Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 10
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-03-13 Sigurds fødselsdag

Frida: 3 år, 6 mdr. Sigurd: 1 år, 0 mdr.

Sigurd var stadig ikke kommet helt ovenpå i dag. Der var dog energi til et besøg fra naboerne. De havde ingen gave med, men de sagde at det var fordi de havde fundet på noget specielt, som de ikke havde fået fat på endnu. Så nu er forventningerne himmelhøje. Bliver det mon en flyvetur i en luftballon eller et komplet IKEA bolderum?

Sigurd tog endnu en aftentur og sov med far inde i soveværelset. Der var nu ikke helt så meget klynk og gråd som i går.

Frida sidder med Sigurd

Han er nu ok, ham Sigurden

Sigurd kat Ærme

Okay, okay, vi finder en bodystocking med kortere ærmer

Snevejr

Fridas fødselsdag er sidste sommerdag, Sigurds er sidste vinterdag

Sigurd Frida Olivia bord

Hvor meget tape er der i en rulle?

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-03-12 Sigurd fejrer fødselsdag

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Sigurd har først fødselsdag i morgen, men den blev fejret i dag. Den startede nu ret skidt: Sigurd sov hos mor i den store seng og kastede op flere gange. Han var nu heldigvis ikke helt smadret om morgenen. Det havde vi ellers regnet med, så Faster Laila var blevet bedt om at komme tidlige og hjælpe med ungerne.

Fødselsdagen foregik ovre i fælleshuset og var for den nærmeste familie. Sigurd sov middagssøvn da det startede og vågnede først op efter frokosten. Han var ikke i sit es, men kom dog så meget til sig selv at han kunne lege med gaverne og være lidt hos gæsterne.

Om aftenen blev Sigurd lagt i seng og sov tilsyneladende trygt. Det varede til 21-tiden, hvor far blev nødt til at tage ham ind i den store seng og sørge for kropskontakt. Sigurd skiftede mellem at græde og småsove indtil midnatstid. Han havde ikke feber og kastede ikke op, så mon ikke det handlede om at det havde været en lang dag?

Frida underholdt mor om aftenen: Du er den sødeste og far er også den sødeste.

Sigurd leger med trædims

Selvom Sigurd ikke helt fattede hvordan han skulle placere trissen, var han meget entusiastisk med forsøgene

Frida Sigurd gave

Når gaverne ikke er til en selv, kan man altid hjælpe med åbningen

Frida Sigurd gave

Okay, Sigurd, ikke ringe af et første forsøg at være

Sigurd med gave

Der skal lige en snor på og Sigurd skal lige lære at gå

Sigurd palletrædims

Se, farfar, man gør sådan her

Frida trædukke

Storesøster fik også lidt

Skriv en kommentar
 

Fredag 2005-03-11 Sigurd helt i bund

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Sigurd var helt bombet i dag. Han fik sovet nogen meget korte lure ude i barnevognen, men ellers sad han hos far. Han græd ikke så meget, men han havde feber og var tydeligt skidt tilpas.

Sigurds fødselsdag fejres i morgen, så vi håber meget han når at få det bedre.

Syg Sigurd toke

Sådan gik størstedelen af dagen

Sigurd syg

Engang imellem blev der skiftet til tårer

Hanne sigurd

Sidst på dagen blev der skiftet til mor

Pasta t a Hanne

Dette er pastabogstaver fastbrændt i en gryde. Hvad er det specielle ved dem?

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2005-03-10 Sigurd ikke helt i top

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Efter en nat med en del putten hos far, sov Sigurd til klokken 7.30. For første gang var han ikke helt tilfreds med at blive afleveret og pædagogerne meldte at han havde haft brug for en del fysisk kontakt gennem dagen. Da han kom hjem var han vældig træt og sov et par timer i barnevognen.

Det er nok maveondet der spøger, for han lavede lort flere gange. Trods eftermiddagssøvnen faldt han meget hurtigt i søvn, da han blev lagt om aftenen.

Frida og Toke var inde til fødselsdagspandekager hos naboen Alberte, der fyldte to år. Hun fik et par vinger og en tryllestav og blev vældig glad for dem. Hanne var desværre ikke med - torsdag er lang dag hos kommunen, så hun kom først hjem lidt i 18.

Sigurd computer

Computeren er sjov. Computeren er min ven. Computeren underholder mig og gør mig glad.
Det bliver helt vildt, når far engang tænder for den

Frida skildpadde

Se mig, se mig

Sigurd stener

Stener-Sigurd

Alberte fødselsdag

Glad fødselsdagsbarn

Mor Sigurd trappe

Mor, hvorfor har du drengefarvet tøj på? var Fridas velkomstreplik

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2005-03-09 Dum hjemmedag

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Sigurd og Toke kastede op i går aftes og i nat. De var ikke på toppen i morges, så Hanne blev hjemme fra praktik. Det var ikke rart at gøre på andendagen af hendes ophold, men det var svært at finde et alternativ. Det betød så også at Frida blev hjemme hele dagen.

