Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 32
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-08-13 Sigurd frisk igen

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Sigurd vågnede flere gange i nat og græd og han var ikke for frisk i morgen. Han fik heldigvis bedre og efter middagssøvnen kom han helt ovenpå igen.

Sigurd pletter i ansigtet

Dette er ikke sygdom. Dette er Sigurd, der lige er vågnet fra middagssøvnen

Sigurd regnvejr

At lege med et hul i jorden

Frida læser for sigurd

Frida læste højt på vrøvlesprog

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-08-12 Sigurd nede

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

Sigurd var temmelig bombet i dag, med feber, der kom og gik, og nogle mistænkelige røde pletter i ansigtet. Forældrene kunne nu ikke få det til at passe med nogen ting fra børnesygdomsbestemmelsesbogen.

Vejret passede til Sigurd: Tung og til tider voldsom regn. Det var nu ret ok.

Sigurd sover

Eftermiddagssplat

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-08-11 Søskendekærlighed on/off

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

Frida og Sigurd vekslede frem og tilbage mellem at være meget kærlige og meget provokerende overfor hinanden. Intet unormalt i det. Håbefulde far prøvede at forklare Frida at Sigurd bare blev mere sur og pågående, når han gerne ville være sammen med hende og hun skubbede ham væk.

Frida var ikke særlig modtagelig overfor fars argumenter, men det er nu også ret svært at få sig selv til at give en irriterende lillebror et knus.

Frida sigurd

En af de gode stunder

Sigurd med malet bil

Sigurds autolakering

Frida Sigurd paraplyer

Regnglæde

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-08-10 Virkeligheden er hvad der huskes

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

En af de små drenge i børnehaven fik hånden i klemme i en branddør i dag. Han sad fast, indtil Falck kom og fik brækket døren op. Der skete ikke noget, udover at drengen blev ked af det, men det var forståeligt nok den helt store begivenhed.

Frida berettede detaljeret om ulykken. Da far spurgte om drengen så kom på skadestue, var svaret at det gjorde han. Frida og en anden pige kom med, som de eneste børn fra børnehaven. De måtte også vælge et stykke legetøj. Sigurd kom også med!

Hmm... Sigurd med på en skadestue? Men hvad - det var en god historie.

Under aftenturen ved Økohuset, kiggede Sigurd på en mariehøne. Pludselig kom han oprevet og bedrøvet hen til mor og forklarede I stykker, i stykker!. Mor sagde deltagende Ja, den gik i stykker, Sigurd. Sigurd kiggede sig omkring og svarede Mere, mere?.

Sigurd skildpadde banan

Fodring eller fælde?

Baileys

Vi har intet alkoholproblem - der er flasker nok

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-08-09 Sidste feriedag

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

Sidste dag i friheden, for far og ungerne. Der blev shoppet i Århus: Glimmerpung til Frida, rød sportsvogn til Sigurd og en Deathrace 2000 DVD til far. Samlet pris: 50 kr. Nogen gange er de der Tiger-butikker ok.

Eftermiddagen gik med en tur til Hadsten, for at snuse lidt til byen og tænke over om det nu kunne være et sted at bo for fremtiden. Foreløbig konklusion: Bageren i gågaden laver godt brød. men bruger dåseflødeskum til isvaflerne.

Hjemme i Økohuset kom en Falckbil forbi, for at skifte hjul på en anden bil. Sigurd og far drønede naturligvis ud for at se vidunderet, som Sigurd insisterede på var en brandbil. Falckmanden havde luftdrevne gadgets og skiftede hjulet på 2/10 sekunder eller der omkring. Både far og søn var behørigt imponerede.

Frida Sigurd arbejdende mand kunstværk

Arbejde er sjovt at se på

Hanne Sigurd aa

Ingen faldt i åen. Keeedeligt

Sigurd klatrevæg

Klatrevæg og bibliotek i samme bygning. Cool

Hadsten kulturhus sløjfen h t m l væg

Framebaseret vægdekoration. Ikke cool

Falckbil

Dagens sensation

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-08-08 Sigurd sløj

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

Sigurd vågnede meget tidligt og kastede op. Så sov han igen og vågnede og kastede mere op. Det fortsatte til hen over formiddagen. Efter middagssøvnen var han klar igen. Det vides ikke hvad årsagen var.

Siden familien kom hjem fra Sverige, har Frida gået og sunget svenske sange. Hun kan godt nok ikke så mange ord, men accenten er helt på plads og man kan altid gentage Singüdelæi (fra Emil-sangen) en masse gange.

Frida lejede igen med nabodrengen om aftenen. Hun fik smidt et af hans højt skattede Pokémonkort væk, så det bliver interessant at se hvor mange dage han vil være om at tilgive hende.

Sigurd trehjuler pind træsko

Storesøsters træsko trænger til vask

Sigurd blomster

Blomsterpause

Hare ved Økohuset

Et stk. hare skudt på Økojord

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-08-07 Mor på arbejde

Frida: 4 år, 10 mdr. Sigurd: 2 år, 4 mdr.

Ak, så blev det tid til at sende mor på arbejde. Far venter til torsdag, hvor ungerne også bliver sendt i institution.

Dagens store begivenhed var reparation af varmemesterens traktor. Der var problemer med en rem til en græsslåningsdims og far hjalp med at løfte traktor og gennemskue remføring. Til gengæld fik han og ungerne lov at køre en tur på den. Både Frida og Sigurd fik lov at styre undervejs, dog med det forbehold at kedelige far greb rattet, når kursen gik for meget mod hækkene.

Om aftenen legede Frida med nabodrengen til klokken sent. Det er ikke så tit de gør det, men de har det vældig sjovt, når det sker.

Sigurd trappe

Kom an, verden!

Sigurd Frida klatre

Idolet Storesøster

Frida Sigurd havetraktor

Øv, hvorfor skal hun styre?

Havetraktoradvarsel

Spændende legetøj

Frida rulleskøjter cykelhjælm

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->