Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 52
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-12-31 Nytår

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Afsted til Vejle, for at holde nytår hos de sædvanlige mistænkte. Sigurd var lidt asocial til at starte med, men der gik snart børneflok i foretagenet - huset var fyldt med unger, der drønede rundt mellem rummene og larmede. Bortset fra lejlighedsvise trøstebehov hos de mindste, var de meget selvkørende.

De holdt så også ud i ret lang tid. Sigurd sov først klokken 23.30. Så det blev ikke ligefrem en abefest for de voksne.

Sigurd drønede også rundt og fik den fremragende ide at bruge en plasticscooter som skammel. Forældrene havde temmelig travlt med at sikre at hans fortand ikke blev slået yderligere løs. Sigurd levede af blødt franskbrød og andre tand-milde ting hen over dagen. Den kost fortsætter som minimum til tirsdag, hvor han forhåbentlig kan komme til tandlægen. Han klagede ikke over tanden i løbet af dagen og pillede kun en smule ved den.

Sigurd sætter biler op

Hvor er det nu det er set før?

Frida Lasse hundeproppistol

Våbenudveksling

Kransekager

Der skete noget halvvejs

Lasse Frida larmedimser

Harmonisk spektakel

Lysbånd

Lys i mørket

Sigurd stjernekaster

Mere lys i mørket

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-12-30 Av min tand

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Det var møgvejr, så der blev lumret en del indenfor. Ungerne var nu i udmærket humør, gående over i glæde og leg efter aftensmaden. Frida sag med Sigurd på skødet og de vippede frem og tilbage. Grinen og jubel, indtil de skvattede forover og Sigurd bankede højre fortand ned i bordet, med Frida ovenpå.

Telefondamen hos skadestuen var meget venlig og hjælpsom. Helt som den slags skal være i den slags situationer. Tanden sad lidt løst, men hun oplyste at den slags plejede at gro fast igen, vejledte far om hvad der skulle kigges efter og angav at tandlægen skulle kontaktes torsdag. Hvis tanden falder ud, er der ikke rigtig noget at gøre ved det - så må Sigurd se spøjsere ud i tre års tid. Men mon ikke det går, når ellers hans menu holdes på franskbrød, is og suppe de næste par dage?

Sigurd Frida knaldperler

Koordineret knaldperletest

Stakkels hund

Pels nok, men hunde er fremragende til at se ynkelige ud

Sigurd tand

Det daglige crash

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-12-29 Sent op, sent i seng

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Ny rekord! Ungerne stod først op 10.30 Far var glad, for det var ham, der skulle stå op. Det betød så også at de først sov klokken 22 om aftenen, hvilket kolliderede temmelig kraftigt med forældrenes planer om at se en film sammen.

Toke tog ned i byen for at købe mad til nytår, sammen med syv millioner andre mennesker, der skulle bytte julegaver. Hvad er det for noget med alt det bytteri? Er julegaver blot et symbol, som man bringer ned i byen for at erstatte den med noget man virkelig ønskede sig? Hvis det så bare drejede sig om dubletreduktion eller forkerte størrelser... Der undres.

Alt skulle nu være på plads til nytårsfesten, så der er dømt frihed i morgen, den sidste ægte dag af denne ferie.

Frida hund

Frida har købt en tøjhund for sine egne penge. Den er en perfekt efterligning af en rigtig lille hund: Den gør på en møgirriterende måde

Hanne sigurd

Sukkersødt

Sigurd fjernstyret bil

Far forventer at Sigurd mestrer dimsen fuldt ud om et par dage

Pølsehorn

Pølsehornsproces

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-12-28 Knaldperler

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Frida tog med mor ind til byen, mens drengene tog på knaldperlejagt. Fire steder blev besøgt og dommen blev foreløbit at El Cheapo knaldperler (Jotaro) er klart det bedste køb. Der var dog ingen af de afprøvede modeller, der rigtig imponerede, så jagten er ikke slut endnu.

Sigurd sprang middagssøvnen over, hvilket var en fejl. Hans verden faldt sammen hen over eftermiddagen og han skvattede til sidst i søvn i fars arme, hvilket far var vældig godt tilfreds med.

Sigurd pølse

Okay, Sigurd, hvad er det liiige, der er puttet i den pølse?

Knaldperler

Elendige, udmærkede, udmærkede og udmærkede. Hvor er de fremragende?

