseren) gik hun & far hen til bassinkanten, hvorefter Frida selv hoppede i.

Efter et par minutter i det lille trygge varmtvandsbassin, krævede Frida at komme ud i det store bassin. Ude i det store bassin ville hun selv svømme, med bælte og luffer - far måtte ikke holde fast i hende. Det fortsatte i den stil en times tid.

Sigurd var også med i vandet et kvarters tid. Han så fint tilfreds og afslappet ud. Han var dog ikke alt for begejstret for at få hovedet under vandet.

Slikkepind

Alt er sejt med solbriller på

Hanne kravl

Klatredamen

Middagshvil

Splatgirl

Olivia Frida trappe

Niks, Olivia, Frida giver ikke slip på slikkepinden

Splatman på tur

Se, Sigurd, nu kan du se dig omkring mens vi går tur

Hænge ud

Ingen får. Så må man hænge lidt ud i stedet

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-04-30 Til forbrugerfest i dyt

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Ja, okay, værre var det heller ikke. Vi kørte en tur til Veri Centret i volvoen for at købe sandaler til Frida. Hun fik også et par solbriller, som hun blev ret glad for, hun sagde Solbriller, det er sådan at man ikke fryser øjnene. Vi håber de overlever at hun sover med dem på i nat.

Det var Hanne der sørgede for Fridas påklædning i dag, så hun (Frida, ikke Hanne) kom i vuggestuen i kattekostume. Der må være noget særlig ved at sove med sine ting, for hun ville ikke have det af da hun skulle sove middagssøvn.

Sigurd øffede lidt efter aftensmaden, så Toke tog ham med ud i bæreselen, sammen med Olivia, Jens og Frida. Det var lige sagen, for klokken er nu blevet 22 og han sover stadig.

I morgen har vi planlagt tur til Hinnerup-badet. Frida har snakket om det de sidste 3-4 dage, så vi regner med stor glæde og vandplaskeri fra hendes side.

10 rør rutchebane

Tunneltuml

26 kat

Kattepigen klar til rasering af vuggestuen

Harer

Sten med ører?

13 solbriller scooter

It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of sutter, it's day and we're wearing sunglasses

Tomatplanter

Trematplanter

Jens Hofman Hansen
2004-05-01 11:18

Kosteligt indlæg. Især det med at sove med udstyret på.

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-04-29 Mødregruppe

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Hanne startede i mødregruppe i dag, sammen med tre andre flergangsfødende. Der er to drenge, henholdsvis en uge ældre og en uge yngre end Sigurd og der er en pige fra starten af april. Første møde gik vist mest med at hilse og snakke om hvad de ville med en mødregruppe.

Frida havde en minusdag. Hun kom i vuggestuen lidt i 9 og blev lagt til at hvile lidt i 10. Hun var heller ikke alt for fornøjet da hun vågnede. Heldigvis fik hun leget godt med Olivia af to omgange da hun kom hjem. Hun var dog helt kvæstet da hun kom ind og skulle i seng ved 20-tiden.

Sigurd havde sin hidtil mest larmende brokkeperiode i aftes. Han prøvede at forklare far at han var ved at blive myrdet i en halv time, før han fandt ud af at alting vist alligevel var som det skulle være og faldt i søvn.

Sigurd

Ja, jeg tror sørme jeg vil erobre verden!

Toppen af muren

Et ulykkeligt barn...

Sut i vand

En tragisk begivenhed...

Glad igen

Men det endte heldigvis godt!

Nabo (mask.)
2004-04-30 10:51

Hvad der skete i de 1½ time, hvor hun var på aftentur? Jo, først gik der koks i cyklingen (den ene ville konsekvent den modsatte vej af den vej den anden ville (kompliksiteten mere end fordobledes i kryds)), men så skiftede Frida til scooter, Olivia prøvede at få et skænderi op at køre igen, men Frida kørte bare sin vej, og så måtte vi andre bare se at følge efter. Så blev der gynget, så klatret, vippet og sprunget, så ploppet sten, så mælkebøtter, og så tog vi ind og spiste knækbrød kun afbrudt af ansigtsmaling med hvidløgsost under højlydt jubel.

