Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 49
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-12-05 Stille søndag

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Det var en stille og rolig søndag med tur til bageren, badning af ungerne og oprydning i huset.

Frida papkasse

Frida i kassen

Hanne Frida flødeskumskage

Søndagsguf til pigerne

Proteiner og fedt

Søndagsguf til Toke - han skifter dog snart til normal mad

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-12-04 Juleteater

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Heidi og Olivia inviterede på teater i dag, Frida og Toke tog med. Det foregik oppe i Skejby Centret og var en enmandsforestilling over Fyrtøjet. Heidi og Toke var ikke så imponerede, men ungerne holdt opmærksomheden i 50 minutter, så helt ringe kan det ikke have været. Efter forestillingen var der dans om juletræet, slikposer og æbleskiver. Ungerne klagede heller ikke over den del.

Frida og Olivia legede rigtig godt på vejen hjem og var inde hos hinanden på skift, da de kom helt hjem. Der skete det forunderlige at Frida var den dominerende og bestemte hvad der skulle foregå. Det var en behagelig afveksling, selvom det selvfølgelig gik ud over Olivia.

Sigurd har erkendt sine kravleevner. Knap er han sat på gulvet, før han er henne og vælte Tokes tegneserier ud på gulvet, hvis det da ikke er nærmeste plante, det går ud over. Forældrene prøver at huske at lukke døren ud til trappen.

Frida Æbleskiver

Hov? hvor blev æbleskiven af?

Frida løbe

Forventningens glæde

Olivia Frida stå

Klar, parat, stop!

Frida Olivia legehus

Bøv #1 og Bøv #2

Hanne Frida briller

Dame Edna har ikke levet forgæves

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-12-03 What goes up

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Det var åbenbart ikke et hit med ændring af sengehøjden. Frida har i hvert fald brokket over det et par dage, så den blev sat ned igen. Søvn er i det hele taget blevet lidt rodet for Frida, sikkert pga. Sigurds urolighed i den sidste tid. Hun har vågnet et par gange og kaldt nogen gange i løbet af de sidste par uger. Normalt sover hun bare, når hun er blevet lagt. Hun insisterer også på at sove med lyset tændt, men mørkerædhed er vist meget normalt i den alder.

Sigurd har rigtig rod i sin rytme. Han sov godt i nat, men fik kun sovet to gange et kvarter hen over dagen. Han var noget mopset over den manglende søvn, men det bevirkede åbenbart ikke at han kunne falde til ro.

Frida hoppe i seng

Traditionen tro blev sengen hoppet til

Frida sigurd

Hvad storesøster gør er altid det sjove

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-12-02 Status for Sigurd

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

De to tænder i undermunden er brudt igennem og er blevet lange nok til at det gør ondt, når Sigurd bider en i fingeren. Hans snottethed er næsten ovre, men der er stadig lidt hoste. Hans hosten gjorde sidste nat til en lang en: Bortset fra 1½ time fra 3 til 4.30, vågnede han med ½ times mellemrum hele natten.

Toke var en tur i blodbanken i dag. Den venlige sygeplejerske snakkede om vejret, et sikkert tegn på at hun ikke havde noget at snakke om. Det sjove er at de rent faktisk skal snakke med donorerne, for at sikre sig at de ikke bliver omtågede eller får det skidt af tapningen. Så næste person på briksen fik sikkert også at vide at vejret var godt.

Sigurd blev passet af naboerne, mens Toke var afsted. Det passede ham glimrende at få andres opmærksomhed, selvom han var noget træt.

Frida var noget gladere i dag end i går. Hun tillod sågar Sigurd at lege med hendes taske, under køreturen hjem fra børnehaven. Standardreaktionen er eller piven og brok over at han rører ved hendes ting. De havde nu også brugt en del af dagen i børnehaven på at danse nede i kælderen, nogen hun synes er rigtig sjovt.

Sigurd rod

Hærgeren hærger

Nålestik

½ liter blod fra det lille hul?

