Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2008 => Uge 53
<- Forrige uge | Næste uge ->

Onsdag 2008-12-31 Den gode nytårsaften

Frida: 7 år, 3 mdr. Sigurd: 4 år, 9 mdr.

Den lille og faste flok fra de forgående nytåraftener var denne gang udvidet til også at omfatte naboerne og Hannes brødre + Anne. Det gav et godt skub i festen, så der er (i hvert fald i følge Toke) dømt ny tradition.

Dagen startede med oppyntning af fælleshuset. Onkel Jacob og Toke var tyvstartet aftenen før, men det tog nu alligevel ret lang tid at puste 855 serpentiner ud og hænge dem op i loftet. Der viste sig ikke at være nok blå duge, hvilket var en oppyntningsmæssig katastrofe! Hjælp! Kun nok røde!? Oversmagsdommeren tøede nu lidt op da hun så fik set det opdækkede bord: Rød er det nye blå.

Ved eftermiddagstid kom de udenbys gæster til kaffe og medbragt kage. Ungerne fik kastet nogen knaldperler og larmet i hobbyrummet. Ved 17-tiden blev fælleshuset indtaget sammen med de resterende deltagere og der blev drukket velkomstdrinks til dronningens nytårstale. Derefter gik det fremad med forret og hovedret, hvorunder Anne Vibeke og Onkel Søren demonstrere at de var ansvarlige voksne ved at ombygge en bordbombelignende dims med små sprængsnore, kaste knaldperler på gulvet og slukke stearinlys ved at brænde en gnalling krudt af ved vægen.

Efter aftensmaden var der børnekrudt & stjernekastere, krydret med nogen lysstave. Dessert og dansespil fulgte derefter.

Ved midnatstid havde de fleste unger givet op, men Frida var med på at springe ud i det nye år (ja, der blev set 90-års fødselsdag først). Efter krudtafbrændingen og mere bordsnak skulle gæsterne fra Odder desværre hjem. Det stoppede nu ingen ting, for der kom fuld tryk på danseriet i 3-4 timer. Frida holdt ud til klokken 3, hvilket er personlig rekord.

Hanne oppyntning

Catwalk

Knaldperler

Sprængningstropperne

Sigurd havfruekostume t a hanne

Skihavfruesoldat

Alberte Sigurd stole

Stoleleg

Anne vibeke Søren nytårskrudt

Legebørn

Sigurd serpentiner

Serpentinsnafler

Børnekrudt

Børnefyrværkeri

Frida stjernekastere

Stjerneleg

Hanne Søren dansespil

Dansespil

Trætte unger

Sengetid

Nytårsfest

Snakketid

Hanne Toke dans t a jacob

Dansetid

Frida Anne dans t a jacob

Barnedans

Hanne paryk t a jacob

Udflippet

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2008-12-30 Biotur og kinamad

Frida: 7 år, 3 mdr. Sigurd: 4 år, 9 mdr.

Bedstemor havde inviteret ungerne i biografen, men da det kom til afhentning blev Frida så morsyg at mor så sig nødsaget til at tage med. De så Mor Muh og Krage, som Sigurd syntes godt om. Frida meldte ikke rigtig tilbage.

Efter maden mødtes familien Jørvang (med tilhørende kærester) til aftensmad på en kinesisk restaurant. Sigurd havde sin WALL·E med, men var ellers i underholdningsunderskud, så det tog lidt energi at holde ham kørende. Frida var som altid meget social, så hun snakkede med De Voksne.

Inden desserten blev det nu alligevel lidt for meget for begge børn, så far tog dem med ned på gågaden for at brænde noget energi af. De gjorde de så ved at lege fange. Det må have virket, for de smed begge jakkerne fordi de havde det for varmt. Det frøs også kun et par grader, så det var jo meget naturligt, ikke?

Banegårdspladsen panorama

Banegårdspladsen by afternoon

Gulerodsblomster

Håndskårne gulerødder

Aarhus gågade

Gejstlig og verdslig

Aarhus gågade

Skygger i natten

Aarhus gågade lampe

Gågadens stjernelys

Sigurd i phone

10 minutters underholdning

Oldemor Frida jacob

Bordhygge

Skriv en kommentar
 

Mandag 2008-12-29 Almindelig feriedag

Frida: 7 år, 3 mdr. Sigurd: 4 år, 9 mdr.

Sigurd fik leget med veninden L, mor var i byen for at blive klippet og se på byttekøer, Sigurd byggede en LEGO-hjuldozer færdig med far (og begyndte at modificere den ca. 30 sekunder efter den var færdigbygget) og planerne for nytårsaften blev lagt helt fast sammen med Anne & Jacob.

Frida Olivia smykkefremstilling

Smykkefabrikken

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->