Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 35
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-08-29 Familiebesøg

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Farmor, farfar, Faster Laila og Faster Lailas kæreste Keld kiggede forbi til middagsmad og eftermiddagsspadseretur. Farfar erobrede Sigurd og farmor erobrede Frida. Gad vide hvad de vil gøre, hvis der kommer endnu et barnebarn?

Familien

Centret er det man ikke ser

Kip Frida historie

Skytsenglen våger

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-08-28 Botanisk Have

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Godt vejr og en virkende bil kaldte på en udflugt. Fodring af ænder i Botanisk Have løs tilpas ambitiøst for vores lørdagsenergi, så afsted det gik. Ænderne var modtagelige overfor brød, omend de ikke just virkede udsultede.

Efter at have svækket de fjedrede venners naturlige fødesøgningsinstinkter, gik vi en tur ind i Væksthusene. Flotte blomster og ditto sommerfugle gjorde at Frida ikke ville ud igen da Sigurd blev træt af den dampende varme. Miniregnskoven er skrevet på listen over steder vi skal besøge igen.

Sigurd vækker frida

Godmorgen, storesøster!

Ænder

Dovne og nærmest håndtamme. Ænderne i Botanisk Have lider ikke nød

Kaktus

Okay, okay, vi skal nok lade være med at røre ved den her

[Foto]

Spøgelsesfugl med gennemsigtige vinger

Kæmpe sommerfugl

Jumbosize

Kakkerlak

Der var små søde dyr over det hele

Frida væksthus

Frida i junglen

Frida malebog

Når Frida bliver 3 år, får hun en farve mere

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-08-27 Dagen derpå

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Selvom Frida var glad for at rende rundt på fars arbejde i går, tog det alligevel på kræfterne. Hun var ikke glad til morgen, så det blev til endnu en hjemmedag. For at få tiden til at gå, blev der udført forsøg med at fodre Sigurd med is. Overraskende nok vakte det stor begejstring hos knægten. Han demonstrerede nu også yderligere fremmelighed senere, ved at trille fra ryggen om på maven for første gang.

Memory stick512

Det tog to måneder for far at få den her lille dims til fars legetøj. To måneder for 3-4 gram elektronik? Argh!

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-08-26 Prinsebesøg (igen)

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Sidste gang var det storebror, der koggede forbi. I dag var det H.K.H. Prins Joachim Holger Waldemar Christian, der fik lyst til at besøge fars arbejde. Frederik Rex har nok lagt mærke til at der skete noget spændende på anden sal og anbefalet den til Joachim (også Rex), for han kiggede ind i laboratoriet, hvor far (Fridas, ikke Frederiks og Joachims) fik prinsens udelte opmærksomhed i 2½ minut og en håndtryk til afsked. Der må klappes.

Sceancen blev filmet og så snart kameramanden er blevet fanget, skal der nok komme et håndtryksbillede eller to på banen til de royalt interesserede.

Mor, Frida og Sigurd dukkede op lidt senere for at kigge på de forskellige ting og være med til noget eftermiddags mad & drikke, som instituttet sponserede. Frida fande et sted med en bold og et fodboldmål og så var der ellers ikke andet der var interessant. Ja, okay, Faster Laila dukkede op på et tidspunkt og det er jo altid godt. Eftermiddagsmaden viste sig at være aftensmad, men den var god, så det gik lidt, selvom Frida var begyndt at knurre.

Bare sådan lige for at demonstrere at vi ikke magter at fordele begivenheder jævnt ud over ugen, blev dagen afsluttet med aftenkaffe hos naboerne.

Prins joachim c

Find Holger

Frida sparke bold

Efter formidabelt midtbanespil tyrer Frispark-Frida bolden mod den skælvende målkvinde

Frida vingummi

Der er slik på fars arbejde. Eller rettere: Når man med tårefyldte øjne spørger hvor er slikket? kommer der hurtigt slik på fars arbejde

Frida liv

Livhøjde

Stankelben vindruer

Uden for nummer: En stankelfætter

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-08-25 Helt almindelig onsdag

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Faster Laila hentede Frida i børnehaven og Toke forberedte en demonstration af det han arbejdede med. Torsdag kommer der fint besøg, så det hyggelige laboratorium med bunker af elektronik, ledninger og kafferandede krus blev forvandlet til rent og kedeligt udstillingslokale.

Toke på arbejde

Ak, man kan jo ikke arbejde under de forhold!

Laila Frida læse

Hvad er bedre end en Faster Laila? En Faster Laila med gaver til Frida!

Hanne klippes

Ups? Hvad mener du med ups? Der kommer ikke noget godt ud af ups!

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-08-24 Rigtig glad dag

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Frida havde en vældig plusdag i dag. Glad fra morgenstunden, glad ved aflevering i børnehave, glad ved hentning og i det hele taget bare glad. Og pjattet. Og drillende. Og temmelig charmerende. Flere dage af den slags, tak.

Frida Toke læse

Plys ballon

Sigurd Frida sut

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-08-23 Syg Sigurd

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Sigurd er syg. Det er hans første småforkølelse og han er ikke begejstret for det. Han havde svært ved at falde i søvn, både i går og i dag og han har været temmelig protesterende hele dagen.

I dag fik vi nok af vores dyrtkøbte og dårligt virkende babyalarm. Til en pris af 1100 kroner burde de være i stand til at nå gennem 20 meter fri luft og en enkelt glasrude, men sådan er det bare ikke. Frida og Toke tog en tur i Harald Nyborg og købte et sæt walkie talkies til 249,- incl. opladere og batterier. De kan række langt nok og har indbygget babyalarmfunktion. Det havde alle deres modeller forøvrigt. Gad vide om der stadig eksisterer dedikerede babyalarmer om 5 år?

Frida1 d6

Den her bruges til de store monstre i D&D

Frida stikkelsbær

De sidste stikkelsbær

Walkie talkie

Vi byder velkommen til de nye venner og håber de lever op til forventningerne

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->