Toke Sigurd sofa t a Hanne

De er kærest, når de sover

Frida pensler sigurd

Vandmalet hår

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-12-27 Svømmetur

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Mor handlede ind, mens far tog med ungerne og naboerne i Hinnerupbadet. Sigurd startede med at slæbe far gennem rutsjebanen 5 gange og gik så ellers videre til at plaske rundt på egen hånd (mavebælte, såvel som svømmeluffer var forsvarligt monteret) i det store bassin.

Fryd, gammen og generelt glade børn. Glade indtil efter børnetime, hvor Sigurd skubbede Fridas prinsesselego på gulvet. Det var en af de helt store knapper, der blev trykket ned. Detonatoren til bomben. Strået der skar kamelen over.

Da støvet havde lagt sig faldt ungerne relativt hurtigt i søvn. Det hjælper åbenbart med en stor energiudladning lige før sengetid.

Frida Olivia Alberte efter badet

Den obligatoriske belønning efter hårdt slid i bølgerne

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-12-26 Julefrokost

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Sigurd brokkede igen, så det blev diskuteret hvorvidt han skulle med til oldemors julefrokost eller ej. En udetur gjorde nu underværker - forældrene er lidt for dårlige til at få lettet måsen og bevæget sig udenfor.

Julefrokosten gik glimrende. Frida blev erobret af Jacob & Anne og Sigurd sov et par timer. Han nåede også at finde charmeren frem til sidst. Frida gaflede en masse pakker til pakkeleg, herunder en MP3-afspiller. Det vides ikke hvordan hun fandt den mellem grise-proptrækkeren og fiske-CD-holderen.

Om aftenen drønede Frida og Sigurd rundt efter hinanden og lignede helt et lykkeligt søskendepar. ...Det er de vel egentlig også? Det kan være let at glemme, når der går lidt rigeligt gråvejr og hverdag i det hele.

Frida Sigurd sandkasse

Dreng og pige

Spor af snor

Træ befriet for snor

Toke læber

Se lige dum ud for en ti'er... Stop, stop, jeg er ikke millionær!

Sigurd tegne

Kunstpause

Frida sølvglimmer

Pigeskat

Sigurd Frida løbe rundt

Tagfat på tæppet

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-12-25 Juleafslutning

Frida: 5 år, 3 mdr. Sigurd: 2 år, 9 mdr.

Dagen derpå med åbning af de sidste gaver til Sigurd, gåtur i gråvejret og hjemsending af gæsterne. Sigurd var tewmmelig on/off, som han har været i den sidste tid, så han skiftede mellem at lege godt med Frida og være helt umulig at gøre tilfreds.

Frida jakke

Fridas nye yndlingstøj - i hvert fald indtil hun får prøvet den anden kjole hun fik

Trappespring

Sigurd hjælper gerne til

Bagemaskine

Brød og underholdning. Ret fiks maskine

Indholdet af Hannes taske

Indholdet af Hannes dametaske

Skriv en kommentar
 

Søndag 2006-01-01 Dagen derpå

Frida: 4 år, 3 mdr. Sigurd: 1 år, 9 mdr.

Man skal starte det nye år tidligt. Klokken 5.40 tidligt. Hvis altså man er en Sigurd. Fest, fest. fest. Whee. Og far var bare helt med på den. Altså hvis "den" betyder at forsøge at ligge sofaen, mens Sigurd møffede rundt. Heldigvis stod Tenna og August op en halv time senere, så far fik rent faktisk flere gange 5 minutters søvn.

Hjemme i Økohuset blev det besluttet at Frida skulle sove inde på hendes værelse. Hannes motivation var kulden i Solhuset, Tokes var at Frida skulle bonde mere med sit værelse, så hun havde et sted, hun kunne føle var hendes eget.

Det betød en Sigurd og en Frida på samme værelse. Det gik ikke godt. Efter en del kamp kom Sigurd ud i mellemgangen og Frida sneg sig ind i forældrenes seng midt om natten. Oh well... I morgen er der atter en dag.

Toke sover

Far var helt vildt frisk hele dagen

Sigurd elektrisk tandbørstning

Det virker!

Sigurd pakker gulerødder

Den lille gulerodspakker

Jeppe Lasse sigurd

Idol-Lasse med følgesvend

Barberskum på trappe

For lidt

Afbrændt container

For meget

Barberskum på dør

Under middel

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->