Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 33
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-08-20 Regn er godt

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Dyb buldren fra tunge skyer og regn en masse. Tøserne drønede ud med paraplyer, for at nyde de flygtige søer og dråbernes trommen.

Økohuset regnvejr Frida Olivia paraplyer

Regn er liv

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-08-19 Nye festtider

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Bente og Morten holdt barnedåb- og bryllupsfest. Hele familien tog afsted, uden rigtig at have nogen planer for hvad man gør med to børn, når det bliver sent aften til en fest.

Alt klappede på bedste vis: Sigurd sov under dåben, begge unger fik leget hjemme hos Bente og Morten og da de kom til aftenarrangementet i et nærliggende forsamlingshus, drønede de rundt med de andre unger og legede til klokken 23. Der kom flere kommentarer om at Sigurd var charmerende og ligefrem, vilket forældrene var svært glade for at høre.

Frida meldte selv at hun ville hjem i seng. Der blev lige tid til at se bryllupsvalsen før afgangen, så det var helt perfekt timet. Ungerne faldt naturligvis i søvn i bilen og blev båret i seng.

Dallerup kirke

Den kirketårsnløse kirke

Lastbil i græs

Frugttransport

Frida Sigurd sandkasse

Det store sandslot

Sigurd jukebox

Herligt børnelegetøj

Sigurd i græsset

Lille Frø i det høje græs

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-08-18 Penge, kridt og vat

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Frida fik den første hårde lektion i kapitalisme i dag. Hun overtalte far til at gå i legetøjsbutik, så hun kunne købe en plasticmobiltelefon for sine penge, men hun havde ikke nok penge. Der var ikke mangel på kreativitet fra Fridas side, men far ville ikke give hende flere penge, varen kunne ikke fås billigere og det var ikke muligt at returnere hendes brugte udklædningssko og få pengene tilbage for dem.

Det efterlod naturligvis den hårde beslutning om enten at klatte pengene væk på billigere plasticskrammel, eller vente til tilstrømningen af lommepenge muliggjorde køb af mobiltelefonen. Efter hårde overvejelser og snak med far besluttede Frida at vente.

Forældrene er vældig stolte over at deres plan ser ud til at virke.

Hanne var væk hele dagen - hun var medarrangør af en dag for uddannede arkitekter. Det betød at 10 hold arkitekter gik ud på forskellige pladser i byen og tegnede forslag til forbedringer. Med farvet kridt på belægningen, et enkelt sted i størrelsesforholdet 1:1. Arrangementet gik rigtig godt og deltagerne var glade for det alternative tegneindslag.

I børnenes institution var der en venlig håndværker, der stod og satte antifingerklemmer i dørene. Sidste uges hændelse skulle åbenbart afværges for fremtiden. Mor og far spekulerer på hvornår der sættes skumgummi på væggene og legepladsen planeres til en græsplæne.

Morgenmad ved fjernsynet

MorgenTV - et koncept under debat

Sigurd springvand veri centret

Og ja, Sigurd skulle slæbes væk

Sigurd omvendt traktor

Forhjulstrukken traktor

Sigurd på traktor

Ud i verden

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-08-17 Læse og danse

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Ungerne tog med far på biblioteket. De brugte nu ikke meget tid på bøger, for der var både prinsessekostume og bondegård. Der var også en æggeformet dreje rundt stol fra IKEA, som de kunne hyggeskændes om.

Efter ungernes sengelægning,halede far dansespillet frem og underholdt sig en times tid. Han er blevet ret bidt af det og er hastigt blevet hurtigere til at flytte fødderne. Hvorvidt det også forbedrer hans rytmesans, er endnu uafklaret.

Sigurd velo

I dag lærte Sigurd at motoren på en velo er meget varm, når den lige har været ude at køre

Ungerne på sørøverskibet

Pirataber

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-08-16 Skrammelroderi

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Gad vide om Økohusbeboere tilhører et lavere socialt lag, eller om det måske bare er blevet ok at rode i andres skrammel? Da far slæbte hjem med et par rullekasser og et skab til skuret, fisket op af skrammelbunken hos husrækken overfor, fik han flere kommentarer om god fangst og spørgsmål til om der var andre ting, der var noget værd derovre.

Frida er startet i store børns gruppen, her efter sommerferien. Det betyder bl.a. at hun skal med til svømning hver anden torsdag. Hun glæder sig meget.

Frida Sigurd rulleskuffer

Skrald for nogen, skatte for andre

Vinduesmaling t a frida

Vinduerne, set fra Frida

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-08-15 Far til Kjøvenhavnstrup

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Far skulle på forretningsrejse (det lyder fint, ikke?), så mor håndterede ungerne alene. Dvs. ungerne håndterede sig selv en hel del af tiden. Det går hastigt fremad med at lege sammen, selvfølgelig afbrudt hvert kvarter af skænderier.

Marker set fra togvindue

Se ud

Duerasteplads

Duerasteplads

Sexshopskilt

Hvorfor er reklameskiltet en hånd...?
...Ah! Derfor!

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-08-14 Mandage...

Frida: 4 år, 11 mdr. Sigurd: 2 år, 5 mdr.

Mandage er noget med regn og noget med at starte op efter weekenden. Keeedeligt.

Sigurd bygger

Sigurd er hastigt ved at blive ret kompetent til brobygning

Hanne læser

Idyl

Sigurd lille tromle

Legetøj

Sigurd hjuldoser

Kæmpemund

Asfalttraktor

Asfalttraktor

Asfaltmaskine

Asfaltdims

Liftinstruktion

Brugervenligt

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->