Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 6
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-02-11 Kvik unge

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Far prøvede ihærdigt at bilde Frida ind at hun havde fire søstre. Hun var temmelig svær at overbevise og da hun blev præsenteret for billedet, som det ultimative bevis, undersøgte hun det et stykke tid og sagde så Er det mine fire søstre, eller laver du genudsendelse?.

Der er gået for meget TV i den her på det sidste. Det er lidt for nemt at parkere ungerne foran flimmeren, når forældrene ikke har overskud til at forholde sig til det de siger og gør. Der tages lige en kold tyrker i det lille hjem, så gældende regel er at der ses børnetime og ikke andet.

Sigurd Frida male

To måder at håndtere en pensel på

Frida Sigurd danse

Dansetid

Sigurd lastbil

En lastbil med en bil inden i, sagde Sigurd

Sigurds biler

Det her var mors værk. Noget med ikke blot at se tingene som lige rækker og kasser

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-02-10 Indkøbstur

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Far ville have bukser og rejsetaske. Han skal som bekendt til Pisa i næste uge (dagtemperatur omkring de 15°C) og vil gerne være sådan nogenlunde præsentabel. Hans forståelse for konceptet "flere par bukser" er et par bukser til hver funktion. Dette betyder at han ejer ét par hverdagsbukser, der også er defineret til at være halv-pæne bukser. Eftersom han købte sine hverdagsbukser engang i stenalderen, er det der med halv-pæn efterhånden reduceret til 1/20 pæn.

Frida ville have en prinsessekjole (Hvad er der i vejen med dem hun allerede har?) til fastelavn og mor var ikke frisk på at sy i år, så Krea blev udpeget som syerske.

Mor og Sigurd ville have lørdagsslik.

Århus gågade leverede varerne og workout til forældrene, der kom til at bære Sigurd det meste af vejen. Han er ikke helt vænnet til det nye tempo i børnehaven. Det var bidende koldt på den der lidt rare måde, hvor man mærker verden, i stedet for blot at skutte sig og hænge med hovedet under gråvejret.

Om aftenen inviterede naboerne på is og kaffe - naboungerne har stadig skoldkopper, men er kommet vældig ovenpå igen, så der var liv og glade aftentimer. Der håbes at Frida og Sigurds forventede skoldkopper kommer på et godt tidspunkt - f.eks. øjeblikkeligt eller efter den 25. februar. ...Please?

Sigurd krea

Sigurd er blevet gammel nok til at han rent faktisk kan kigge på ting i forretninger, uden involvering af to hærdebrede fribrydere og en rengøringsdame til henholdsvis Damage Control og Damage Cleanup

Stillads slidske

Struktur

Omklædningskabine askebæger

Omklædningskabine med askebæger - et levn fra fortiden

Gamle og nye bukser

Old style vs. new hotness

Frida prinsessekjole

Smuk som en drøm og lige så gul som en kineser

Frida mariehøne

Marie Marie Marolle - gem dig i en plante og kom tilbage om et par måneder

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-02-09 Feriestart

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Der holdes vinterferie i det lille hjem, den helt rigtige og ægte uge 7 vinterferie, i følge Hanne. Næsten ægte... Toke smutter på forretningsrejse til Pisa på tirsdag.

Fredagen var som fredage er flest, men lidt trætte unger og lidt trætte forældre. Sigurd sov (kort) middagssøvn for første gang i en uges tid, men det gik heldigvis ikke ud over nattesøvnen.

Det går fortsat rigtig godt med Sigurds overgang til børnehave. Han leger med de andre unger og kommer ud hver dag. Han er næsten stoppet med de lange aftener. Omvendt er han begyndt at stå tidligere op om morgenen og drøne glædesstrålende ind til de ikke særlig vågne forældre.

Sigurd l e g o

Store hjul er seje.
I sandhedens tjeneste børn nok nævnes at det var far, der byggede chassis og påsatte hjul

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-02-08 4 * Øjenopmåling

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Tid til den grundige forundersøgelse for Toke. Der var 4 maskiner:

Pupilmåleren krævede at øjnene blev dryppet med noget pupiludvidende, hvilket holdt et par timer. Det kan afsløres at vintersol spejlet i vand på asfalt kan blænde en hel del. Godt der ikke blev målt om sommeren!

Tallene var fine og der blev aftalt tid til operation den 22. og den 23. februar, altså om 14 dage. Klinikdamen forventede ikke at lægen ville have noget imod at der blev fotograferet undervejs.

Om eftermiddagen tog far ungerne med i Bruun's Galleri [sic] for at finde en rejsekuffert. Ingen held med det, men der var både rulletrapper og modeltog at kigge på og så er alt godt.

Sigurd vinter

Ikke jakke på!

Tokes Øjne

Nej, det er ikke spor mørkt

Frida Sigurd modeltog

Kun en halv time mere, Frida

Frida Sigurd rulledimmer

Frisk fra fabrikken

erik pedersen
2007-11-16 09:15

du min lille ven du skal have jakke på ellers bliver du forkølet;)
hilsen erik og grethe pedersen....!

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-02-07 Sne! ...eller ikke

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Nysseligt snefald, der slog over i sludhagn, der slog over i ingenting. Men hvad... Vejrprofeterne lover lavere temperaturer.

Far tager til forundersøgelse til øjenoperationen i morgen. Med lidt held kommer selve operationen til at foregå den 22. februar.

Slud

Fint så det ud, men det var kun slud

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-02-06 Allerede onsdag. Nej hov!?

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Ævs... Dagen føltes som onsdag og det var kun tirsdag. Frida skulle afreagere og fik startet et skænderi med forældrene, der i forvejen var uoplagte.

På den lysere side blev Frida indkaldt til sproggruppen (børn, der bliver hjulpet til at blive bedre til at tale dansk) i børnehaven. Der skulle demonstreres at fregner er en naturlig ting og altså ikke sminke, der kan vaskes af.

Sigurd pandekage

Pandekager hjalp lidt

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-02-05 Skoldkoppevarsel

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Naboerne meldte at deres børn har skoldkopper. Det er egentlig fint nok - godt nok skal Toke på forretningsrejse i næste uge, men til gengæld holder Hanne ferie. Der er også lidt plus på Tokes flexregnskab på arbejdet. Bring it on!

Sigurds l e g o bil

Sigurd Design - Simply SolutionsTM

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->