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-04-28 Sol og snavs

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Frida er ved at få tydelige fregner og var lidt varm og rødmosset i hovedet i dag. Men hun havde også været ude i vuggestuen samt med Hanne, efter hun blev hentet. Fregne Frida, et oplagt øgenavn.

Der var dømt fællesspisning inde hos naboen i dag. De havde lavet en ret god ovnret fra en eller anden opskriftssamling med retter som børn kan lide. Frida guffede i sig, så vi må nok hellere kigge lidt på den. Nogen gange spiser hun lidt for meget pasta og lidt for lidt hvad som helst andet af vores aftensmad.

Frugtsalaten med råcreme til desert blev også vel modtaget af børnene, men det kom ikke som den vilde overraskelse.

Olivia Frida stol

Fair fordeling af fotonstrømmen fra husalteret

Måske moske

Okay, det blev rent faktisk til et slags hospital. Så havde Hanne alligevel ret

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-04-27 Velkommen til borgerligheden

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Onkel Søren kiggede forbi i dag. Onkel Søren havde sin volvo med. Onkel Søren blev kørt til toget i sin volvo. Der står nu en volvo på parkeringspladsen, som vi har nøglerne til indtil engang i efteråret. Onkel Søren er en rar onkel.

Frida havde fået et par badebukser i dag, som hun gik rundt med uden på de lange bukser. Hun havde også fået at at vide at vi blandt andet skulle bruge bilen til at køre til Hinnerupbadet. Det var derfor meget nærliggende at tro at vi skulle derud i dag. Frida blev temmelig ked af det da vi forklarede hende at den ikke gik. Hun blev også ked af det da Onkel Søren skulle hjem og reagerede meget klassisk med ikke at ville kigge på ham eller sige farvel.

Sigurd fik rent faktisk sovet godt i nat og holdt stilen gennem dagen. Han havde også en periode i aftes hvor han var vældig vågen og interesseret. Han er også ved at blive ret skrap til at skubbe fra med armene og løfte hovedet, når han ligger på en voksenmave.

Dukkevognstur

4 børn, 4 retninger

[Foto]

Den voldsomme

Sigurd Hanne volvo

Nej, Hanne, hverken du eller Sigurd har kørekort endnu

12 Frida gravemaskine

Gravetid før sengetid

farmor
2004-04-29 10:59

wwwaw - en vaskeægte VOLVO
en man kan være i - og vokse i
vaks
(vild & voldsom - hvis man vil)
hvo vover
vinder
valgmuligheder

(advarsel: kan være vanedannende!)
vind & vejr

Suzi
2004-04-29 14:49

Tillykke med borgerligheden...for bilen er vel ikke okologisk ? Og regn selv ud hvorfor stavningen er lidt alternativ.

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-04-26 Snegledag

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Frida, Olivia, Jens og Toke gik en tur i dag. Det havde lige småregnet og der var rigtig mange snegle. De mødte Mai og de tre børn løb rundt og fandt snegle. Mai og Olivia samlede dem sammen, men Frida ville ikke rigtig samle dem op. Det var dog spændende nok, specielt da Olivias indsamlede snegle begyndte at flygte fra hendes lomme.

Sigurd sov ret skidt i nat og det meste af dagen i dag. Han protesterede højlydt efter aftensmaden, men faldt så i søvn lidt i 21, så der er håb om at han kan få sovet ordentlig ud. Hav snøftede lidt på et tidspunkt, så det er måske den første forkølelse der driller?

Frida havde nogen temmelig søde kommentarer om Sigurd i dag. På et tidspunkt græd han og Hanne sad og trøstede ham. Frida gik hen til Hanne og sagde Hvad gør du ved ham?. Da Frida blev lagt i seng om aftenen af Hanne, vågnede Sigurd midt i det hele. Hanne hentede ham og tog ham med ind på Fridas værelse, hvilket Frida kommenterede med Sigurd må gerne sove herinde.

Sigurd hvile

Splatman

Olivia snegle

Naturligt snegletræf

Snegle

Sngeletræf med børnenes hjælp

Olivia Frida jord

Mudder op

Olivia Frida mudder

Mudder ned

Olivia Frida vaske hænder

Mudder vask

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->