Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 12
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-03-27 Søvn er for tøsedrenge

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Sigurd sov mellem 5 og 8 i nat. Eftersom det var Hanne der lyttede efter ham, sov Hanne mellem 5.15 og 8 i nat. Sigurd tog nu ikke revanche ved middagssøvnen: Han tog kun en enkelt af slagsen på 4 timer.

Som Sigurd-kendere allerede er klar over, betød det ikke at han skulle tidligt i seng om aftenen. Han holdt ud til 22.15 og var i godt humør det meste af tiden. Han legede en leg med Toke, der gik ud på at Sigurd kravlede hen til sofabordet og prøvede at gå hen og hive i Hanne, hvorefter Toke løftede ham tilbage til udgangspunktet. Sigurd syntes det var sjovt 35 gange. Toke syntes Sigurd skulle tage og blive træt.

Bortset fra Sigurds soverod var det ellers en dejlig dag. Det var lidt småkoldt, men varmt og solrigt. Påskeharen hoppede forbi udenfor og Frida fandt en masse efterladenskaber.

Frida sørøverskib

Farvel, Frida. Vi ses om et halvt år og husk nu at tage en tønde guld og en lampeånd med tilbage!

Frida udenfor tæppe

Underboen donerede ubrugt legetøj til Frida

Frida Sigurd legetøj

Sigurd måtte ikke få noget af det

Frida påskeæg

Spot påskeæg 85%

Hanne Frida Sigurd scooter

Du narrer ikke nogen, Sigurd. Vi kan godt se det er en billig japaner

Regnorm

Se, Sigurd, et stykke slik (nej, han spiste den ikke)

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-03-26 Hylder, spisning og soverod

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Det var Store Legedag for Frida, Mai og Olivia. De besøgte hinanden på skift og havde det rigtig godt sammen. Mens de var hos Frida var det Frida der styrede legen, på en god måde. Den sky og tilbageholdende Frida har ændret sig meget i løbet af det sidste halve års tid.

Far brugte fire timer på at sætte hylder op i skuret. Ja, dvs. en af timerne gik med at flytte skrammel ud og ind, to af timerne gik med den første hylde. Der planlægges videre udbygning af hyldesystemet, men lige nu er det bare rart at det hele ikke er stablet i en kæmpe bunke. Tak til farfar for levering af træ.

Aftenen gik med fællesspisning hos naboerne. Efter maden opstod på forunderligste vis et tidsrum hvor alle fire unger var rimelig stille og legede eller så børnetime. Magien blev selvfølgelig brudt, men engang må sådanne stunder blive almindelige.

Frida blev for træt derinde og protesterede noget, da hun blev slæbt hjem i seng. Sigurd roder stadig rundt med soverytmen. I går aftes blev far nødt til at opgive første sengelægningsforsøg og lege med ham et par timer. Det gentog sig i aftes, hvor Hanne stod for Sigurdpasningen.

Alberte Sigurd bog

Sigurd og Alberte legede sammen flere gange. Når det ikke handlede om boghærgning, var det klodser og Albertes lille træbænk, de var sammen om.

Hylder i skur

Stadig rå mængder skrammel, men nu kan man komme til det

Sigurd klodser

Og jo, han har lige stablet klodsen

Frida rutche på maven

Kan Frida klare det?, Ja, hun kan!

Skriv en kommentar
 

Fredag 2005-03-25 Påskefrokost

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Så blev det tid til den årlige påskefrokost hos oldemor. Sidste gang var Sigurd kun fire uger gammel og ikke til så meget. Denne gang sov han det meste af tiden, men fandt dog tid til at gå lidt rundt til sidst.

Der var selvfølgelig mad nok. Rigeligt mad nok. Under hjemturen bemærkede Frida Jeg synes min mave siger ikke mere, ikke mere, ikke mere, men hun havde nu også guffet et par Kinder-æg, en del dessert og en masse vingummi.

Sigurd legoklodser

Yes! Så er Sigurd med i klubben af unger, der kan finde ud af at sætte to legoklodser sammen

Frida Jacob kinderæg

Frida ville ikke dele med Jacob eller Toke, selvom de plagede

Frida Jacob t a henrik

Dyt

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2005-03-24 Frida hjem igen

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Farmor & farfar kom tilbage med Frida i dag. Hun havde haft det godt i sommerhuset og de havde oplevet en masse: Besøg i vandland, en tur i Aqua og en tur på Himmelbjerget, hvor Frida hævdede at de kunne se helt til Sydamerika.

Frida var nu ikke englebarn under hele forløbet. Det kom til nogen mindre sammenstød, men det er jo blot et tegn på at hun føler sig tryg ved farmor & farfar.

Frida gynge fugleperspektiv

Frida ser op til far

Sigud gåvogn

Genialt, Sigurd. Den er meget mere stabil end den far prøvede

Frida Sigurd Hanne gynger

Det mærkes og høres som forår

Sigurd gynger

Uskrammet glæde

Sigurd skrammer

Efter kontakt med faldunderlag

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2005-03-23 Forældredate

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Bedstemor tilbød at passe Sigurd helt til aften og Frida havde det fint hos farmor & farfar, så mor & far tog en tur i byen. Det blev ikke vildere end kaffe, falafel og gåtur hjem gennem uniparken, men det var vældig rart at have tid til det. Som børneejere er fornemmelsen af tid nok en sjældenhed.

Observation: Sigurd brød sig slet ikke om at mor gik på arbejde om morgenen. Han begyndte at græde og kigge efter hende, da hun gik ud af døren. Han blev nu hurtigt god igen.

Hanne mobiltelefon

Har han det godt?

Sigurd closeup

Ja, han har det godt

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2005-03-22 Glad, gladere, Sigurd

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Sigurd sov inden 22 i går og vågnede kun kort op omkring midnat. Der jubles i det lille hjem. Selvom han evt. møvler i nat, er det rart at have haft en enkelt (næsten) uforstyrret nattesøvn.

Frida er stadig i sommerhus og Bedstemor kom igen og passede Sigurd. Hun sagde han havde været rigtig glad og meget selvstændig. Det fortsatte til overmål da forældrene kom hjem, men en meget aktiv Sigurd, der skiftede mellem at hærge skabene og hærge forældrene, mens han wa ba ba ba-ede løs.

Sigurd gik i stå ved 19.30-tiden. Der håbes forsigtigt på at han er indstillet på at sove i aften.

Sigurd Alberte

Det vides ikke helt hvem der var efteraben

Zendium

Før var der Classic med ny smag og Ny tandpasta i tuberne. Nu er formuleringen ændret

Sigurd rulledims

Det går ned ad bakke, Sigurd

Skriv en kommentar
 

Mandag 2005-03-21 Den grumme hverdag

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Så skete det: Far tilbage på arbejde. Det er nu en blid opstart med kun tre arbejdsdage i denne uge. Frida er afsted på ferie hos farmor & farfar og Sigurd blev passet af bedstemor. Det gik vist udmærket, uden de store protester fra Sigurds side.

Sigurd sov rent faktisk i nat. Godt nok først efter 4 timers brokken og møvlen og godt nok skulle han ligge ved siden af mor, men han sov efter midnat og frem til lidt i seks om morgenen. Fremgang!

Bedstemor sigurd

I trygge hænder

Snedynger

Her gemmer de sneen til den skal bruges næste vinter

Sigurd rulledims

Jaeh, Sigurd, hvordan er det nu?

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->