Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2016 => Uge 53
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2016-01-03 Sidste feriedag

Frida: 14 år, 3 mdr. Sigurd: 11 år, 9 mdr. Asta: 4 år, 9 mdr.

Sigurd havde en legeaftale og brugte 3 timer på at rende rundt med et par andre rødder og skyde med Nerf-pistoler. Lykkeligvis ovre hos en kammerat.

Om aftenen blev der spillet Carcassonne - Star Wars. Der er ændret lidt på reglerne og indført et kampsystem. Det var første gang det blev spillet og det med kampene blev ikke rigtig udnyttet. Hanne, Sigurd & Toke var enige om at prøve igen en anden dag, denne gang med mere fokus på kampene.

-1147_4_HanneKaemmerasta

Nogen få mikrolus

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2016-01-02 Hjem til Danmark

Frida: 14 år, 3 mdr. Sigurd: 11 år, 9 mdr. Asta: 4 år, 9 mdr.

Morgenmaden blev spist på Weissenhäuser Strand og der blev kørt nordpå. Den obligatoriske indkøbstur lige før grænsen var overraskende behagelig med få andre handlende - nok fordi det kun var middagstid.

Frida crashede ved hjemkomsten og efter aftensmaden dømte forældrene at resten af unger var trætte og skulle op på deres værelser.

-0927_2_WeissenhauserAstaSlik

Frivillig hjælper

-1546_Braendeovn

Hjemme

Skriv en kommentar
 

Fredag 2016-01-01 Jungleland og brandalarm

Frida: 14 år, 3 mdr. Sigurd: 11 år, 9 mdr. Asta: 4 år, 9 mdr.

En del af selskabet tog i vandland ved middagstid; de voksne for at sove i strandstole og Sigurd & rødderne for at tonse rundt med voldsom energi. Det gik over i Jungleland hvor Asta stod for den primære tonsning. Stor glæde og aktivitet lige indtil brandalarmen løs og alle skulle rømme lokalerne. Tidspunktet passede med at der var bestilt bord i restauranten, men da den hørte med til Jungleland, var den også lukket. Det fik menneskemængden til at søge til de resterende 2 restauranter, hvor der naturligvis blev megakø. En hurtig udsplitning satte 3 teams i gang med hver deres venten. Det endte med at brandalarmen blev afblæst og Junglerestauranten åbnede igen.

Der var lige lidt stress på efter den omgang og spisningen blev forsinket en time, men efter der var blevet tanket op faldt der ro på. Altså ro på for de voksne: Ungerne var vældig med på en tur i Jungleland igen, hvor Asta fik en ven, som hun legede med til hun var ved at falde om.

Ak og ve, Tokes højtelskede macro må have fået et stød. Den gav udsendte ubehagelige tandhjul-der-kværner-mod-hinanden-lyde og fokuserede konstant frem og tilbage, selv ved manuel fokus. Den skal enten åbnes og hjemmefuskefikses eller til reparation hjemme i Danmark.

-1133_3_WeissenhauserStrandBroAstaHanne

Formiddagstur

-1147_WeissenhauserStrand

Stranden

-1803_WeissenhauserBrandalarm

Alarm! Alarm!

-1929_Weissenhauser5d_Asta

Skeletnedskyderen

-1941_1_WeissenhauserAftensmad

Sidste nat i junglen

-2049_1_Tokee_GekkoGecko_Crop

Tokee

-2050_1_GroenBasilisk_Basiliscus_plumifrons

Basilisk

-2053_2_NajaFridaBordtennis

Boldleg

-2121_1_SanderAugustSigurdBoldeBoldkasterMaskine

Boldeleg

-2129_2_WeissenhauserTaageBaad

Tågeskib

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->