Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 32
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-08-08 Dagen derpå

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Okay, det kunne godt mærkes at lørdagen foregik udenfor hele dagen. Der var en generel stemning af balrethed, der blev forøget af varmen. Vi var ikke de eneste der fladede ud. Et kig ud over de små haver afslørede en stor mængde soppebassiner og solsugende forældre.

Kirsebær

Hjemme igen til normallivet og veninderne

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-08-07 Bryllup og vejfest

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Tokes gamle gymnasiekammerater Lotte og Brian skulle giftes i dag. I nat var det tropenat for første gang i år og dagen var ikke just kølig. Ungerne blev parkeret hos bedsteforældrene og turen gik til Hinge i en lejet bil.

Vielsen var vældig traditionel og i en hyggelig lille kirke. Begge hoveddeltagere forstod at aflevere deres replikker de rigtige steder og sætte sig på de rigtige pladser, så endnu et vennepar er pludselig mand og kone. Bryllupskysset kom først udenfor kirken, men det er måske også det mest korrekte? Vi ved det ikke og ønsker os en 2000-udgave af Emma Gads Takt og Tone.

Efter kirketiden tog vi ned på en græsbakke ved bredden af Hinge sø. I skyggen af pavillion og træer var der vin, frugt og bryllupskage. Brudevalsen blev danset akkompagneret af fem af Brians musikervenner, så der var vældig stil over det.

Vi forlod selskabet om eftermiddagen og tog til vejfest hos bedsteforældrene. De påstod hårdnakket at Sigurd havde været glad hele dagen. Vi var lidt skeptiske. Frida var nu i vældigt humør og havde slet ikke savnet sine forældre.

Ris på brudeparret

Det er den slags man risikerer når man bliver gift. Tillykke, L&B.

Klar til bryllup

Forberedelse til bryllup

Hinge kirke

Bygget i romansk stil, siger arkitekten

Bryllupskagen

En... anderledes pynt på bryllupskagen

Vejfest

På vej til vejfest

Frida Onkel jacob

Fridas kommentar ved fars ankomst: Vi skal ikke afsted, jeg vil lege med Onkel jacob

Frida hos bedstemor

Bedstemødre er gode at falde til ro hos

Jens Hofman Hansen
2004-08-09 18:29

Det med at kysse i kirken: Er det ikke noget vi ser på amerikanske film og noget, som aldrig har været tradition i Danmark?

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-08-06 Varmt igen

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Fredag, arbejdsugen overstået og den arbejdende fader tager hjem og nyder en gin & tonic på terassen, mens solen stille daler og kullene gløder på grillen.

Båååt! Tilbage i virkeligheden var det alt for varmt og Sigurd skulle køres en del rundt for at finde lidt ro. Nordsiden af Økohuset kunne dog byde på skygge og græs, så helt galt var det ikke.

Sigurd ligger

God morgen, knægt, velkommen til endnu en søvnløs dag

B i

Den her var ret glad for solen og blomsterne

Sofa kortspil

Med øvet greb proppes passificatoren i munden på barnet

Kamæleonedderkop misumena vatia

Den her var ikke ret glad for solen og anmassende fotografer

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-08-05 Varm dag

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Varmt, alt for varmt. En trebadsdag.

Frida telefon

Hallo? Jeg kan ikke høre dig, telefonen er for lille

I n s e k t

Fliksumflaks, i børnehaven vaks

Jens Hofman Hansen
2004-08-09 18:35

Ang. fliksumflakseren, så ligner det ved første øjekast en smutugle, som er ret almindelig. Så du undervingerne (dvs. foldede den vingerne ud)? Undervingerne er gule med et sort bånd i kanten på en smutugle (noctua pronuba).

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-08-04 Farvel Faster Thyra

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Fridas mors mors faster hedder Thyra. Eller rettere hed, for hun døde sidste uge i en alder af 95 år. Hun var en rar gammel dame, som vi nåede at besøge et par gange med Frida.

Hanne tog til begravelse i Randers, så Toke tog tidligt fri fra arbejde og passede Sigurd og hentede Frida. Det var en rigtig varm dag, men det lykkedes faktisk at få Sigurd til at sove ordentligt om eftermiddagen ved at lægge ham indenfor i det kølige soveværelse.

I den seneste tid har Sigurds sovet ret dårligt i løbet af dagen og vældig godt om aftenen, så vi er hastigt ved at vænne os til aftentid til os selv. Vi håber vejret holder så det bliver en vane for ham.

Sigurd Frida cykelvogn

Sigurd var vældig med på at hente Frida i cykelvognen. Ingen sut og ingen brok, både ud og hjem

Frida puslespil

Det lille geni på arbejde

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-08-03 Varmt, helt vildt varmt

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Nå ja, måske ikke ligefrem midten-af-ørkenen varmt, men Økohusets glasfacade gjorde sit til at der var hedt på græsplænen. Enormt snedige som vi var, benyttede vi naturligvis dagen til at prøve at forøge temperaturen med en grill. Jens fra Tokes IMVtid kiggede forbi til aftensmad og nørdesnak.

Udespisning

Slænget slænger

Jens griller

Rart med gæster der selv ordner maden

Killing closeup

En lille tyvekilling spiste af vores pølser, fromage og tzatziki

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-08-02 Vi tager endnu en dag

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Det var lige så varmt som i går, eller måske varmere. Sigurd gentog tricket fra i går med at sove en enkelt god lur og flere ét kvarters lure. Heldigvis gentog han også tricket med at falde tidligt i søvn, så ved 20-tiden kiggede forældrene på hinanden og undrede sig over hvor stille der pludselig var.

Det var ellers ikke fordi der var specielt stille i løbet af dagen. Der var et vældigt liv udenfor med unger og parasoller. Og ja, dagen involverede også vand og en rå mængde is.

Iselskere

Hanne slapper af med en is i fred og ro

Glad Frida

Det er rart at komme hjem

Mudderleg

Der mudres

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->