Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2007 => Uge 4
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2007-01-28 Okay gråvejrsdag

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Så vendte blæsten, skyerne og småregnen tilbage. Frida fik heldigvis besøg af M., der har gået i hendes børnehave, men nu er skolebarn. De to gik stadig fint i spænd og var for det meste selvkørende. Sigurd fik allernådigst lov til at være med til lidt af det de havde gang i, men måtte ellers klare sig selv. Det er hårdt at være den lille.

Sigurd sprang middagssøvnen over og var muggen i et par timer eller tre. Suk... Det gik nu over efter aftensmaden og de to søskende tumlede rundt med puder og dyner. Givetvis i forvisning om at en afbrydelse af legen ville udløse den klassiske Nu skal I i seng fra forældrene.

Note to self: Ungerne kan ikke lide aspargessuppe.

Sigurd vokser mors støvler

Først skal voksen rufles,
siden skal den gufles

Hanne Sigurd Frida vand

Skattesamling ved vandet

Plus pluskonstruktion

Ret okay byggeri

Sigurd leverpostej

Sigurd bad om en leverpostejmad og tog selv en ske...

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2007-01-27 At smadre is

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Sigurd tog med far ned til Brabrandsøen. Den seneste tids megen regn har givet en del oversvømmelser og de sidste par dages frost har været nok til at lave is, der kan bære. Nogen steder...

Nå ja, det var ikke fordi der var flere meter dybt vand på de oversvømmede veje og stier, så det gjorde ikke noget når isen ikke holdt. Det var vældig underholdende, på den der drenge-måde, at brage fremad og igennem. Der blev naturligvis også tid til den klassiske saml-en-isblok-op-og-kyl-den-hårdt-ned-i-isen-så-den-splintres. Fremragende! Sigurd morede sig også.

Sigurd is

Den lille isbryder i aktion

Frida sne

Minusgrader på den der varme måde

Frida pigeting

Lommepenge bruges til at købe børneskatte for

Knække is

Så længe det knager...

Oversvømmelse

Brabrandstien - held og lykke

Sten is

Ja, vandet har stået højere

Skriv en kommentar
 

Fredag 2007-01-26 Klassisk splat

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Nogen mennesker fejrer arbejdsugens ende ved at gå i byen, eller lignende aktive ting, om fredagen. Ufatteligt. Forældrene koncentrerer sig om at flade ud så meget som muligt, hvilket desværre har det med at kollidere med ungernes ide om fredag.

Blå aften

Blå-rød aften

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2007-01-25 Kragelund lynvisit

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Mors arbejde-længe dag. Far fik kæmpet sig hjem med ungerne, der var trætte. Mest Sigurd. Han brød sammen 10 meter fra døren og var ude af stand til at samle sin tabte legetøjskranbil op. Heldigvis var Kragelund-familien netop ankommet, så der blev leg og pizza i stedet for mukken og kåldolmere.

Okay, Toke ville nok ikke have lavet kåldolmere...

Gæsterne skulle desværre afsted lige efter aftensmaden, men det var alligevel rigtig rart med sådan et lynvisit. Mere af den slags.

Morgensol sne

Sauron lever!

Frida tegner traktor

At glæde lillebror

Leg på værelse

Almindelig kaotisk børneleg

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2007-01-24 Syg Sigurd, eller hvad?

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Far var ikke ret kvik i dag - mest fordi han havde hovedet fyldt med snot. Som Frida formulerede det: Er din gode hjerne pludselig blevet til en smadderskør hjerne?. Så det blev ham der tog en hjemmedag med ungerne, for at få Sigurd ovenpå igen.

Sigurd var træt, hvilket næppe kan undre, og noget mere afdæmpet end normalt. Der var nu energi nok til at lege lidt med Frida før og efter middagssøvnen og hen over eftermiddagen var han oppe i hastighed igen. Største udfordring for far var at håndtere en Frida, der tydeligvis kedede sig.

Han klagede over ørerne i nat, men ikke i løbet af dagen. Såeh... Hvad var der med ham? Det bliver næppe opklaret.

Sigurd Frida t v

Kedeligt TV

Sigurd Frida t v

Spændende TV

Frida pensler boller

Yd før nyd

Frida Sigurd tau

Fællesa

Sigurd Hanne stol

Velkommen hjem, mor!

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2007-01-23 Første kæresterier

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Frida har fået en kæreste i børnehaven. De har holdt i hånd og kysset. Hun kan ikke helt huske om det var på kinden eller munden, men han er i hvert fald rigtig sød. Forældrene glædede sig på Fridas vegne og far planlægger at invitere ham ud, for at høre om han har reelle hensigter... Om en 10 års tid.

Frida har haft held til at smitte resten af familien, så far gik tidligt i seng og mor tog sig af en Sigurd, der græd, når han blev lagt ned. Han faldt i søvn ved 3.30-tiden om natten, efter far havde overtaget vågetjansen.

Frida sne

Sneglæde

Tau

Nå ja, den er trods alt en kat

Frida maler Sigurd savler

Samarbejde: Frida tegnede og Sigurd ... slikkede på avisen?

Reparation af biler

Bilerne gik i stykker hele tiden og skulle repareres

Skriv en kommentar
 

Mandag 2007-01-22 Sne! Hurra! (igen)

Frida: 5 år, 4 mdr. Sigurd: 2 år, 10 mdr.

Okay, vejrguder, lad os lave en aftale. I lader sneen bliver liggende nogen dage, drysser lidt mere når I har lyst og holder temperaturen under 0°C. Til gengæld slipper I for at en sindsforstyrret mand og hans børn står og råber af jer ude på græsplænen. En aftale? Godt.

Mor var ikke helt så begejstret for sneen i morges. Det tog hende to timer at komme på arbejde og hun fik først rigtigt varmen igen om aftenen på sofaen. Til gengæld nåede ungerne ud at kælke med hende, hvilket tog 1½ time og var en stor succes. Det betød så at mandagsgymnastikken blev sprunget over, men det er altså svært for en gymnastiksal at konkurrere med en snebakke.

Frida er ellers - ganske atypisk - ramt af en ordentlig vinterforkølelse, mens resten af familien er gået fri. Det ændrer nu intet ved hendes adfærd mht. påklædning, omend dette muligvis medfører lidt ekstra grå hår hos moderen.

Godnatlæsning for tiden er Ronja Røverdatter. Guf.

Biler sne

Stille sne, blødt lys

Økohuset sne

Blå himmel, varmt hus

Aarhus sne panorama

God udsigt, hvid by

Hanne
2007-01-23 20:36

Ingen grå hår her, tak!!

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->