Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 47
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-11-25 Julehyggebesøg

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Tenna & Torben (incl. unger) og Anne Vibeke (excl. unger) kiggede op til julehygge. Det var noget med frokost, pebernøddebagning (det er efterhånden en daglig begivenhed) og julepyntsklipning. Ungerne fik leget sammen og de voksne fik voksensnakket.

Nytåret blev også planlagt. Det kommer til at foregå i Økohuset, for første gang. Det bliver interessant at få sovepuslespillet til at gå op med 6 unger og 5 voksne, hvoraf den ene har det med at gå kold kl. 1.

Julekonfekt

Overraskende konstruktive og ikke-råmateriale-guflende unger

Frida Anne vibeke konfekt

En enkelt smagsprøve skulle der nu til

torben
2007-12-01 16:42

"...hvoraf den ene har det med at gå kold kl. 1."
tsk tsk - ja det er godt man ikke har det sådan selv ;)
Torben

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-11-24 Far syg

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Hvad enten det nu skyldes det suspekte kød på pizzaen eller lidt for meget rå pebernøddedej (ja, der var æg i), havde far det ret skidt i dag. Opkast ved formiddagstid og generelt bare sløvt & sløjt resten af dagen. Så mor var i praksis alenemor. Igen.

Sigurd fik leget med veninden Ts. Det er et stykke tid siden sidst, så de var rigtig glade for at se hinanden. Sig Sigurd udtrykte det: Bedste venner for evigglad.

Tss forældre bød på aftensmad. Det var en karryret med ris, som Frida spiste en smule af. Til dessert var der minipandekager. Dem spiste Frida 10 af. Hun blev stoppet af far, der mente at hun ville få ondt i maven af at spise mere.

Note to self: Undlad at projicere frygt for maveonde over på børnene.

Sigurd spiller pixeline

Pixelineleg - og nej, Sigurd kan ikke finde ud af det endnu

Sigurd mons

Svingknus

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-11-23 Alenemor

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Toke tog til julehygge med arbejdskollegaer og efterlod på skammeligste vis en mor med sine to børn alene i lejligheden. Det var fredag, så ungerne var lidt koksede ovenpå ugen.

Lav sol over banelegemet

Lav sol over banelegemet

Golden delicious

Æbler uden blade

Pebernødder

Første ladning

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-11-22 Teenagekat

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Forældrene har gennem de sidste 6 år haft en skifteordning med aftenpligterne: Den ene dag ordnet skaffedyr #1 en vis delmængde af opgaverne, mens skaffedyr#2 ordner den anden og næste dag byttes der om på disse opgaver.

Kigger man tilbage har det varieret en del hvad der har været Den Store Opgave. Det har været noget med at give Frida aftensmad, lægge Frida i seng, give Sigurd aftensmad, lægge Sigurd i seng og smøre madpakker. I disse dage er Den Store Opgave at ligge yderst i sengen og verfe teenagekatten Mons ned fra hemsen, når den for 10. gang prøver at overfalde tæerne gennem sommerdynerne.

Node to self: Få nu købt den vandforstøver, ikke?

Sigurd din0saurer jeep

Dinosaurer i F-16! ... Nåeh nej... Dinosaurer i Jeep!

Flyvebåd

En flyvebåd

Frida mons Sigurd buedims

Hvem er det der tramper på min bro?

Morter

Når en pebernøddebager...

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-11-21 Begge unger ok

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Rart med en plusdag ind imellem. Begge unger var i udmærket humør i dag. Sigurds humør hang muligvis sammen med at der er påbegyndt fliselægning på parkeringspladsen, hvilket involverer et par maskiner en en del jordbunker.

L e g olokomotiv

Sigurd & Toke design

Manglende fliser e

Flisemangel

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-11-20 Sigurd hos lægen igen

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Toke blev hjemkaldt fra arbejdet af bekymrede pædagoger: Sigurd havde fået ondt i maven meget pludseligt og græd i ét væk. Da far ankom var Sigurden vitterligt meget ked af det og klaede over ondt i maven. Temperaturen blev taget og meldte 37.6°C. Pædagogerne snakkede om blindtarmsbetændelse og en initiativrig dame fik bøllet et lægebesøg igennem. Far protesterede ikke (måske han - trods alt - var lidt påvirket af sidste gang der var noget i vejen med Sigurd?).

Lægebesøget var først 1½ time senere, så far tog Sigurd med hjem og pylrede om ham. Det gjorde tydeligvis ondt i maven og han fik brækfornemmelser, når han blev trykket på den. Ikke gode tegn, mente far.

Nå, ventetiden trak mod enden og venteværelset hos lægen blev indtaget. Der gik ca. 3 minutter, hvoraf Sigurd pludselig virkede ret frisk. Det skete ca. samtidig med at han slog en kæmpe prut. Da lægen 15 minutter senere tog imod, kiggede han på Sigurd og kiggede derefter undrende på far og spurgte Og hvad er der så i vejen med ham?.

Lægen tog det pænt - han havde sikkert også prøvet det en del gange før. Han mærkede på Sigurds mave, spurgte til hans tilstand og meddelte at han ikke fandt at der var noget i vejen. Sigurd tog det mindre pænt, men det var fordi han ikke fik lov at beholde den traktor han havde gaflet derinde.

Om aftenen blev der ringet ang. Fridas stjålne cykel. Mor tog op for at se efter, men det viste sig at være et andet barns cykel, som en Fridas. Ups! Den kom hurtigt på plads igen.

Frida var igen noget ked af det. Det hjalp lidt med pebernøddebagning, men det blev aldrig helt godt. Til mors store fortrydelse hamstrede Frida samtlige pebernødder, med undtagelse af to smagsprøver. Argumentet var at hun havde lavet dem, hvilket jo sådan set kun var en halv sandhed (far stod for dejen). Menaltså... Med hendes sindstilstand var det ikke lige tidspunktet at gennemtrumfe deling.

Frida maleri

Fridas græskar er det i midten - det vides ikke hvorfor de andre børn ikke havde øjne og mund med

Sigurd mons

Den daglige nusning

Fridaolivia dyner repos

De to tøser ville også være med på reposen

Toke Sigurd Olivia Frida dyner repos

Sigurd, Toke, Frida og Olivia

Frida Olivia pebernødder

Bageterapi

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-11-19 Tremånederskrise?

Frida: 6 år, 2 mdr. Sigurd: 3 år, 8 mdr.

Frida bliver let ked af det i disse dage. Når der spørges til det, kommer det ikke noget rigtigt svar. Én teori er at skolen er blevet til hverdag og at det er blevet efterår på den kedelige måde.

Det hjælper en del med en aftentur. Det er noget med at gå op på den nærliggende høj, hvor der ganske praktisk er opsat en bænk, hvorpå man kan sidde og snakke om livet, universet og alt det der.

Frida bakke

Aftentur

Sigurd l e g omejetærsker

100% Sigurd-design

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->