Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 27
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-07-06 Ingen middagssøvn

Frida: 1 år, 9 mdr.

Frida må synes om sin nye seng, for hun sov til klokken 9.30 i dag. Det betød så at hun var frisk nok til at springe middagssøvnen over. Det er vist første gang det er sket.

Faster Laila kiggede forbi i dag og hjalp med at putte tøj på dukken og drikke te på Fridas værelse. Efter aftensmad prøvede vi om Frida var interesseret i passificering foran fjernsynet, men havde ikke det store held med det.

[Foto]

Dukke tøj af og på og af og...

[Foto]

Kom nu, Frida, se TV!

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-07-05 Dovnedag

Frida: 1 år, 9 mdr.

Det var ikke meget vi fik lavet ved boligen i dag. Dagen gik mest med at tulle rundt inde & ude og snakke med børn fra de andre lejligheder.

[Foto]

Kan selv

[Foto]

Den Gode Plads

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-07-04 Krebsegilde

Frida: 1 år, 9 mdr.

Hanne, Toke, Faster Laila, Farmor Kip & Farfar Palle er alle krebse, så i dag var der krebsegilde i Økohuset (det betyder fælles fødselsdag). Kip & Palle havde dyreryg med og der hele var vældig hyggeligt.

Frida var vældig begejstret over at se familien og legede med dem alle sammen. Farmor & farfar havde en negerdukke med til hende, som hun blev rigtig glad for.

[Foto]

Fla'u

[Foto]

Te til fasteren

[Foto]

Begejstret modtagelse

[Foto]

Anstændig på- og afklædning

[Foto]

Neger, nåeh nej, sort, eh... afro-amerikaner? To-sproget? Dukke!

[Foto]

Ny seng, samme pige

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-07-03 IKEA og rydden op

Frida: 1 år, 9 mdr.

Vort hjem ligner ikke helt et hjem endnu, men det begynder at hjælpe. Dagen gik med at flytte rundt på ting og med en enkelt tur til IKEA for at købe et badekar til Frida. Vi fik også mødt naboens datter Olivia, der er 2 år. Mon ikke hun & Frida kommer til at lege sammen?

I IKEA fandt vi ud af at vi endnu engang har undervurderet hendes udviklingstrin og at hun synes det er vældig sjovt at lege teselskab med sig selv, bamser & forældrene. Heldigvis havde vi et stel liggende, som vi havde overtaget fra Matthias & Sofie.

[Foto]

Just running in the rain

[Foto]

Klar til invasion

[Foto]

Mange bolde

[Foto]

Økohuset teaparty

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-07-02 Integreret institution

Frida: 1 år, 9 mdr.

Det er ikke en velklingende betegnelse, men integreret institution er vejen for Frida. I dag var vi på besøg på Huset på Bakken, der netop er ved at skifte fra at være for 3-13 års børn til kun at være vuggestue og børnehave. Vi blev vist rundt af en meget energisk mandlig pædagog, der var tilknyttet vuggestuen. I det hele taget virkede stedet til at være mere aktivt end Skjoldhøj Vuggestue, men det er nok meget typisk for integrerede institutioner.

Vi tror i hvert fald på at Frida vil blive glad for at være der. Hun starter i midten af august.

Herhjemme gik dagen med udpakning og en del snakken på trappen med underboen. Vi føler os meget velkomne herude og har efterhånden hilst på en del mennesker.

[Foto]

Bare rolig, Jacob & Anne. Frida sørger for at fodre pandaen

[Foto]

Larve

[Foto]

Ikke helt så kaotisk mere

[Foto]

Nordsiden

[Foto]

Græsplænen

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-07-01 Udpakke

Frida: 1 år, 9 mdr.

Toke stod op til inspektion på Skjoldhøj kl. 8. Det var håndlangeren Kurt P., der stod for den del. Noget af det var meget fair dømt, som f.eks. kalk på badeværelset, mens andet var temmelig emsigt. Laila havde stået for rengøring af køkkenet og hun er som bekendt temmelig grundig, men alligevel afsage han dommet kr. 200 for rengøring af køkken. Efter inspektion var der dømt cykeltur hjem i regnen. Sur start på dagen.

Det blev dog meget bedre senere. Bedstemor & Oldemor kiggede forbi med jordbær & fløde. Og man sover godt i vores nye senge, kan jeg hilse og sige.

Om aftene fandt katten selv ud af at gå udenfor. Det foregik ved at hoppe fra et vindue på anden sal og ned på en tønde. Den fik godt nok næseblod og haltede en anelse på den ene forpote, men ellers har den det fint. Vi nøjes med at sætte vinduerne på klem indtil den er klar til at bruge fordøren...

[Foto]

Frida hjalp rent faktisk, i stedet for blot at guffe jordbær

[Foto]

Fridas værelse indrettes

[Foto]

Rod i gangen

[Foto]

Ydrk

Enhanced

Fra det åbne vindue foroven og ned på tønden til højre

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-06-30 Flyttefest

Frida: 1 år, 9 mdr.

Så kom dagen, hvor vi forlod Skjoldhøj. Ak ja, allerede. Toke nåede kun at bo derude lidt under 9 år.

Vi havde inviteret til flyttefest, hvilket betød at vi gav aftensmad og hygge efter slæberiet. Der var desuden inviteret par, så der kom også to nyfødte spædbørn med. Det var lidt hårdt at flytte, men vældig hyggelig om aftenen. Tak til alle der hjalp, både med at slæbe og med at skabe stemning.

Frida var ude på Skjoldhøj det meste af tiden. Hun var ikke specielt glad for at se alle hendes ting forsvinde. På et tidspunkt løb hun efter trækvognen og sagde scooter, scooter fordi hun fik øje på hendes træscooter. Morale: Flyt barnet først, så det ser tingene ankomme i stedet for at forsvinde.

Da Frida kom ud til Økohuset, blev hun i meget bedre humør. Hun var også vældig med på at der var gæster.

[Foto]

De to morgenfriske slæbere (okay, Morten kom til ret kort tid efter)

[Foto]

Slæbe slæbe

Enhanced

Hvile hvile

[Foto]

Fyren i lastvognen udlejes til pigeaftener for 500,- i timen

[Foto]

Fasteren var nok mest Fridapasser

[Foto]

Vort nye hyggelige & velindrettede lille hjem

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->