Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 19
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-05-09 Herlig søndag

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Vores gamle naboer fra Skjoldhøj, Sofie, Thore & Rasmus kiggede ud i dag. Det var dejligt varmt og stille i vejret, så der gik ikke lang tid før de to små rendte rundt med måsen bar. De fik en masse tid til at gå med at lege med vand og bare rende rundt sammen.

Gæsterne blev til aftensmad, men så heller ikke meget længere, for Frida blev rigtig træt og ville slet ikke være med længere. Men det var også en begivenhedsrig dag.

Blomster til mor

Blomster til...?

Frida Olivia klapvogn

Bagerekspedition

Sigurd

Lige til at spise

Salamandre

Bare rolig. De blev pænt sat fri, efter vi havde traumatiseret dem med udsigten

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-05-08 Alenemor for en dag

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Frida og Toke havde det skidt i morges. Som barn er den slags nemmere: Frida kastede op og havde det fint derefter. Toke kastede ikke op og gik og var smådårlig resten af dagen. For sådan lige at gøre det hele perfekt, skulle han hjælpe Onkel Jacob med at flytte. Da Toke kom hjem var han social i 1½ time og gik derefter i seng.

Den Kompetente Mor havde en rigtig god dag sammen med ungerne. Vejret var udmærket så der var en del udetid og Sigurd som aftensøvn til klokken 20.30, så der blev hygget med Frida efter aftensmaden. Sigurd vågnede (selvfølgelig) mens Frida var ved at blive lagt i seng, men det gik udmærket med at amme ham samtidig med der blev sunget godnatsang for Frida.

Tokes sløjhed betød at gårsdagens beslutning om suttebegrænsning blev udskudt.

Aæn

Renden med vand er ret bonus i denne tid

Ordne bil

Beklager, Onkel Søren, selvom du låner din bil ud, slipper du ikke for at rode med den

Ordne flis

Havekvinde

Olivia flis bunke

8 kubikmeter, minus det Olivia spreder ud

Mor
2004-05-10 12:21

"Den Kompetente Mor" har en tilståelse; vi glemte at købe lørdagsslik!!! Undskyld Frida, jeg ved ikke hvordan det kunne komme så vidt, det løb af sporet, undskyld...

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-05-07 Familiebesøg

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Farmor, farfar og faster Laila kom på besøg i dag. De havde alle gaver med, så vi fik en TripTrap stol til Sigurd, oste, æg, grøntsager og pæretærte. Efter pæretærteindtagelse gik vi en tur over og klappe lam.

Fra eftermiddagen og frem til 21, havde Sigurd en dårlig dag. Han kunne ikke finde ud af at spise: Han brokkede sig højlydt og suttede, men så snart der kom mælk, ville han ikke have det. Vi spekulerer på om ikke det er en reaktion mod nye mennesker både i går og i dag.

Apropos brok, så kan det være der kommer noget fra Frida i den næste tid. Hendes forbrug af sutter er for højt til forældrenes smag, så planen er at de kun skal bruges, når der skal soves. Den forventes udført ved at købe sovesutter, en til vuggestuen og en til børneværelset, sammen med hende og smide de resterende sutter væk.

Frida flis trillebør

Barkflis bør trilles

Farmor sigurd

Splatman hos farmor

Klappe lam

Endnu en fåretur, denne gang med lammeklap

Frida i Sigurds stol

En storesøsterfælde: Hun kan selv kravle ned på sædet, men kan ikke komme op igen

Frida gynge

Efter Faster Laila lærte hende det der, kan dækgyngen ikke bruges på andre måder

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-05-06 En tur på landet

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

I dag besøgte vi Morten & Bente, der bor på en gård. Vejret var dejligt, omgivelserne grønne og en af deres heste fik et føl i går. Brian & Lotte og Jakob & Liza var der også. Alle havde afkom med. Det var lidt spøjst at der pludselig var 5 børn i stedet for blot Frida, men det gik glimrende.

Frida var lidt træt, men fik moret sig lidt alligevel. Sigurd var meget eksemplarisk. Han øffede en lille smule efter aftensmaden, men skiftede ellers mellem at sove og være vågen & interesseret. Han tog dog revance da vi kom hjem ved at brokke sig højlydt i 1½ time.

Føl

1½ dag gammel og kan fint gå og løbe. Menneskeunger har noget at lære der

Morten Bente have

Forår

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-05-05 Faster motiverer

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Frida var lidt utilfreds med at skulle i vuggestuen i morges. Det ændrede sig dog hurtigt, da hun fik at vide at hun skulle hentes af Faster Laila. De to havde det som sædvanligt rigtigt godt sammen. Laila demonstrerede sine evner og fik Frida til at tage snegle op og prøve at gynge stående.

Frida er ikke særlig morgenfrisk for tiden. De melder også fra vuggestuen at hun er træt og spurgte i dag om hun kom sent i seng. Hun kommer i seng inden kl. 20 næsten hver dag, men det kan da være vi skulle overveje kl. 19? Vi tror selv det er en omstillingsperiode - hun er viser tydelige tegn på større selvstændighed og trang til at udforske.

Sigurd rangler

Jeps, der var kontakt. Sigurd underholdt sig selv 5-10 minutter og fik dasket til dimset nogen gange

Flis flytning

16 kubikmeter

Laila Frida snegle

Sneglefest

Frida stå op gynge

Stående bifald

Laila Sigurd sort hvid

Sort og hvid

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-05-04 Vort hjem er interessant

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Der kom en flok arkitektstuderende forbi i dag for at kigge på Økohuset. Det havde aftalt at tage et kig på vores lejlighed, såvel som underboens. Det betød så også at de fik en ryddelig og en rodet lejlighed at se. Vi mener nu at vores giver et rigtig goft indtryk af at blive boet i.

Toke var til bestyrelsesmøde i vuggestuen og kom hjem midt i aftensmaden. Frida var heldigvis frisk på en aftentur, så der blev lige lidt far-datter kvalitetstid.

I morgen eller i overmorgen kommer der et legepladssørøverskib med rutchebane. Der skal lige flyttes 20 kubikmeter barkflis pr. håndkraft, før skibet må tages i brug.

Flis frida

20,018 kubikmeter

Pileflethytte

Ungdomsforbrydere som hende her spærres forsvarligt inde

Sigurd sover på mor

Sove på mor og holde storesøster i hånden. Ikke værst

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-05-03 Mandag er dagen efter weekenden

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Frida var vist lidt træt oven på weekendens strabadser. Hun opførte sig nu lidt anderledes end hun plejer, for hun formåede at lege godt sammen med Mai og senere med Olivia. Hun protesterede dog temmelig meget da hun skulle hjem fra Mai og hun var ikke glad for at blive lagt i seng.

Sigurd havde noget af en minusaften. Han protesterede temmelig meget, faldt i søvn lidt i midnatstid og vågnede op igen et kvarter senere. Nå, vi skal først op klokken 7.30, så der er rigeligt med timer at tage af. Skal vi høre lidt musik, Sigurd? Elefantens Vuggevise ligger vist her et sted...

Olivia Frida alberte

Rolig, Alberte. Den bider ikke

Olivia frida

Bogbrug

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->