Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 33
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-08-21 Mor på tur

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Mor tog ungerne under armen og drog afsted til bedsteforældrene. Ungerne var desværre ikke helt oplagte og hang en del på hende. Det hang nok sammen med varmen.

Far blev hjemme og rodede med arbejds-relaterede ting. Han hørte også larmemusik, noget der ikke er kompatibelt med hverken hunkæreste- eller børneører.

Sigurd gravko

Så skete det endelig! Sigurd fik nærkontakt med den store, flotte, spændende maskine. Og han måtte gøre lige hvad han ville med den

Gravko Sigurd Toke

Prøv bare at stoppe os. Vi har 32 tons i ryggen!

Sigurd leger i jord

Sund opvækst

matin.
2006-12-13 09:08

ja det er jo altid godt at lærer dem noget i en ung alder. men de kan også værer for unge. smiler

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-08-20 Sigurd back in action

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Sigurd fik 7 ostehapser i går. Hanne mener de var årsagen til at han afleverede en del ladninger i bleen hen over dagen. Først klumpet, derefter hvidt(!) og efterfølgende splat. Bortset fra den detalje var der mægtig gang i ham. Den inaktivitet han døjede med under sygedagene skulle tydeligvis udlignes i dag.

Det var 25°C, men det føltes 10 grader varmere. Ungerne rendte nøgne rundt og Toke tog på foto- og snakkesafari med Jens fra IMV. Frida fik hudoverskrabninger på knæet og hagen, mens Sigurd slap fra dagen uden mén. Det er under gennemsnittet for varme sommerdage.

Sigurd prøvede ellers ihærdigt: Han kravlede op på toilettet, videre op i håndvasken, tændte for vandhanen og gav sig selv buksevand.

Sigurd gynger

Cool Sigurd med jernkæderne

Gravko damer

80er-billeder af topløse damer... Gravkoføreren får lige et ekstra plus i bogen

Gravkograbtænder

Stop

Jens under gravkograb

Farvel, Jens

Parrende vandnymfer

Hjertelig akt

Frida har fanget stankelben

Stankelbensfangeren

Skriv en kommentar
 

Fredag 2005-08-19 Mor i byen

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Byen er i dette tilfælde Byplanfagligt Forum, hvilket er vældig godt at være til som arkitekt. Siger Hanne. Toke ved ikke noget. Han gjorde blot honnør og tog sig af ungerne. Eneste øf var at Hanne havde den frækhed at tage sit kamera med, så Toke gik rundt uden mulighed for at tage billeder. En skræmmende oplevelse.

Frida trænger vist til weekend. Hun blev ked af det i Føtex, fordi hun ikke kunne komme først ud med sin indkøbsvogn og hun ville ikke i seng om aftenen, så hun faldt i søvn på sofaen. Far havde ellers forsøgt sig med det udbredte passificeringsmiddel Disney Sjov. Det var såmænd rigtig hyggeligt med en time foran flimmeren, far & datter, men Frida vegeterede ikke som håbet og var ikke passiv og føjelig bagefter. Måske Teletubbies vil virke bedre?

Frida sover ved bord

Nå ja, i det mindste har hun en pude

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2005-08-18 Status

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Sigurd tænder plager fortsat. Han vågnede en del gange i nat og havde en mellemfornøjet vuggestuedag med to middagssøvne, hvor han kun plejer at tage én. Frida tog en hjemmedag, for at lege med Olivia.

En mandlig pædagog i vuggestuen er vendt tilbage efter et halvt års orlov. Det er forældrene glade for, da han er rigtig god. Det forventes at Sigurd vil synes han er herlig. Så vidt vides er der kun tre mandlige vuggestueansatte pædagoger i hele Århus.

Frida sover fortsat i Solstuen i sit tøj. Hun er begyndt at spise broccoli og ostehaps. Broccolien blev startet af moderen ved at lave en aftale om at der blev lavet pasta, hvis Frida tog mindst én ting mere over på tallerkenen. Ostehapserne kom af sig selv. Der pønses på stille og roligt af skifte fra Lillebror Ostehaps over Flødehavarti til Rigtig Ost.

