Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 45
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-11-12 Søndagsvisit

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Vennerne fra Sverigesturen kiggede op til frokost og kigning af billeder fra sommerferien. Toke bagte en banankage, der krævede to mand og en donkraft at løfte ud af bageformen og over på spisebordet - mel er overvurderet og sådan en kage kan altid klare en banan og 100g chokolade mere.

Sander Frida

Fælleslarm

Sø

Den nybyggede sø

Sigurd lastbilstol

Kan man sidde bedre?

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-11-11 Vinterforberedelser

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Det var tid at få vinterdæk på Den Fantastiske. Ikke så meget på grund af vejret, men mere fordi slidmønstret på sommerdækkene begyndte at minde mere om Holland end Grand Canyon. Far tog til et af de der hurtigsteder. Det tog 20 minutter, hvoraf halvdelen gik med introducerende snak, flytning af bilen og betaling. Resten af besøget mindede om et pittstop under et Formel 1-løb.

Vinter er lig med mørke morgener, så Fridas cykel blev langt om længe udstyret med fikse lygter. Det fikse er at de fungerer gennem induktion, altså som dynamolygter, men med meget mindre modstand, og at der sidder en kondensator i, så de også lyser når cyklen holder stille.

Frida blokerer trappen

None shall pass!

Ingen respekt

Avisbude kan ikke læse

Flue på væg

Uden for sæsonen

Frida med cykellygter

Lygtebeundring

Sigurd Frida aften

Sigurds kranbil leverede farver til kunstneren

Frida Sigurd fællestegning

Far som barn, fortolket af Frida og Sigurd

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-11-10 Sammen igen

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Mor kom hjem om eftermiddagen, så det var ikke ligefrem fordi ungerne fik lov at gå flere uger alene med far. Der opstod tumulter, da der skulle uddeles knus og ungerne begyndte at skubbe hinandens hænder væk, så de kunne få mere mor for sig selv. Ak... Heldigvis var far stærk nok til at sikre sig et velkomstkys. Katten fik ingenting.

S b efterår panorama

Efterår

Død fugl

Efterår

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-11-09 Havfruen Frida

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Frida går til svømning hver anden torsdag med børnehaven og er rigtig glad for det. Hvis det ikke lige er hendes svømmetorsdag får hun også lov at komme med, hvis en af de andre børn er syge. Det skete i dag, så hun fortalte entusiastisk om at de havde fået svømmenavne. Hun var havfrue.

Far spurgte om hvad de andre børn hed og fik at vide at de hed Haj, Hval, Blæksprutte og Østers. Da far bemærkede at østers ikke ligefrem var kendt for deres svømmetalent, fik han at vide at barnet med navnet også bare sad nede på bunden af svømmebassinet.

Sigurd spejle

Find Sigurderne

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-11-08 Efterårsagtigt efterår

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Op før solen og hjem i regnfudt og blæsende mørke. Øv. Heldigvis var det kun far der fik den omgang - ungernes transport foregik i dagslys. Eller hvad man nu kan kalde det en skyet efterårsdag.

Mor tager til konference ude vestpå i morgen og kommer hjem fredag aften.

Frida Sigurd mosle mor

Når Fjernsyn for dig er slut, kan man altid mosle mor flad

Indpakket sigurd

Frida: Hvorfor er du pakket ind? Er du muslim?

Indtørret mad

Et godt fotomotiv, ifølge Frida

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-11-07 Tænder til UG+

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Sidste gang Frida var til tandlægen, fik forældrene skænd, fordi de ikke børstede hendes tænder ordentligt. Denne gang fik forældrene ros for den gode børstning. Tandlægen spurgte også har du slet ikke brugt sut?, så Fridas tænder har tydeligvis rettet sig helt op efter spædbarndommens sutteafhængighed.

Frida tog det hele i stiv arm og glædede sig vist lidt. Tandlægedamen var også vældig god og demonstrerede himstregimserne til tandundersøgelse. før de blev taget i brug. Og så var der jo lige det med den lille gave bagefter (en plasticring med en fjeder og en blomst).

Far hoster stadig lidt, men Fridas immunforsvar har naturligvis kvadret de fremmede organismer hun blev invaderet af for fire dage siden.

Frida hos tandlægen

Forventningens glæde i tandlægens stol

Efterårsblade

Efterår på den gode måde

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-11-06 Gymnastik v.2

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Så kom mor afsted med Frida til gymnastik. Hendes dom var at instruktøren var uerfaren, men havde god kontakt til børnene. Frida var igen vældig glad for det, så det blev besluttet at lægge pengene for en sæson.

Sigurd og far hyggede sig med at køre ræs med klapvognen imens.

Slamsuger

Den stod og gassede op, uden nogen chauffør! Stort mysterium for Sigurd

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->