Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 10
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-03-11 Sigurd fejrer fødselsdag

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Sigurd fejrede tre års fødselsdag i dag, sammen med familien. Det gik ok med hans skoldkopper, relativt til hans normale noget udskældende adfærd for tiden.

Hen under aften slog skoldkopperne lidt mere igennem, så han fik let feber og vågnede et par gange. Der skulle nu ikke mere til end lidt vand og en pudevending, for at få ham til at sove igen.

Hvad hvis det hed skovlkopper? Det ville være lidt mere alvorligt, hvis det hed skovlkopper, for så ville der stikke skovle ud

Sigurd kran

Ja, kranen er højere end Sigurd

Sigurd balloner

Ballonfanger

Vandbakkelse

Det er en bil. Det kan enhver se. Ikke?

Oldemor Frida plasticsværd

Sværdkamp med oldemor

Sigurd puster lys

Det lykkedes!

Frida springer af gynge

Udetid

Modellervoks bil og traktor

Mor scorede Sigurdpoints med den opstilling

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-03-10 Skoldkopper del 2

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Inkubationstid 2-3 uger. I Sigurds tilfælde præcis 2 uger fra Fridas udbrud. Der var 5-10 svage røde pletter og en enkelt skoldkop med blæne. Desuden var han temmelig træt hen over dagen.

Det kolliderer en anelse med fejring af hans fødselsdag i morgen, men der satses på at han får en lige så mild omgang som Frida fik, så den er ikke aflyst.

Dagen gik med forberedelse. Det er nu meget rart at der engang imellem kommer gæster, så forældrene tvinges til at rydde op og gøre rent. Mor sørgede for gulvvasken, mens far handlede ind sammen med Sigurd. Det var ret hyggeligt at trisse rundt i Bilka med en ukarakteristisk passiv Sigurd, der gerne ville putte ind til far.

Frida deltog i nabopigen Albertes fødselsdag, så forældrene så ikke så meget til hende hen over dagen. Der var vist noget med nogen andre børn, en frisbee og 5 stykker kage, men det var så også alle de detaljer forældrene opsnappede fra hende.

Sigurd kuffert

Enhver yuppies drømmesøn

Vaskemaskinereservationer

Fuldt hus i vaskeriet

Sovende sigurd

Bilkature er udmattende

Frida på vej ud

Slam, Jeg skal lige have en bold, slam

Sigurd hanne

Moar, Ja, Sigurd?, Moar, Moar, Hvad vil du gerne sige, Sigurd?, Moar

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-03-09 Fingerpine

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Frida kæntrede på vej op ad trappen og kvæstede lillefingeren. Den hævede hurtigt og hun klagede en del, så far fik lige en snak med skadestuens venlige telefondame. I modsætning til torsdag formiddag er der lidt mere gang i byen fredag eftermiddag, så der var 1-2 timers ventetid på undersøgelse, hvor Frida kunne gå hjemme med en våd klud om fingeren.

Frida fik det bedre efter et stykke tid og en eventuel lægeundersøgelse blev udskudt til lørdag. Før fingeren hævede til dobbelt størrelse viste hun at hun godt kunne knytte hånden og strække fingrene ud igen, så mon ikke det bare er en solid forstuvning?

Beskidt sne

Der er stadig sne tilbage

Frida køle finger

Dette medførte en del snak om hvorfor fingre hæver og bliver røde. Far mente det hang sammen med hvide blodlegemer, men har lovet sig selv lige at undersøge sagen nærmere

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-03-08 Hanne fastansat

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Hanne fik endelig papir på sin fastansættelse i Randers. Dette, sammen med den sidste tids huskiggeri, peger ret meget på at det er i den retning familien drager. Det er en by i fremdrift, skolen får rosende omtale og gode boliger kan stadig købes for menneskepenge. Det skader heller ikke at de snedige randrusianere har gode motorvejs-, bus- og togforbindelser væk fra byen og ned mod civilisationen.

Hanne arbejdede længe, så far tog med ungerne i Dyrehaven for at se vilde dyr. De var nu temmelig nysgerrige og nærgående af vilde dyr at være. Og der var ikke engang medbragt gulerødder til dem.

Fældet træ

Farver i foråret. Et velkomment syn

Frida Sigurd klapvogn

Stille start for Sigurden

Frida klapper vildt

Kom her, vilde ting. Der er en lillebror, du skal smage på

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-03-07 Konflikter

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Under antagelse af at det er et tillidstegn når børnene skælder ud på forældrene og beklager sig højlydt, må tilliden fra Sigurd og Frida have været helt i top i dag. Der var tydeligvis et eller andet, der skulle ud af kroppen.

Flaskelastbil

Glaskaster

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-03-06 Bare hverdag

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Hverdage i en efterårsagtig vinter er ikke altid sagen.

Sigurd sove cykelvogn

Splatman returns

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-03-05 Slut * 2

Frida: 5 år, 5 mdr. Sigurd: 2 år, 11 mdr.

Frida var i børnehave i dag, incl. udflugt til Steno Museet. Efter tog hun til gymnastik og efter det var hun temmelig bombet. Skoldkopper del 1 er overstået.

Apropos overstået, så må Sigurds suttestop betegnes som vellykket. Han har ikke spurgt efter den i hvad der føles som lang tid og det er allerede underligt at se billeder, hvor han har den. Spøjst som den slags ryger ud af bevidstheden.

I det gennemorganiserede liv er næste udfordring bleen. I modsætning til Frida viser han nul tegn på at ville prøve potte eller toilet. Det er nu ikke noget der aktuelt bliver lavet indsats overfor - det er nok smartest, hvis han lige tager skoldkopperne først.

L e g o

LEGO er det store hit i disse dage. Måske fordi forældrene også synes det er sjovt at lege med?

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->