Have hygge

OstehapshyggeTM

Lastbil gravko

De sørgelige rester

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2005-08-17 Tokes sygedag

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

I går aftes meddelte Tokes hoved at han blev nødt til at tage en fridag. Det gjorde det med en gang Deja'Vue og lidt sammenblanding af tegneserier, arbejde, spil og det vi kalder virkeligheden. Nogen folk får hovedpine, når de bliver for stressede, Toke bliver bims i korte perioder. Og ja, det er forskelligt fra normaltilstanden.

Sygedagen blev holdt ved at kigge på gravko, tage en tur ned i byen, hygge med familien og ellers afholdelse fra arbejde og computerbrug. Vejret var vældig behageligt og naboer og andet godtfolk var ude i haverne. Hannes cykel blev ordnet, Bopit blev boppet og fliserne kridtet. At lave ingenting på den gode måde.

Sigurd elektrisk skruemaskine

Hvornår begynder hans hoved at dreje rundt?

Gravko

Det obligatoriske billede

Sigurd roder i værktøjskassen

Om Sigurd roder? Neeej da!

Frida cykelstol

Exo skeleton Mk I

Frida maler cykel

Frida malede vejen, cyklen og sig selv

Hanne cykler

Ønsker du dig en minimotorcykel, Hanne?

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2005-08-16 Sidste hjemmedag i denne omgang

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Sigurd er ved at være klar igen. Tænderne gør stadig ondt, men han er frisk nok til vuggestue i morgen.

Sommeren viste den var sommer og eftermiddag + aften foregik med naboer og underbo nede på græsplænen, med en flok unger der rendte rundt og nød livet. Mere af den slags!

Frida flippede en del ud ved sengelægning og ville ikke i seng. Det hjælper bare ikke, når der er aftalt sengelægning efter godnathistorien og den er læst. Hun virkede nu ret træt. Forældrene gætter fortsat på at det meste af hendes soveopførsel kan forbindes til Sigurd tænder og opmærksomheden på ham.

Hanne unger græsslåmaskine

Jamen, jamen, jamen, hvordan skal jeg dog få slået græs?

Frida træscooter

Frida 2 år

Hanne Sigurd Andreas scooter

Hanne 2 år

Sigurd leger med ris

Smilet er tilbage, sammen med de gale streger

Sigurd mursten

Sigurd bliver en god kasseløfter

Heidi bopit unger

Der er hun, Hvad laver hun?, Det ser spændende ud, Heidi, hvad laver du?, Må vi prøve?, Hvorfor går du væk, Heidi?

Bopitmesterinden
2005-08-16 21:16

92

Skriv en kommentar
 

Mandag 2005-08-15 Det lysner forude

Frida: 3 år, 11 mdr. Sigurd: 1 år, 5 mdr.

Skydækket var ikke så tæt som ellers og Sigurd var rimelig okay en stor del af dagen. Han havde sågar stunder, hvor han sad og legede alene. Han bliver nu hjemme i morgen alligevel, for at få sikkerhed for at han er helt klar.

Frida havde 20 kroner og på bedste pædagogiske vis blev der foretaget en Føtextur, hvor hun kunne købe legetøj for dem. Det blev til et lille papirhæfte og to poser glaskugler. Hun gav den ene pose til Olivia ved hjemkomsten.

Sigurd Alberte vindruer

Alberte synes vist egentlig det er dejligt at være sammen med Sigurd. De har i hvert fald nogen fælles interesser

Gravko løfter træ

Der smides rutinemæssigt rundt med træstammer.
Og ja, far er ret betaget af den maskine

Sigurd sandkasse

Stille aleneleg. Dog stadig med sut

Sigurd glaskugler

Glaskuglehærgeren undersøger mulighederne

lis
2006-12-13 09:10

fisse

xxx
2007-03-29 10:32

hvorfor er det folk laver sådan nogle hjemmesider??

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->