Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 26
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-06-27 Moesgård

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Puha, dagen startede lidt tungt. Frida pylrede fra morgenstunden og noget måtte gøres. Det noget viste sig at være en tur til Moesgård Museum. De havde en særudstilling fra en stor ofring i Illerup Ådal. Den var virkelig flot, både hvad angår indholdet og præsentationen. Lækkert, lækkert. Og desværre ret uinteressant for Frida. Bevares, hun kiggede da lidt på tingene, men den helt store attraktion var svævebanen på legepladsen.

Hjemme igen sov Frida lang middagssøvn. Sigurd holdt sig lige vågen lidt, før han faldt i søvn kl. 16. Han sover stadig og klokken er 21. Og jo, vi har kontrolleret at han har det godt.

Tomatplanter

Først tager vi Økohuset, så tager vi Århus

Svævebane

Flyv, unge, ud i den store verden

Svævebane

Wheee!

Møsgård sværd

Burde børn ikke betale glastilfedtningstillæg?

Stankelben

Mejer? Stankelben? Hmm... Mejer er vist en slags edderkopper og edderkopper har 8 ben. Det må være et stankelben!

Jens Hofman Hansen
2004-06-28 01:06

Moesgårs Museum -> Moesgård Museum
længe middagssøvn -> lang middagssøvn
eller:
længe middagssøvn -> længe <strike>middagssøvn</strike>

...bare sig til hvis det bliver træls med disse sprogrevserier. Men det gør jo dagbogen bedre og så er det sjovt at gøre sproget bedre, synes jeg.

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-06-26 Uansvarlige forældre

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Ak, vi var eller blevet så enige med os selv om at vejen til sunde børn er at udsætte dem for lidt skift & snavs, samt lade dem rende rundt i regnen uden regntøj. Men vi må bryde grædende sammen og tilstå at vi vaskede gulv i dag! Sigurd og Frida, vi er kede af det. Nu ved I det er forældrenes skyld, hvis I udvikler allergi senere hen.

Apropos Sigurd, så havde han en minusaften med en masse gråd og protester. Det holdt brat op da han kom op at sidde lidt hos mor, i stedet for at ligge ned. Hmm... Nå, vi starter med den taktik i morgen.

Humlebi

Humlen er bien

Frida Hannes skuldre

Igen? Det er jo ved at blive en vane

[Foto]

Optræningen fortsætter

[Foto]

Far, hvad bruger man sådan en til? Ups. Afslørende

[Foto]

Jaah! En fugl der spiser af vores fuglefoder. De kugler har også kun hængt der ½ år

Sandslot

Vi så det seje sandslot: Huler, skov, græsmark, blomsterbed, stenskråning og lejrbål

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-06-25 Slut på næstsidste arbejdsuge

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Der er lige en uge til, så holder Toke sommerferie i tre uger. Der er ikke de store planer og det er nok meget godt. Onkel Sørens bil er her stadig, så mon ikke der bliver lidt kørsel rundt i Jylland?

Det regnede igen i dag. Toke hentede Frida i vuggestuen, hvor der var startet en større vandkamp udenfor. En pædagog meldte at Frida havde startet den, så hun fik naturligvis stor ros.

Hjemme ved Økohuset var det for en gangs skyld Hanne der legede udenfor med Frida. Toke fik lige 10 minutters kvalitetstid med sønnike, før han faldt i søvn (Sigurd, ikke Toke). Det blev også Toke der lagde Sigurd i seng - Hanne hoster stadig og så er det lidt svært at putte småfolk.

Frida dukke cykelvogn

Begge børn spændt fast

Sigurd skiftepude

Sigurd har opgraderet fra stille dask til gang i den

Tomater

Snart...

Frida tisser

Tissen på græsset kan åbenbart kun gøres helt uden bukser

Tokes Øje

Øjensynligt et closeup

Sigurd sutteflaske

Jeps, der skulle også aftenmælk til i dag

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-06-24 Far er glad

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Så fik Toke sit nye legetøj. Lækkert, hurtigt, sjovt og alt muligt andet. Hanne havde forberedt sig på et vist mentalt fravær fra kæresten, så hun grinte bare lidt mens Toke fablede om dimsen. Hun var nu interesseret nok i at tage billeder af små ting.

Selvom der var kommet kamera, blev der dog tid til et par far-datter ture udenfor. Frida var vældig opsat på at udforske og eksperimentere der ude. Som sædvanligt var snegle vildt spændende. Hun er også begyndt at eksperimentere med at sidde og få nærhed hos far. Det er en kærkommen afveksling fra den seneste tids hængen på mor.

Sigurd ville ikke rigtig falde i søvn. Efter nok vågnen op fik han en sutteflaske med modermælkstilskud (100 ml). Han drak det hele og faldt til ro, så det ser ud til at han skal til at have sutteflaske om aftenen. Det passer meget godt med at Frida var 4 måneder, før hun startede på det.

Dræbersnegl

Helt vildt farlig snegl

Frida vandpyt

For en gangs skyld klædt på til det hun gør

Frida løbehjul

Løbehjul? Frida har det med at tage tingene bogstaveligt

Frida vande blomster

Blomsterne vandes med nyopsamlet regnvand. Frida har muligvis ikke helt forstået sammenhængen mellem nedbør og planter

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-06-23 De dårlige gamle dage

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Det var den store minusdag for Sigurd. Han fik ikke sovet ordentlig middagssøvn i løbet af dagen og aftenen var af den kedelige slags med højlydt protesteren og isøvnfalden ved 23 tiden. Det var selvfølgelig bare en svipser, ikke Sigurd?

Frida blev hentet af Faster Laila i dag. Det betød som sædvanlig en glad Frida, der dog også lige skulle prøve grænser af hos fasteren et par gange. Ellers plejer det fortrinsvis at være mor det går ud over.

Sæbebobler

Frida nyder endnu engang godt af at Olivia fyldte tre år for nyligt

Faster tærte

Fasterens pæretærte. De første udgaver var gode og sidenhen er de blevet bedre

Faster Laila sigurd

Nej, nej, Sigurd! Fasteren er god nok. Du behøver ikke mor lige nu

Frida bad

Neeej, selvom fasteren er i høj kurs, fik hun alligevel ikke lov til at vaske Fridas hår

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-06-22 Der ventes utålmodigt

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Den snarrådige læser har muligvis bemærket en vis dalen i mængden af interessante billeder. Toke sendte som bekendt sit nye kamera tilbage for et stykke tid siden og har ikke været så fotoinspireret siden da. Der skulle dog gerne dukke nyt legetøj op torsdag eller fredag, så hold håbet oppe.

Frida var fræk i dag, men heldigvis på den gode måde. Hun brugte en masse tid hos Mai og Olivia, hvor hun også spiste aftensmad. Senere huggede hun Tokes håndledsstøtte og prøvede at fodre ham med et stykke plastic, da han ville have den tilbage. Det er samme taktik hun anvender, når Alberte vil tage nogen af hendes ting.

Haveleg

Mere så vi ikke til Frida før efter aftensmaden

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-06-21 Regnfuld mandag

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Regn, overskyet, solstråle, overskyet, regn, tordenvejr, overskyet, regn. Frida var en tur ude med Toke og Sigurd, mens det tordnede. Hun panikkede ikke, men var nu heller ikke udpræget begejstret for det. Men det hjalp at blive båret af far.

Venstre

Fint vejr

Højre

...og dog

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->