Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 43
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-10-29 Brunsvigersøndag

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Mor punkede far til at lave brunsviger og tog ud for at handle. Frida medvirkede beredvilligt og naboerne blev budt til gilde.

Ellers gik dagen med at ungerne drønede rundt og var ganske selvstændige. Også Sigurd, der åbenbart ikke havde tandværk i dag.

I det hele taget er der flere rutiner, der begynder at virke godt. Sengelægning kører uden problemer og Frida og Sigurd får en masse ud af deres søskendehed. Aftensmaden er der dog stadig rod med og ungerne har behov for en skål havregryn næsten hver aften. De bliver heller aldrig tilfredse, de forældre.

Børnetimemedarbejder: Jeg synes musik og historie er det bedste i verden
Frida: Jeg synes penge er det bedste i verden

Sigurd spiser Æg

Sigurd spiste æg. Ja, dvs. han spiste æg til mor stoppede ham. Hun mente kun at det var det inden i æggeskallen, der skulle fortæres

Alberte Olivia Frida Sigurd bold fælleshus

Be the ball!

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-10-28 Bedsteforældre og Indianer Jensen

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Mor tog med ungerne på besøg hos bedsteforældrene, mens far tog ind til Indiana Jones marathon i biffen. Alle tre film i originaludgaver, incl. knitrende lyd, støj på filmen og forfilm fra premieretidspunkterne. Bonus.

Det tog forøvrigt mor tre kvarter at navigere gennem byen. Det viste sig at der var casting til Deal / No deal (et TV-show), hvilket medførte en massiv kø af mennesker og en masse biler i midtbyen.

Hydraulik

Hydraulik overdrive

Deal no deal kø

No deal

Kåre Fiedler Christiansen
2006-11-02 17:40

Jeps, køen til Deal/No Deal var væsentligt længere end billedet viser Den tog turen helt ned af Jægergårdsgade, til venstre ad Spanien, og så hele vejen hen til indkørslen til Bruun's[sic] Galleris parkeringskælder.

Som med-seer af de fantastiske Indiana Jones-film havde jeg den tvivlsomme fornøjelse at forsøge i bil at navigere gennem Jægergårdsgade forbi køen, som visse steder havde den idé at der vel ikke var nogen grund til at den skulle forblive på fortorvet, når nu der var så meget kørebane man også kunne placere mennesker på.

Godt at Indy så altid kan få en til at glemme slige frustrerende oplevelser.

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-10-27 Årets sidste hveps

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Hvepsezapperen kom i sving, for anden og givetvis sidste gang i år. Der er for evigt åben jagtsæson på de små bæster. Er det mon myrebrændergenet, der viser sig hos nørderne? Eller måske bare drømme om dødsstrålepistoler og monofilamentwirer, der kan udleves i det små med et par tusind volt?

Stegt hveps

Stegt hveps. Nammenam.

Jens Hofman Hansen
2006-10-31 22:33

Perfekt at man kan se hvepse-røgen på billedet.

Kåre Fiedler Christiansen
2006-11-02 17:34

Er der ikke noget med at for mange computerspil skal få os nørder til at få voldelige tendenser? Hvem ved, hvis vi ikke havde en hvepse-zapper, så ville vi måske være ved at banke gamle damer og stjæle deres håndtasker nu?

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-10-26 Med far til reception

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Far har haft en fod indenfor udviklingen af en ny søgemaskine til Statsbiblioteket (de lister der kommer ude til højre, når man foretager en søgning) og kom derfor med i klubben, da der skulle ønskes tillykke. Det var så bare fra klokken 15 og som bekendt er torsdag mors arbejde længe dag.

Ingen panik. Ungerne blev hentet tidligt og bragt med til receptionen. Her ignorerede de ganske de fine taler og havde travlt med at tegne, spise chips og gøre de voksne nervøse, ved at fjolle rundt ude på altanen. Sigurd fandt en trold inde i skunken, som han bad om at se ca. hvert andet minut. Det blev også til en tur på 17. etage, hvor Frida så en masse dukkehuse og legetøjsbiler.

Sigurd Frida gelænder

Nej, Sigurds hoved kunne ikke komme igennem

Udsigt over aarhus

En ikke helt lille jolle, dernede i havnen

Sigurd spiser

Bestemt gaffelføring

Toke summa

...and all I got was...

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-10-25 Koordinering

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Puha, far føler sig ikke som sej og tjekket forælder, da han ringede til børnehaven, for at høre om mor havde hentet ungerne. Der var lige lidt svag kommunikation, lidt overbekymring fra fars side og en forsinket bus der gjorde at der pludselig stod både en mor og en far oppe ved ungerne ved hentetid. Nå, de klagede nu ikke...

Sigurd vågnede op en times tid i nat. Ikke så underligt, eftersom han ikke fik spist aftensmad. I dag blev han lokket til at åbne munden på vid gab, hvilket afslørede at sidste kindtand er halvt fremme. Det ser næsten ud til at forældrene kan få deres juleønske opfyldt.

Sigurd sut

Øjensynligt Sigurd

Sigurd aaben mund

Der kan skimtes to spidser inde bagved

Sigurd læser i kasse i seng

En bog, en kasse, en seng & en sut

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-10-24 Trætte lille fyr

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Sigurd var frisk nok, indtil han kom hjem fra vuggestuen. Så vegeterede han foran fjernsynet, klagede under aftensmaden og faldt i søvn i mors arme på sofaen. Mor overvejede tydeligvis om hun ikke blot kunne blive siddende med ham, men rationelle og kedelige far fik hende motiveret til at lægge ham fra sig.

Sigurd Frida paraply

Det er ikke nemt at være paraplyholdende storesøster for en aktiv lillebror

Maskine til brolægning

En fliselægningsmaskine... Er det ikke snyd?

Sigurd Frida løbe danse

Fastfrysning

Sigurd bæres i seng

Splatman

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-10-23 Ustabil Frida

Frida: 5 år, 1 mdr. Sigurd: 2 år, 7 mdr.

Der har været et eller andet med Frida de sidste par dage. Hun har været meget pirrelig og skiftet temmelig brat (dvs. endnu mere brat end børn sædvanligvis gør) mellem glæde og gråd. Det går mest ud over mor. Der er ikke lige nogen umiddelbar grund, så mon ikke "det bare er en fase"?

Resten af familien påvirkes også. Ja, dvs. det er svært at sige om Sigurd er påvirket eller om det skyldes at den sidste kindtand er brudt igennem med én tak. Forældrene ønsker sig tandværksfrie børn til jul og er optimistiske med hensyn til chancerne for opfyldelse af ønsket.

Regn

Regn. Meget regn, mest om morgenen. Små floder på vejen. Paraplyer, støvler. Efterår

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->