Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 50
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-12-12 Søndagsvisit af Jacob og Anne

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Hanne havde den ugentlige lyt-efter-Sigurd nat og hun stod også op med ham i morges, så Toke fik rigtig sovet ud. Det var vist lidt hårdt, for Sigurd sov elendigt.

Udenfor var det tåget og klamt, så det lignede en indedag, sammen med en overfrisk unge (storesøsteren) og en generelt meget aktiv unge (lillebroderen). Panik, panik, hvad gøres der? Gennem telefonen blev hjælpetropperne i form af Onkel Jacob & Tante Anne tilkaldt. Forældrene modstod fristelsen til at smutte i biografen efter deres ankomst.

Det var rigtig hyggeligt og Frida var voldsomt glad for besøget. Der blev bagt pebernødder og gæsterne blev til aftensmaden.

Vente på Jacob og anne

Der ventes med længsel på gæsterne. Længslen blev afløst af hoppen op og ned, da de ankom

Frida laver pebernødder

Pebernødder igen

Ballontæsk

Kombineret ballontæsk

Jacob frida

Børnekildning

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-12-11 Bare en lørdag

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Lørdag. Der pustes ud efter hverdagene og bruges tid med ungerne. Der skete ikke rigtig noget i løbet af dagen og det er en glimrende ting.

Frida gul vingummi

Der er kun gule tilbage. Jamen hvorfor putter de i det hele taget gule i?

Sigurd tremmer

Tryg opvækst med faste rammer

Sigurd roder

Okay, så er rammerne heller ikke mere faste

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-12-10 7 liv tilbage

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Katten har skrantet lidt den sidste uges tid. Den er blevet lidt tyndere og har været endnu mindre aktiv end katte plejer at være. Den har ikke rigtig spist noget i en uges tid og da Toke satte dens madskål hen foran den, snuste den bare lidt. Så hældte Toke dyre kattepiller oveni de discount kattepiller, der var i forvejen. Og katten begyndte at spise.

Ultrakræsen kat eller blot et tilfælde? Det er i hvert fald andet liv der blev brugt i den tid vi har boet i Økohuset. Første liv var springet ned på tønden.

Faster Laila var på besøg for at lave noget julegavenoget sammen med Toke. Desværre skulle hun hjem til Keld om eftermiddagen, så Frida nåede kun lige at sige hej til hende. Hanne var en tur i biografen med folkene fra hendes kursus, men de fleste skulle hjem til København bagefter, så hun kom hjem til spisetid. Jeps, ca. halvdelen af holdet bor i København, men deltager på kurset her i Århus. Vældig imponerende.

I dag var forøvrigt første gang Frida råbte Hurtigere, hurtigere! i cykelvognen. Desværre var det indenfor bygrænsen, så Toke måtte ikke overstige 50 km/t.

Sigurd seng

Kommer du ikke ud og leger?

Laila sigurd

Årh, faster, må jeg ikke få noget mad?

Laila mader sigurd

Vil selv, kan absolut ikke

Frida cykelvogn

Når lillebror ikke er med, må man køre med åben cykelvogn. Bonus!

Jens Hofman Hansen
2004-12-11 15:49

Har du overvejet om katten sympatiserer så meget med dig, at den også mener, at den nu skal skifte kostvaner efter dens sympativægttab?

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-12-09 Triviel torsdag

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Gå blot videre, intet at se her, blot en torsdag i hverdagen.

Tre på gulv

Børnehave eller kursus - begge dele giver udfladende piger

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-12-08 Firs, fin og frisk

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Toke har gennem de sidste fem måneder arbejdet på at blive mindre. Det har betydet en noget anderledes kost og har krævet en forstående kæreste. Nu er målet imidlertid nået, så kosten normaliseres igen. Lige i tide til juleknas og de brunede kartofler.

Faster Laila hentede Frida i dag og de gik i gang med at lave konfekt, da de kom hjem. Laila lavede fridaer og gremlins, mens Frida lavede snegle og hundelorte. Det smagte glimrende.

[Foto]

Det er noget af et ambitiøst projekt, Faster Laila har gang i: Sigurd lider af sygdommen "9 måneder gammel" og er ude af stand til at sidde stille

[Foto]

Faster Laila med hele udstyret

Frida Laila konfekt

Gæt en ting

Jens squash

Toke spillede squash med Jens i dag. Fire fremragende kampe og to mindre gode

Jens Hofman Hansen
2004-12-09 08:58

Ok, Toke, du er flink ved mig i omtalen af squashkampene. Efter kampene indgår du i mine skumle planer, som jeg fremlægger på denne side i sektionen "Sport":
http://www.webdezign.dk/privat/facts.htm

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-12-07 Tung at danse med

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Sigurd var ikke i sit es i dag. Han ville ikke rigtig lege alene og protesterede også når Toke legede med ham. Søvn var han heller ikke rigtig med på. Det var vist bare en generel minusdag og han kom da også tidligt i seng, hvor han faldt til ro med det samme.

Frida er begyndt at spise brød med skorper, på eget initiativ. Det har ellers været en de ting forældrene har været vattede med: Indtil nu er næsten alle skorper blevet skåret fra det brød hun har spist. Sjovt nok blandede hun ris sammen med kød i går, i stedet for at holde det pinligt adskilt, eller blot spise en af delene. Er der en sammenhæng? Hvad har fremprovokeret skiftet? Se mere i næste uge her på kanalen!

Heidi Alberte sigurd

De starter da også tidligere og tidligere med kæresteriet

Sigurd kurv

Bare rolig, Sigurd, det er snart din tur

Frida skorpebrød

Brød med kant

Frida Sigurd kravle

Dronningens efterfølger

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-12-06 En glad Frida

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Der var vældig fart på Frida i dag. Ved afhentning fra børnehaven tog hun støvler på uden brok(!) og derefter gik det hjemad med sang i cykelvognen. Sigurd var bombet, så han halvsov på hjemturen og sov med det samme, da han lev lagt i barnevognen. Det var Frida svært godt tilfreds med og trak far rundt på græsplænen, hvor hun skulle have svingture med efterfølgende rullen i græsset.

Sigurd er ellers aktiv for tiden. Man når knap at sætte ham på gulvet, før han er kravlet hen i den anden ende af stuen. Det går lidt ud over Frida, for når hun bygger med lego er Sigurd naturligvis voldsomt interesseret. Hun tager det nu rigtig pænt og forældrene prøver at lade dem selv løse konflikterne.

En ting der styrker Fridas og Sigurds forhold er at han er med oppe at hente hende hver dag. De andre børn i børnehaven synes han er vældig interessant (både drengene og pigerne), så Frida scorer nogen point der. Det er min lillebror er en daglig replik fra Fridas side.

Frida Alberte skulptur

Et hurtigt flyvespark og Alberte tumlede henad fliserne

Sigurd barnevogn

Den dragende afgrund

[Foto]

Fang Far

Toke porre

Når man er vant til små økoporrer, er sådan en Aldi-fætter ret grotesk

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->