Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 4
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-01-30 Familiebesøg

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Farfar, farmor, Faster Laila og hendes kæreste Keld kiggede forbi i dag. Faster laila fik en knæskade da hun var på skitur, så hun humpede afsted på krykker. Hun var nu ferm nok til at komme op ad trapperne uden hjælp.

Efter middagsmad blev der lumret indenfor. Sigurd sov desværre det meste af tiden, men vågnede dog op til sidst, så farmor & farfar fik lidt tid med ham. Frida hyggede sig vældigt og hev på et tidspunkt Keld med ned på værelset, hvor de skulle høre musik. Musik var i dette tilfælde en indbygget melodi fra hendes keyboard, som Keld blev udsat for i længere tid. Meget imponerende at han kunne klare det.

Laila Frida grimasser

Det er tæt løb, men mon ikke Faster Laila vinder?

Keld Laila Frida

Fodringstid

Sigurd palle

Med farfars hjælp kan man nå endnu mere hærgbart

Krykkepig

Norsk krykke.
Note To Self: Provoker aldrig en nordmand med brækket ben

Sigurd gynger med mor

Gyngetur med mor

Frida pirat kaptajn

Flyt jer, eller I bliver sejlet ned

Frida gynger

På gyngende grund

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-01-29 Fødselsdagsvisit

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Tokes gamle ven fra gymnasiet, Morten, havde fødselsdag i dag. Af en eller anden obskur årsag har han valgt at bosætte sig i Sorring, så der skulle lige et par busture til for at nå dertil. I bus nummer 2 mødte vi en anden af Tokes gymnasievenner Jakob, der også skulle derud. Han fik lov at passificere Sigurd et stykke tid.

Det var som forventet vældig hygsomt derude. Landmandsmentaliteten var ret tydelig: Te, kaffe, chokolade og to slags kage. Gæsterne skal ikke gå sultne hjem. Frida var vældig begejstret for drømmekagen, hun erobrede straks stykket med 2/3 snask og 1/3 dej.

Desværre blev vi nødt til at køre igen efter kun tre timer, grundet elendige busforbindelser. På hjemturen bestemte Frida at hun skulle sidde ved siden af Jakob og så blev han ellers udsat for kattelege og udpegning af køer, søer og busser set gennem ruden.

Sigurd har sovet igennem de sidste tre nætter fra sengelægning til klokken 7 morgen. Det ville ikke være helt forkert at sige at forældrene er overvejende positivt stemt overfor en fortsættelse af dette.

Frida sover under sofa

Selv en kæk pirat kan blive overmandet af udmattelse, når byttet er slæbt ind i sørøverhulen

Sigurd barnevogn

Sigurd er blevet markant klogere her på det sidste

Jakob Frida Hanne fortov

Mod kaffen & kagen

Frida babystol

Frida 1 år?

Sigurd Frida barnevogn

Nødfodring inden sidste bustur

Jens Hofman Hansen
2005-01-30 21:05

Aner vi at I snart får en bil på trods af at der ikke er god økonomi i det?

Skriv en kommentar
 

Fredag 2005-01-28 Hård hud

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Sigurd legede med katten igen igen. Den har fundet ud af at der ikke sker noget ved at give ham et dask, så det gjorde den. Flere gange. Sigurd er med på legen, eller også forstår han ikke sammenhængen mellem kløerne og hans griben efter katten. Men så længe de begge morer sig og rifterne heler, er der vel heller ikke noget problem i det.

Sigurd leger med katten

Hvad er lidt rifter mellem venner?

Frida og mor

Sammen igen efter 7 timers adskillelse

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2005-01-27 To besøg

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Mai kiggede ind og legede en halv times tid med Frida. Derefter gik hun hjem og Olivia tog over, dog i selskab med farmand. For tiden er det svært at hive de tre piger væk fra deres egne lejligheder. De vil gerne lege, men helst på eget territorium.

Far nyder stadig barselsorloven. Hvad enten det skyldes tiden hjemme eller bare generel udvikling, er der sket et skifte i far-datter forholdet. Før var det altid mor der blev søgt til, men nu er far blevet ok, både til underholdning og til trøst.

Sigurd har ikke udset sig nogen favorit endnu, han er bare glad når der leges med han. I det hele taget er han en vældig glad unge: Han græder stort set kun når han slår sig eller er træt. Apropos, så gik han i seng med et mærke på kinden og tre buler i panden. Det er hårdt at være 10 måneder og fuld af energi.

