Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 43
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-10-26 Arbejdsdag og reception

Frida: 2 år, 1 mdr.

Der var dobbeltbooking i dag med arbejdsdag i Økohuset og reception i anledning af bedstefars 60 års fødselsdag. Vi nåede dog at være med til et par timers arbejdsdag, før vi skulle videre. Frida hjalp Hanne med at plante blomsterløg, mens Toke gjorde rent i kælderen.

Receptionen blev afholdt i Ældre Sagen Århus' lokaler og der kom en masse mennesker, heriblandt de velkendte personer fra familien. Frida var som sædvanlig lidt skeptisk i starten men var senere vældig glad for at være sammen med onklerne. Hun formåede at springe middagssøvnen over uden at gå helt i pyller. Men hun blev vist lidt træt - vi kom hjem kl. 18.30 og hun faldt i søvn siddende på sofaen.

Arbejdsdag

Blomsterbanden

Arbejdsdag

Ruderenserne

2 claus60 aar Onkel søren

Onkel I

Claus60 aar Onkel jacob

Onkel II

Claus60 aar oldemor

Oldemor

Sove

Kom nu, Frida, du skal se Disney Channel!

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-10-25 Tænder

Frida: 2 år, 1 mdr.

Av. Av av. Piv piv piv. Frida sov kun en halv time til middag og vågnede grædende. Hun kom op og hygge i sofaen med mor, men var meget ulykkelig. Mor skulle puste i hendes mund, så det tager vi som et solidt tegn på tænder på vej. Der blev forsøgt med is, kamillete med mælk og sågar Børne Panodil. Det blev først okay igen da der kom Teletubbies på videoen.

Dagens sproglige finurlighed: Frida bad mor om Find uglen med bogen i morgen. Interessant bøn, men mon ikke det var bogen "Godnat Ugle" hun mente?

Piv piv

Piv piv

Lørdagsslik

Lørdagsslik

Katte dame

En anelse kælen

Dope

Glad igen

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-10-24 Onsdagsmiddag

Frida: 2 år, 1 mdr.

Det blev altså fredag før vi fik holdt vores onsdagsmiddag. Den stod på suppe og brød bed skinke og mozarella.

Brød

Ah... Børneavlingen begynder at give afkast. Snart kan vi bede hende hente morgenbrød om søndagen

Rosinoprydning

Frivillig fejning efter rosinspildning

Fællesspisning

Efter maden var der modellervoks. Guf guf

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-10-23 Bestyrelsesmedlem

Frida: 2 år, 1 mdr.

Frida var noget pylret om eftermiddagen, men så fik hun 16 små bøtter modellervoks, som hun indviede sammen med Olivia. Det hjalp lidt.

Toke tog til forældremøde i vuggestuen og blev valgt som bestyrelsesmedlem, oven i købet på kampvalg (okay, der var 5 der skulle vælges og 6 der stillede op). Mon ikke det første job bliver at få opdateret hjemmesiden?

Modellervoks

Åbnes. Allesammen!

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-10-22 Kvalitetstidsmangel?

Frida: 2 år, 1 mdr.

Frida besøgte Olivia om eftermiddagen og blev der til aftensmad. Faster Laila kiggede forbi og legede med Frida indtil hun skulle i seng. Hvad skal man også bruge forældrene til?

Da Hanne stod lidt i vejen for Frida fik hun beskeden Mor gå væk, mor lave mad. Det var ikke fordi Frida var sulten, hun mente bare at mor hellere skulle lave mad end stå i vejen for hende og hendes leg med Laila.

Fasteren

Fasder Lajla...

I t2

Moderne IT virksomhed igen igen

Pause

Fasteren er sjov

Rode rode

Men der er også OK at hjælpe far

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-10-21 Spark og konsekvenspædagogik

Frida: 2 år, 1 mdr.

Bare rolig, hverken Frida eller forældrene er blevet voldelige.

Toke mærkede to små spark fra Fridas kommende lillebror (eller lillesøster, vi ved det ikke). Bonus bonus!

Konsekvenspædagogikken foregik i vuggestuen. Frida nægtede at kravle op i Trip Trap stolen ved spisetid, så hun fik ingen middagsmad. Ingen arme, ingen kager.

Nå ja, værre var det heller ikke. Vi synes det var okay, selvom pædagogen havde lidt dårlig samvittighed. Frida tog i hvert fald ikke varig skade, for hun ville hellere hoppe på madras sammen med Ursula end hjem sammen med mor.

Nej

Nej!

Nej

Stadig nej!

Okay så

Okay så, men det bliver med lukkede øjne

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-10-20 Rask igen

Frida: 2 år, 1 mdr.

Så kom Frida tilbage til sit gamle jeg. Ja, okay, mens hun var syg fik hun sin vilje næsten hele tiden, så hun skal lige vænnes af med at hundse med os, men fysisk set har hun det fint. Hun var også i vældig humør om morgenen og var glad i vuggestuen.

Om aftenen havde vi Olivia på besøg til aftensmad. Det var første gang hun spiste her alene, så det gik ret hurtigt, hvorefter hun ville hjem til sine forældre, der ikke havde nået at spise endnu. Men mon ikke det kører lidt bedre næste gang.

[Foto]

Så drøner vi rundt om en spisestuebord, spisestuebord, spisestuebord...

[Foto]

Guffedyr I & II

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->