Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 43
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-10-28 Lege hele dagen

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Overnatningen hos nabopigerne gik godt og Frida legede videre derinde, lige indtil hun skulle på besøg hos en pige fra klassen. Forældrene regner med at kunne udleje hendes værelse i dagtimerne når hun bliver 10 år.

Sigurden var muggen og blev livet op med en tur på tankstation med far, for at købe olie til bilen. Senere blev bilen kørt på værksted og der blev bedt en stille bøn til bilguderne om at regningen blev rimelig.

Tau: Gårsdagens provokerende overfald skal ikke stå ustraffet hen. Nu overfalder jeg også kræet... Men af en eller anden grund glemmer jeg hele tiden at knurre og hvæse?

Sigurd motorolie

Den blev valgt fordi der var en blå bil på dunken

Sigurd kontrollerer olie

Sigurd kan lide kubik

Løv cykel

Efterår

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-10-27 Venindetid

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Far hjalp Onkel Jacob med at sætte brusekabine op, mens mor fik loppetjansen at underholde ungerne. Hun opmønstrede viljestyrke nok til ikke at sætte Sigurd ud til ulvene og snedighed nok til at lade Frida lege med Olivia. Det gik glimrende. Så glimrende at hun sov derinde. Det vides ikke hvornår de faldt i søvn, men deres tumlen kunne høres gennem væggen.

Tau: Rækker man fanden en lillefinger, tager han hele hånden. Nu sprang den tåbelige pelsklump op på ryggen af mig! Men det gav også klaps!

Rønnebær

Efterår

Sigurd yoghurt

Sigurds lørdagsslik

Mons tau

Næh, jeg har ikke set nogen killing

Mons toke

Sofahygge

Mons tau

Katteleg

Mons sover

Kattesøvn

Frida Sigurd male

Kunstnerne

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-10-26 Mor som skolelærer

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Der var pædagogisk dag på skolen. Det betyder at lærerne samles et sted, uden eleverne, og snakker om ... lærerting. I stedet for blot at give ungerne fri, arrangeres det at forældrene tager sig af skoledagen. Hanne tog en trippeltjans og var både med om morgenen i Fritz, på tur til Naturhistorisk Museum og med til at se film i Fritz om eftermiddagen. Det tog ret meget på kræfterne. Med nye "lærere" var der et par af knægtene, der skulle prøve grænserne af.

Sigurd havde, ganske atypisk, mareridt om spøgelser. Far skulle kigge efter og ligge lidt hos ham og synge. Sigurd faldt i søvn efter 4-5 sange, en tøjhund og en kasse med dinosaurer.

Tau: Hey! Der sidder en kæmpe lodden larve i enden af killingen. Jeg bør nok være flink og slå den ihjel for den

Infinity

Acceptabel forbedring

Alberte Frida hems

Alternativ TV-kigning

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-10-25 Forældresyn

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Toke fik kontrolleret sine øjne igen igen og alt er stadig helt som det skal være.

Ved aftentide blev der lavet en "når mor kommer hjem, er min far lige gået" med nabokonens hjælp - far tog til forældremøde på skolen, hvor der igen igen var melding om at alt gik godt.

Tau: Hmm... Det der skrækkelige kræ er vist lidt interessant. Måske man skulle se efter hvor den går hen?

Frida cykel efterår

Gennem efteråret

[Foto]

Delekat

Frida mons sofa

Puttekræ

Pizzakanter

Ungerne ville kun spise skorper

Hanne fotograferer mons

Hannes nye legetøj

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-10-24 To gange syg

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Både Frida og nabopigen Olivia var sløje i dag, så der blev arrangeret fællespasning. Hvad enten det nu skyldes helbredstilstanden eller det gode vejr, havde de to tøser en rigtig harmonisk og glad dag i hinandens selskab. Sigurd tog en pause med treårigheden og var også positiv, næsten hele dagen.

Tau: Nej! Min hale er min egen! Når du overfalder den får du klaps!

Sigurd tommestok

Tommesigurden

Olivia Frida nudler trappe t a hanne

Indendørs skovtur

Mons

Dobbeltrund

Tau mons

Venligt fægteri

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-10-23 Sløj Frida

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Frida blev hjemme med far. Hun havde let feber og var noget sløv. Der blev kigget lidt fjernsyn og snakket med far, men ellers stod den på meget lang middagssøvn på hemsen. Hun tog med op for at hente Sigurd og livede mere op ved eftermiddagstid.

Ved sengetid var hun nu lidt varm igen og kom listende op, for at falde i søvn på hemsen, mens forældrene puslede. Det er også en af de rigtig gode barndomsting.

Tau: Den killing har altså været lige lovlig aktiv det sidste døgns tid! Den gider jeg ikke snakke mere med, før den falder til ro!

Frida mons stol

Lave ingenting med en kat på skødet - lige hvad lægen anbefaler

Frida sigurd

Stakkels, stakkels unger

Maldonsalt

Hvem har lagt et Maya-tempel der?

E

Super-symmetri-Sigurd

[Foto]

Der var plads til en til

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-10-22 Killing og treårig

Frida: 6 år, 1 mdr. Sigurd: 3 år, 7 mdr.

Mons er faldet til nu. På et eller andet tidspunkt efter midnat vågnede den op til dåd og drønede rundt: Galop, galop, galop, duns. Galop, galop, kratte kratte, galop. Duns! Galop, galop, miauv, kratte kratte, flere gange afbrudt af opklatring på hemsen og overfald af de halvsovende voksnes fødder gennem de alt for tynde sommerdyner. Det hjalp kortvarigt at sætte Tau som vagtkat for toppen af stigen, men det gad den ikke særlig længe.

Efter den natlige underholdning passede det naturligvis lige med at Sigurd stod tidligt op og var møgmuggen hele morgenen. Han fortsatte med sin treårighed hen over eftermiddagen.

Frida tog to veninder med hjem fra skolen, men var atypisk stille og tilbageholdende. Ved aftentid blev det tydeligt at hun havde feber og ondt i halsen, så det ligner en sygedag til hende i morgen.

Tau: Nå ja, man kan vel hilse på kræet en gang imellem og det går da også at den sætter sig meget tæt på. Men min hale er min egen!

Frida mons sofa

Nix, kat, striglen er ikke en pindsvineunge

Mons sover

Det går 2/3 af tiden med

Sigurd dinosaurer

Dinosaurtiden er begyndt

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->