Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 45
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-11-13 Børn styrer

Frida: 4 år, 2 mdr. Sigurd: 1 år, 8 mdr.

Frida spurgte mor om hvor børn kom fra og mor forklarede: Man putter tissemanden ind i tissekonen og så kommer der.... Frida spurgte bekymret: Kan man så sætte tissemanden på igen?.

Frida mente derefter at mor & far skulle have et barn mere og at det enten skulle hedde Anne eller Jørgen. Forældrene har ingen aktuelle planer i den retning. Hverken mht. familieforøgelse eller navnevalg.

Sigurd var vågen en time længere end han plejede. Han tøffede rundt, legede med biler og garage (læs: Storesøsters dukkehus) og var voldsomt charmerende. Hanne sagde han skulle i seng og han gemte sig fluks under sofaen. Kvik unge.

Frida Sigurd fjernstyrede biler

Stibørnenes attituder afspejler det håde miljø. Lys er noget, der skinner på bygningers facader: Skyggefulde på krop og sjæl forholder de sig afventende, parate til at indtage endnu en blok med deres medbragte biler.

Sigurd leverpostejmadder

Vi deler området mellem os. Sådan her

Sigurd kasket

Let's rock!

Sigurd Hanne kattemad

Fodringstid

Frida gynger staænde

Hvem? Mig?

Sigurd leger med trissedimsen

Faldteknik

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-11-12 Far og datter tur

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Frida tog med far ned i byen, for at se Peddersen & Findus - Nissemaskinen. Filmen var ok. Måske bedre til en 5-6 årig, men Frida blev ikke træt undervejs og virkede ret interesseret i om nissen nu vitterligt kom forbi.

Mere direkte givende var et besøg i Goblin Gate. Der stod en to meter høj kampklædt ork i døren, som Frida lige skulle forbi, men omme bagved var det fyldt med sværd, økser, skjolde, pile og diverse andre variationer af ting til enten at banke andre med eller mildne effekten af selv at blive banket på.

Frida var vældig begejstret og måtte dæmpes, så hun ikke væltede butikken i forsøget på at hugge benene af far med et samurai sværd.

Frida live rollespil

En anelse stilbrud med den lyserøde trøje, men ellers er Frida klar til kamp

julius
2011-05-03 16:30

vor er biledet taget

Toke Eskildsen
2011-05-03 21:28

Nede i Dragon's Lair ved BioCity i Aarhus. Det har et udmærket udvalg af Live-våben og udstyr.

Skriv en kommentar
 

Fredag 2005-11-11 Bare fredag

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Fredag. Dagen hvor ungerne afreagerer efter efter hverdagens strabadser og forældrene ser frem til koppen med kaffe.

Sigurds indre ur har svært ved at omstille sig til vintertid. Han vågner troligt ved 6-6.30-tiden om morgenen. Forældrene prøver hver morgen at at forklare ham at der ikke er fest på den tid af døgnet, men det trænger ikke ind.

Sigurd leger med blyanter

Maksimum kapacitet nået. Opgrader til PenzlShrp v2 for yderligere slots

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2005-11-10 Mor føjter

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Mor tog til sushiaften med nogen kommende arbejdskolleger fra Randers. Far hentede unger, underholdt, fodrede og lagde i seng. Det var nu nemt nok, for naboerne var med på at få besøg.

Ungerne ser m g p2005

Hvordan man beskæftiger 4 unger. Dog kun i to minutter for Sigurds vedkommende

Frida leger med sigurd

Jeps, storesøster leger med lillebror

Sigurd kravler

Det her synes forældrene ser kært ud

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2005-11-09 Drengedag

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Frida tog med S. hjem fra børnehave i dag og mor tog på cafetur med en veninde, så Sigurd & far var overladt til sig selv. De tog over på byggelegepladsen, for at se på dyr, hvorefter de tog hjem, så Sigurd kunne hamre overlæben ned i triptrapstolen. Spøjst ide. Men meget dekorativt med blodet på både Sigurds og fars trøjer.

Frida skulle først hentes efter aftensmaden. Hun havde hygget sig og fået et par gaver, hvoraf hun gavmildt donerede bamsen til Sigurd. Til godnathistorie ville hun høre om Det grusfarlige umonster.

Sigurd kigger grise

Grynt grynt øf snask grynt gryy gryy grynt øf. Hængebugsvin er hyggelige

Økohuset trækfugle

Nogen gange er efterår alligevel ok

Sigurd blod toke

Nej, det er ikke rød maling, Sigurd har på hænderne

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2005-11-08 Glad Sigurd og Frida til tandlæge

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Efter en lang sommer med tænder og et halvt efterår med overforbrug af sut er Sigurd igen ved at blive sit gamle jeg: Fræk, grinende og med udpræget udforskningstrang. Han er blevet hurtig nok til at der virkelig skal holdes øje med ham, men det er bare noget, der må tages med.

Observation: Bøger kan gå i stykker. Mystisk egentlig, for da det bare var barn #1, gik bøger ikke i stykker. Det gjorde legetøjsbiler heller ikke. Modellervoks røg heller ikke ned af trappen og tøj blev generelt på hylderne.

Sigurd virker ikke frustreret, når der hærges. Det er bare som om tingene skal i sving på den måde. Han river f.eks. ikke bøgerne i stykker som sådan, han læser dem bare lidt for hårdhændet. Forældrene tager én ting ad gangen: Foreløbig har han lært at samle modellervoks op.

Frida var til tandlæge i dag og fik at vide at hendes forældre skulle børste hendes tænder bedre. Ups. Hun tog resten af dagen fri, sammen med mor. De var en tur i svømmehallen.

Sigurd på køkkenbord

Sigurd gik helt agurk
(Av, av)

Sigurd kratlusker

På eventyr i mørket

Skriv en kommentar
 

Mandag 2005-11-07 Bil og besøg

Frida: 4 år, 1 mdr. Sigurd: 1 år, 7 mdr.

Status for bilkøb er at en der er en god mulighed i Ballerup. Prisen er oppe i 100.000, hvilket er 20.000 mere end forældrene havde håbet på. Onkel Søren har kigget på den og melder at den er i perfekt stand, men han vil alligevel lige kigge en ekstra gang næste weekend. Forældrene er fristede, meeen så gerne prisen presset lidt ned.

Frida havde igen besøg fra børnehaven. Børnehavebesøg kunne godt gå hen og blive en god vane. Det blev i hvert fald aftalt at Frida skulle på besøg hos S. allerede i overmorgen.

Hanne fik lagt første rigtige udgave af hendes hjemmeside på nettet. Hun har skrevet et par gode artikler om arkitektur, der rent faktisk kan læses uden en videregående uddannelse indenfor faget.

Sigurd lego

Rækkefølge

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->