Sigurd næsesugning

Kom nu, far, bare et enkelt snif mere

Sigurd række efter lampe

Ballademager? Neeej da!

Frida gynge

Ja, far spurgte om hun ville have vanter på. Nej, hun ville ikke. Far er uskyldig!

Sigurd komfur

Kogepladerne kunne larme. Sigurd var naturligvis begejstret

Frida havfrue

Frida vil være flyvende havfrue til fastelavn

Olivia sovepose

Intetanende Sigurd overfaldes at muteret megakålorm

Sigurd larmedims

Hvilken larmer mon mest?

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2005-01-26 Midten af ugen

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Sigurd sov bedre i nat - han vågnede kun en gang i timen. Snottetheden har også aftaget en anelse og hans humør var glimrende hele dagen.

Frida havde en god dag i børnehaven, med besøg på en nærliggende byggelegeplads med dyr. Hun vil ikke længere være monster til fastelavn, nu vil hun være uhyre.

Toke og naboen Heidi er forøvrigt arrangører af fastelavnstjubanget i år. Største problem indtil videre er at finde ud af om ungerne kan smadre en trætønde, eller om der skal en paptønde til.

Frida på glatis

Pyha, isen holdt. Far var ellers begyndt at udtænke måder at forklare overfor mor at hendes barn var gået gennem isen

Salat er godt

Spis salat...

Frida slikker sne

...eller sne

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2005-01-25 Snotunge2

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Sigurd var helt snottet til og snotsugeren var blevet væk, så det blev en temmelig lang nat. Klokken blev 5.45, før han sov rigtigt. Det varede tre kvarter, så vågnede han igen.

Sigurd tog det efter omstændighederne pænt. Det kunne klart mærkes på ham gennem dagen, men der var også plads til at være glad og kravle rundt, som han plejer.

Naboerne kiggede ind til fællesspisning om aftenen. Vi har holdt en pause med det, fordi det blev for kaotisk. I aftes var det ikke fredeligt, men dog noget mindre uoverskueligt end sidst.

Ungerne prøvede at se børnetime sammen. Olivia & Frida sad og kiggede, mens Alberte & Sigurd henholdsvis dækkede for skærmen og prøvede at slukke. Forældreparrene ville helst ikke gribe ind, men blev alligevel nødt til det til sidst.

Frida uhyre

Frida vil være monster til fastelavn

Sigurd Alberte gulv

Den her brik skal nok ligge... i Sigurds mund

Toke på kur

Far er på kur

Frida sko på hænderne

Skulle man være i tvivl ses her en kattepige med sko på hænderne. Det vides ikke hvorfor

Sigurd trappe

Sigurd kravlede hele vejen op i dag

Ungerne foran t vet

Fjernsynskø

Frida spørger Olivia

Bliver du og leger, Olivia? Eller går du hjem nu? Sig en af delene. Bliver du og leger?. Rooolig nu, Frida

Skriv en kommentar
 

Mandag 2005-01-24 Primalskrig

Frida: 3 år, 4 mdr. Sigurd: 10 mdr.

Sigurd er temmelig snottet, så da han sov en god middagslur, ville Toke ikke vække ham. Det betød at Frida blev hentet 20 minutter senere end normalt.

Det blev starten på to timers klynk, brok, kræven og kommanderen fra Fridas side. Hun var lejlighedsvis god nok, men der lå hele tiden noget og ulmede under overfladen.

Det hele kulminerede under aftensmaden, hvor Hanne bar Frida over i sofaen og sad med hende. Frida skreg flere gange så højt hun kunne, hvorefter hun skiftede til at sætte ord på protesterne: Dumme dumme kom mange gange, det samme gjorde jeg vil hellere være en lille baby.

Det var den absolut stærkeste flip Frida har præsteret hidtil. Det virkede glimrende, for bagefter var hun glad og blid som hun plejer. Forældrene så det som en vældig positiv ting og ville gerne selv være i stand til at ordne frustrationer på den måde.

Sigurd snottet

Snotungen styrer nu selv sutteflasken

Frida bil

Der kom ikke penge i, men hvem behøver også en selvvuggende bil?

Frida guf

Det er vigtigt at holde sukkerdepoterne fyldte

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->