Sigurd heidi

Ved du hvem der er så go'? Det er tante nabo

Frida natkjole ude

Fuld af fart

Frida norman bog

Den vender den forkerte vej

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-12-01 En tur på strøget

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Far tog en tur på strøget sammen med Sigurd og studievennen Jens. Der blev ikke købt nogen julegaver eller andet stort, men blot oset rundt. I modsætning til sidste gang fik Sigurd påkaldt opmærksomhed fra hele to repræsentanter for den kønne halvdel af befolkningen. En på fortovet og selveste bartenderen på cafeen.

Derhjemme var Frida noget træt. Hun gik en tur over til Mai for at lege, men de kom hurtigt hjem til Frida i stedet. Der legede de så lidt, men der var ikke så meget gang i dem. Frida blev lagt i seng midt i aftensmaden. Ja, dvs. hun blev selvfølgelig lagt i sin egen seng, men aftensmaden blev afbrudt af at hun skulle lægges.

Toke Sigurd shawarma t a jens

Er man i byen med far, får man sund og nærende kost

Frida Sigurd stol

Kravle? Neeej da

Toke Sigurd cafe t a jens

Okay, hovedmåltidet var grød

Toke Sigurd cafe t a jens

Sigurd ville have stuebirk til dessert

Jens Sigurd cafe

Endnu en af de der voksne der forhindrer børn i at gøre hvad der er sjovt. Det er også for dårligt man ikke må spise cafeens stuebirk

Vaffel hanne

Miss Vaffel 2004

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-11-30 Sigurd og strømpe

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Sigurd satte ny rekord for formiddagssøvnen i dag: 4½ time. Glimrende, Sigurd, helt perfekt. Sagde faderen, der også benyttede lejligheden til at sove.

Frida besøgte naboerne efter børnehavetid og havde noget så sjældent som fredeligt samværd med Alberte. Alberte er meget direkte og fysisk - et skub i brystet er hendes måde at sige hej på - det passer ikke Frida ret godt, men i dag formåede Alberte at nøjes med at sige hej og Frida snakkede med hende, i stedet for at prøve at undgå hende.

Frida får ingen pakkekalender, men der satses i stedet på en strømpe der på magisk vis bliver fyldt hver nat. Forældrene havde lange overvejelser om hvorvidt det var Julemanden eller en nisse, der sørgede for det. Nisse virkede som det mest realistiske, men bor sådan en inde i huset, ovre i fælleshuset, eller et tredje sted? Frida er ikke i tvivl: Det er strømpen selv der sørger for at fylde sig.

Sigurd nissehue

Yo yo yo, jeg er den der er mig! Tjek min røde hat ud og sig jeg er sej!

Frida vippedyr

Frida og Ibrahim

Jule strømpe

Nydelig og elegant ophængning af strømpen

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-11-29 Juleknas del 2

Frida: 3 år, 2 mdr. Sigurd: 8 mdr.

Så blev der forsøgt med børnesmåkager. Olivia blev inviteret med indenfor efter børnehaven og de to tøser prøvede at lave figurer i dejen. Det gik ikke overvældende godt, for dejen var lidt sej. Kagerne var heller ikke den store kulinariske oplevelse, men ungerne kunne nu godt lide dem.

Frida var temmelig pylret, men det lykkedes alligevel at have Olivia med til bords ved aftensmaden uden de store scener. Sigurd var ikke pylret. Han var glad. Meget glad. Vældig meget glad helt til klokken 21. Men okay, det var ikke et problem, for han kan sagtens lege for sig selv, mens de trætte forældre drikker te.

Olivia Frida lave småkager

Erfaringen fra modellervoksen tages i brug

Frida spise dej

Hvad er bedre end nybagte småkager? Ubagte småkager!

Olivia Frida spise småkager

Okay, de bagte udgaver blev også vel modtaget

Bamsenissehoved på stage

Julestemning: Et bamsenissehoved på en stage

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->