Sigurd var generelt træt, Frida var ved siden af sig selv og var meget opmærksomhedskrævende, kommanderende og fyldte i det hele taget meget. Hanne var træt efter at have håndteret Sigurd om aftenen og morgenen, Toke var småsløj. Der var ingen der rev hovederne af andre, men det var heller ikke ligefrem en festdag.

Sigurd blev lagt tidligt i seng, men vågnede efter et par timer og græd. Toke prøvede at trøste ham og lægge ham igen, men det eneste der rigtig virkede var at tage ham op ovenpå en times tid. Det var ikke fordi Sigurd ville være vågen, han trængte bare til nærhed.

Nå, det skal ikke være deprimerende det hele. Sigurd fik en bule i går, der efterhånden er blevet rigtig flot. Han fik den henne i vuggestuen. da en af de andre børn drønede ind i ham med en dukkevogn. Tokes snak med pædagogerne lader til at have virket, for den beskedoverbringende pædagog var ikke spor undskyldende. Det var anderledes i Fridas vuggestue.

Økohuset tidligt forår

Der var lækkert forårsagtigt vejr igen i dag. Temperaturen i solstuen nåede op på 30°C

Frida pensler boller

Arbejde

Frida spiser boller

Udbytte

Sigurd bule

Nydeligt, Sigurd. Flere af dem

Sigurd ske tallerken

Hmm... Der er noget galt her...

Siggurd vendt tallerken

Sådan ja, meget bedre!

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2005-03-08 Hannes til Randers

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Hanne startede i praktik i Randers i dag. Hun følte sig vældig velkommen og fik to opgaver hun skal arbejde på i den kommende tid. En af opgaverne er at lave en lokalplan sammen med folk fra andre faggrupper. En lokalplan beskriver hvordan et område i byen skal bebygges og indrettes. I dette tilfælde skal der være en bydel med træhuse.

Hannes bus kørte kl. 7.06. Gys.

Sigurd var ikke glad i morges. Meeeget underligt, nærmest naturstridigt. Frida var heller ikke alt for tilfreds og græd, da hun blev afleveret i børnehaven af Toke. Ved afhentning var humøret nu vendt tilbage til dem begge.

Om aftenen blev Sigurd lagt i seng, sov ½ time og kastede derefter op. Morgenmysteriet blev hermed løst. Far tog til squash og overlod den opkastende unge til Hanne. Han vendte tilbage sent om aftenen, lagde sig i seng og kastede op et par timer senere. De er nogen skravl, de fyre.

Hanne og Frida fejlede ingenting, men Frida var også sløj for en uges tid siden. Det var nok det samme hun havde.

Sigurd gryder

Mr. Fantastic

Frida i børnehave

Hvis jeg ser sød ud, bliver far nok lidt længere

Skriv en kommentar
 

Mandag 2005-03-07 Sidste dag i friheden

Frida: 3 år, 5 mdr. Sigurd: 11 mdr.

Hanne skal starte i praktik i Randers i morgen. Den store forskel fra skoletiden er at hun skal med bussen lidt over 7 om morgenen, så der kommer til at ske lidt omvæltninger af morgenrutinen.

Men i dag var fridag for forældrene. Ungerne blev afleveret i børnefængslet og forældrene skejede ud i flere timer nede i byen. De lavede vilde ting såsom at tage på Emmerys, i Søstrene Grene og sågar en tur i Comix (der forøvrigt har rigtig gode tilbud på Arborisserier for dem der er til den slags).

Sigurd havde som sædvanlig en god dag i vuggestuen og var på mirakuløs vis så træt om aftenen at han var let at lægge. Frida morede sig med at lave en perlekæde og kom til at tabe halvdelen af de påsatte perler. Dumme mig. Vil I snart ikke have mig mere? sagde hun. Forældrene ville nu godt beholde hende.

Den slags har det med at rumstere i baghovedet, så senere funderede hun: Tænk hvis I ikke havde nogen Frida og heller ikke kunne lave en. Så var I nødt til at købe masser af katte.

Frida Hanne Sigurd huset på bakken

Mor hentede!? Hvilken revolutionerende udvikling!

Sigurd skubber indkøbsvogn

Minder Sigurd ikke om de trolde der åbnede Mordors porte?

Toke trappe

Et idolbillede til samlingen

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->