Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 2
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-01-14 De vises sten

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Sigurds søvnproblemer er løst! Let, effektivt, reproducerbart og med garanti virkende. Håber far i hvert fald...

Man tager en Sigurd, en far og en bil ved middagstid. Bilen anvendes til at bringe Sigurd & far til et sted med biler, både, kraner og lignende. Sigurd trækker far rundt mellem tingene og snakker uafbrudt. Derefter anvendes bilen til at køre til et sted, der minder om det første sted. Kigning og snakning gentages. Hjemturen påbegyndes og times, så den tager et sted mellem 15 og 30 minutter. Sigurd falder i søvn undervejs. Ved hjemkomsten vækkes Sigurd og præsenteres for noget interessant, han gider deltage i.

Lidt kortere fortalt, så ser det ud til at et powernap fungerer.

Far er blevet indkaldt til forundersøgelse til øjenoperation den 8. februar. Selve operationen skal lige times med en forretningsrejse til Pisa i midten af måneden.

Sigurd under seng

Signal til udflugt

Sigurd lastbil

Yo! Trucker-Zigs her!

Fender

Dagens ord: Fender

Presenning

Ikke smart

Både med dunke

Smart

Flydedok

Grim og stor. Men spændende

Ukendt maskine

Havnemysteriet

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-01-13 Indkøbstur

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Sigurd elsker legetøjsbiler. Sigurd elsker filmen Cars af Disney. Sigurd gider ikke sove med dyne. Visse dele af den voksne del af familien synes han skal sove med dyne. Der eksisterer sengetøj med figurerne fra Cars. En plan formuleres...

Motiveret af brille og gymnastikdragtmangel hos pigerne gik turen til Århus by, hvor føromtalte sengetøj ligeledes indgik i indkøbene. Far fik ikke noget.

Planen var egentlig at byturen ville være så spændende at Sigurd ville springe middagsluren over. Planen fungerede perfekt, lige indtil Sigurd blev træt og skvattede i søvn i fars arme på en bænk på gågaden. Der sov han så (i armene, ikke på gågaden) til far kunne lægge ham i han seng og forsøge at rette armene ud igen.

Planen med Cars-dynen til Sigurd virkede forøvrigt kun delvist - han var begejstret for hovedpuden, men forkastede ideen om at få dynen over sig.

Hanne Sigurd Frida Økohuset

Tajahakachiikamodo

Sigurd spiser is

Vaflen blev indtaget sideløbende med isen

Sigurd sove Toke t a hanne

Stille samtale

Frida gymnastikdragt

Mor mener prinsessetiden bare skal udleves

Sigurd carsdyne

Glæden var god nok

2007-01-16 15:41

Sikke en flot gymnastikdragt, Frida! :) en rigtig Prinsesse i en rigtig prinsessegymnastikdragt... :)Håber den var god at lave gymnastik i i mandags! :)
Kærlig hilsen Faster Laila

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-01-12 Blæsten går frisk

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Det var en larmende nat, hvor vinden fik godt fat i de store ruder. Vejrprofeterne lover en gentagelse i den kommende nat, samt på søndag. Ungerne lader sig ikke mærke med blæsten og sover trygt. Far overvejer en børnetur til stranden søndag, for at se og opleve lidt bølger.

Grundet fjumring fra fars side, stod der ingen klapvogn til Sigurd ved hentetiden. Han gik derfor hele vejen hjem, sammen med mor og Frida. Det gik næsten smertefrit og han brød først sammen ved foden af trappen til Økohuset.

Undervejs blev Sigurds uforklarlige angst for egern forklaret da det gik en schæferhund forbi. Sigurd pegede og sagde Der' egern.

Væltet potteplante

Vindstød af potteplantevæltestyrke

Sigurd skammel

Stabling, ja. Stabilitet, nej.

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-01-11 Alt, alt for vågen

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Så er det vist på tide at få gjort noget seriøst ved den middagssøvn... Sigurd hyggede sig i sin seng i lang tid efter sengetid og vågnede så op og var voldsomt glad og snakkende indtil klokken 22.30. Indrømmet, det var faktisk lidt okay netop i dag, men normalt har forældrene behov for forældretid om aftenen.

Sigurd sang Hjulene på Bussen sammen med mor og aftenen. Han kan det meste at teksten og alle fagterne. Han kan efterhånden en masse ord og lave længere sætninger, hans udtale er bare meget dårlig.

Vuggestue madras

Børnefladmasende hule

Sigurd kurv hjul

Uautoriseret køretur

Bilopsætning v2

Bilkø version 2. Holder den også 4 uger?

Sigurd hjuldozer

Hjuldozer

Sigurd lastbil

Lastbil

Sigurd kran

Kran

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-01-10 Bilforsøget tilendebragt

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Sigurds vognpark holdt køen i fire uger. Forældrenes snedige plan om at lade Sigurd afgøre hvornår den blev kedelig ser ud til at have virket.

Det er ellers meget imponerende så konsistent bilkøen holdt sig. De gange der ved en fejl blev sparket til nogen af bilerne, blev de - efter behørig udskældning fra Sigurds side - sat sirligt på plads igen.

Men i dag blev det altså for kedeligt og Sigurd skubbede dem ud på et sidespor. Gad vide hvad næste projekt bliver?

Flyttede biler

En omvæltning i gulvhøjde

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-01-09 Regn, glæde og gnavenhed

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Overskyet og til tider regnende...

Nå, ungerne var glade om morgenen og glade på hjemturen. Sigurd koksede ud, da det blev sen eftermiddag, men blev god igen, da han fik en portion havregryn. Han klagede ikke over tænder i dag.

Frida har fået brev fra skotterne, nærmere betegnet Susanne. Hun havde sendt nogen papegøjefjer. Hun havde også sendt nogen billeder af elektronisk vej, hvorved kommunikationen blev ægte multimedie. Dem nåede Frida dog ikke at se i dag.

Fridas efterladte computer

Hvem mon har pillet ved mors computer?

Hanne
2007-01-09 21:39

Tak, Susanne, for de flotte papegøjefjer til Frida. Hun blev rigtig glad og kunne udemærket huske jeres aftale fra i sommer. "Det er godt, når man holder hvad man lover", konkluderede Frida. Lige nu ligger fjerene under hendes madras, men de vil nok snart blive føjet til fjersamlingen.

Susanne
2007-01-09 23:14

Rart at kunne glæde en dejlig pige med et gammeldags brev og een sjælden fjer. Livet er bedst når det er simpelt :) Børn er dem der forstår sig bedst på den slags ting.

Per
2007-01-12 16:37

Sagen er at vi har ventet på at Charlie (papegøjen) skulle smide en fjer, hvilket den nægtede i et halvt års tid.

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-01-08 Tænder og øjne

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Sigurd klagede over tænderne i dag. Eller måske læben? Nærmere inspektion fra mors side indikerede hel læbe og lidt løs fortand. Øv. Forældrene troede ellers at den historie var helt afsluttet og med lykkelig udgang.

Far har som bekendt ansøgt amtet om nye øjne. Det blev bevilliget sidste år, med over et års ventetid, og far søgte om at få det lavet på en privat klinik i stedet. Et spøgelse for fortidens amt ringede til ham i dag og bevilgede overførslen. Dermed sparet mange kroner, så der protesteres ikke. Med en vis optimisme kan det ordnes i februar, men ellers bliver det højst sandsynligt marts.

Imponerende hurtigt papirskubberi. Det Offentlige er ikke altid sløvt og tungt at danse med.

Sigurd l e g o

Koncentration

TokeOejne

Der ventes forventningsfuldt

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->