Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2018 => Uge 12
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2018-03-25 Dagen derpå

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 7 år, 0 mdr.

Pausedag. Tvunget for Hanne, der stadig var syg - det plejer ellers kun at tage et par dage. Sigurd er ved at lave noget i stof. Vistnok en hvalros? Asta blev inspireret og arbejdede på en sæl og en krabbe.

-1238_AstaTegner

Tegnegrejer ibrugtages

-1322_AstaStortGaekkebrev

Kæmpegåde

-1516_SigurdDesigneStof

Hvalrosdesign

-1801_AstaDesigneStofdyr

Krabbedesign

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2018-03-24 Trippelfødselsdag

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 7 år, 0 mdr.

Hanne var stadig sløj og blev hjemme - hun fik lavet lidt oprydning, men ellers stod den på sofa og hvile. Sigurd var helt frisk igen.

Asta var også frisk - ikke så underligt når det er ens fødselsdag. Der var ikke lige plads til hendes nye cykel (altså Fridas gamle fra loftet) under dynen, men glad blev hun. Der var også en selvlysende sæl fra Sigurd og et par gymnastikringe fra Frida, til erstatning for hendes ødelagte trapez.

Det blev en kort formiddag derhjemme, så tog Asta & far til fællesfødselsdag for Asta og et par drenge fra klassen. Laaangt udenfor storbyen. Det betød masser af plads både inde & ude. Det meste af tiden foregik udenfor med tarzanbane, æggeløb, insektfremgravning, blindsmagning (ikke af insekterne) og gyngning. Klassen fungerer rigtig godt og mosede rundt som en stor flok. Alle tre forældrepar til fødselarerne havde bagt kage nok til alle.

-0851_1_AstaFoedselsdagMorgenmad

Fødselaren

-1003_1_AstaNyCykel_TAHanne_Crop

No problemos

-1227_1_WWA_Foedselsdag_Loebehjul

Andet køretøj

-1252_5_WWA_Foedselsdag_Tarzanbane

Over the top

-1255_5_WWA_Foedselsdag_Tarzanbane

Over barren

-1258_7_WWA_Foedselsdag_Tarzanbane

Under barren

-1300_6_WWA_Foedselsdag_Tarzanbane

Halvflad

-1338_07_WWA_Foedselsdag_Aeggeloeb

Koncentreret fart

-1348_3_WWA_Foedselsdag_Insekter_Crop

Hvad barken gemte

-1426_WWA_Foedselsdag_Kager

Optankning

-1513_2_WWA_Foedselsdag_Fodboldspil

Afslutning

Skriv en kommentar
 

Fredag 2018-03-23 Den rene elendighed

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 6 år, 11 mdr.

Hanne var stadig syg (feber, træthed). Sigurd fik kraftig hovedpine og flimren for øjnene i skolen, så han kom hjem og havde det dobbeltskidt. Han livede lidt op efter aftensmaden - det gjorde Hanne ikke.

-1509_3_AstaGynge

Børneafstresning

-2054_SlikbaegreAfFrida

Frida pakkede slikbægre

-2126_SlikbaegreAfFrida

Nu med låg

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2018-03-22 Hanne nede

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 6 år, 11 mdr.

Hanne holdt sig hjemme i sengen med feber. Ellers var det klassisk torsdagsprogram med Sigurd til bueskydning og Asta & far til fællesspisning på skolen. For en gangs skyld kendte Asta ingen af ungerne til spisning, men det tog hende ca. 5 minutter at blive venner med en af de ukendte. Modstand er nyttesløst når hun vil lege.

-1754_AstaAftensmadCacao

Cacaoslubreren

-1848_8_AstaCykelvognHjemtur

Blåpigen

-1900_2_AstaSkaereAppelsin

Asta for hulen - Der er et skærebrædt 10 cm fra dig!

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2018-03-21 Hanne guider

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 6 år, 11 mdr.

Der var afdelingsdag på Tokes arbejde og en lokal arkitekt & byplanlægger var indkaldt som kulturelt indslag i form af rundvisning i Universitetsparken og området med det gamle kommunehospital. Meget charmerende og veltalende byplanlægger, der fik ros fra flere sider efter rundvisningen. Samme byplanlægger kørte nu på overtid: Hun havde dopet sig med 2 panodiler inden rundturen og tog hjem og lagde sig syg umiddelbart efter. Tak for indsatsen!

Sigurd havde første dag med valgfaget maling & tegning. Han mukkede lidt over at en del af de andre kun havde valgte det fordi andre havde valgt det, men var først og fremmest glad for faget. Hans interesse for at male, tegne & designe er stadig stigende.

Asta havde legeaftale hos Ve fra klassen og blev til aftensmad. Der er planlagt legeaftale incl. overnatning med M fra klassen i næste uge. Asta og M er forøvrigt kærester. Asta er muligvis også kærester med F.

-1013_2_HanneBibliotekshaven

Arkitekten i den indre have

-1105_1_Afdelingsdag_HanneJoern_Crop

Arkitekten forklarer

-1119_3_Afdelingsdag

Gennem slugten

-2042_SaelAfAsta

Sæl, lavet af Asta

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2018-03-20 Blodig alvor

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 6 år, 11 mdr.

Frida kommunikerede pr. SMS med mor midt på dagen: Hun havde lavet en blodtypetest i biologi og var meget interesseret i hvilken blodtype mor & far havde. Men det kunne mor ikke huske, så Frida prøvede far. Far var 99% sikker på at han havde O+ og ret sikker på at mor havde O-. Tydeligvis forkert svar, for Frida skrev Er der noget i føler for at fortælle mig? (det ses af fejlen med det lille 'i' at hun var under pres). Det mente far ikke han havde, men Frida kunne jo høre mor om hun vitterligt havde type O?

Senere på dagen kom mor hjem og gravede sit gamle donorkort frem. Hun har A+. Det samme som Frida (hvilket passer fint med arvelighedsskemaet). Så der arbejdes videre under antagelse om at Hanne & Toke vitterligt er hendes biologiske forældre. Gad vide om der kommer en DNA-test i 2.g?

Hanne var til generalforsamling i vejforeningen om aftenen. Hun fik resten af vejen med på at starte opsparing til ny belægning og fik dermed en fin afslutning på sin formandsperiode. Hun blev i bestyrelsen, så teknisk set er hun dog stadig formand til der holdes konstituerende bestyrelsesmøde.

-0819_1_SigurdCykler

Zigs mod skolen

Skriv en kommentar
 

Mandag 2018-03-19 Turdag

Frida: 16 år, 6 mdr. Sigurd: 14 år, 0 mdr. Asta: 6 år, 11 mdr.

Hanne var forbi oldemor til frokost, mens Asta var med resten af klassen som publikum til et Ramasjang-program der handler om at redde bierne. Asta siger selv at udsendelsen bliver sendt i morgen, men det passer ikke rigtig med TV-programmet. Frida var på besøg på fars arbejde, men altså kun for at have et sted at læse lektier og låne fars høretelefoner indtil hun skulle til foredrag om Zygmunt Bauman..

Efter skoletid havde Asta sin nye ven F fra anden klasse med hjem. De elsker begge to knus, moslelege, slå-på-ting-lege og i det hele taget alt der involverer fysisk udfoldelse og kontakt. Der var ikke mange rolige hjørner til resten af familien.

-2035_1_HanneSofaComputer

Formanden for vejforeningens sidste beretning skrives - i morgen må en anden tage over

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->