Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 34
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-08-22 Housewarming

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Husopvarmning? Indflytterfest? Hvad end det kaldes, så inviterese Onkel Jacob og Tante Anne på det i dag. Frida nød at være omgivet af opmærksomme voksne og guffede løs af vindruer & småkager, mens hun blev underholdt.

I nærheden af lejligheden ligger en glimrende legeplads med tarzanbane. Alle, pånær mor og Sigurd, gik en tur derover og børnene (det er dem under 40) blev der ret lang tid. Frida nød at skubbe de store børn (primært Onkel Jacob) ned af en balancebom.

Toke Frida Jacob klatre

Der er ingen pres, Frida. Du springer bare når du har lyst

Jørvangfamilien

Hvem drejer verden om?

Frida klatra

Spiderman, Spiderman...

Jacob klatre

...does whatever a spider can

Onkelleg

Søskenderivalisering

Laila sigurd

Jaah, fasteren har langt hår, briller og fingre at gribe fat i

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-08-21 On the road again

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Onkel Sørens magiske fingre har bragt liv i den skrantende Volvo. Noget med et topstykke og nogen stempelringe der skulle justeres. Den lyder meget bedre end før, selvom vi lidt kommer til at savne kombinationen af fiskekutter og industriel malingsblandemaskine.

Bilen blev nobelt nok afleveret ved Økohuset og vi takker så meget. Vi håber den holder de næste par uger, for Onkel Søren drøner sydpå på sin motorcykel.

Sigurd plys

Ups! Sigurd er alt for interesseret i Plysbamsen. Vi må nok hellere prøve at finde en tøjven til ham, der ikke ejes af storesøsteren

Volvo

Der er altid tid til en enkelt småreparation til

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-08-20 Der er idyllisk stille fred

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Det blev fredag og far skulle tidligt på arbejde for at forberede en demonstration af projektet. Eftersom Frida var noget uligevægtig i går, besluttede mor at hun skulle blive hjemme. Det var åbenbart hårdt, for Frida gik omkuld inden kl. 18. Sigurd efterlignede storesøster, så lidt over 18 kiggede til tiloversblevne forældre på hinanden og spekulerede på hvad i alverden man kan foretage sig med så mange timer mellem hænderne.

Nå, et gensyn med Hero senere slog trætheden også igennem for de ældre, og der blev stille i huset.

Frida flyverdragt

Marshmallowwoman

Hanne Sigurd sofa

Vis nu lidt rygrad, Sigurd!

Almindelig blåfugl polyommatus icarus

En helt almindelig sommerfugl

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-08-19 Pliskeplaske

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Og regnen den regnede. Kombineret med en minusdag for både Sigurd & Frida var det lidt hårdt for den barselerende husmor. Faderen i huset var dog med på at overtage ungepassificeringen ved hjemkomsten, så det blev til en god regnvejrstur på udkig efter snegle.

Sigurd var noget utilfreds ved sengetid. Det var han også i går. Spøjst som det falder sammen med regnvejr - det burde ellers gøre det lidt mere udholdeligt at være en søvnig 5 måneders knægt?

Frida vandpyt

Just getting wet feet in the rain, just getting wet feet in the rain. What a soaking wet feeling, I'm splashing again

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-08-18 Faster Laila og kaffegæster

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Faster Laila hentede Frida i dag i børnehaven. Det er meningen at sådanne onsdagshentninger skal være et fast indslag. Frida er i hvert fald helt med på det.

De sidste par fællesspisninger med naboerne har været lidt kaotiske, så vi besluttede i sidste uge at ændre det til aftenkaffe For De Voksne. Det var så i dag og det var vældig anderledes (og godt). Som børneejer er det alt for let at falde i fælden med at ungerne skal involveres i alt hvad man foretager sig. Vi prøver endnu engang at minde hinanden om at det ikke behøver at være sådan.

Laila Sigurd regn

Laila har taget 7 kilo på siden sidst

Sigurd hanne

Jepsen, opmærksomheden er der helt klart. Sigurd bliver stadig sjovere at være sammen med

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-08-17 ...måske en anelse?

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Toke kom lidt sent hjem fra arbejde i dag. Han meldte til Hanne at det var fordi han havde stået på hovedet i en container og havde fundet 1½GB SD-RAM sammen med en arbejdskammerat. Hanne måtte som sædvanligt lægge øre til den drengede begejstring og spørgsmålene til hvordan nogen dog kunne finde på at smide så meget godt ud.

Så meget godt? Alarmflagene blev rejst hos hunkæresten og det kritiske spørgsmål Fandt du mere? blev stillet. Ups. Busted. Jamenaltså, det var rigtig godt og sådan. Der står måske en anelse ude i skuret.... Heldigvis er det flere år siden at hunkæresten opgav at kæmpe rigtigt imod, så hankæresten blev ikke forvist til sofaen denne gang.

Frida kravle

Ligeud er nemt nok

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-08-16 Søvn igen igen

Frida: 2 år, 11 mdr. Sigurd: 5 mdr.

Vi har i et stykke tid lagt Sigurd til at sove nattesøvn inden vi spiser aftensmad. Det har virket ret godt. Pludselig er det en fornøjelse at spise aftensmad, i stedet for at prøve at nå at spise inden han bliver så utilfreds at en af os må lægge ham i seng.

Hvorfor tænkte vi ikke på det noget før? er den umiddelbare tanke, men vi er efterhånden snedige nok til at have indset at ting der virker på ét tidspunkt, ikke nødvendigvis virker på et andet.

Ydrk

Hanne fandt den her mutantdims i sin lomme. Mon det er gudernes straf for at overholde traditionerne?

Heidi
2004-08-19 22:48

Fascinerende - mine tanker strejfede straks et insprirende kogebogsoplag.

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->