Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2014 => Uge 18
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2014-05-04 En tur i byen

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Sigurd tog i biografen med en ven, hvilket betød at han skulle følges ned til byen. Hanne & Frida greb chancen og tog ned for at besøge oldemor. Asta blev hjemme sammen med far, for hun skulle sove middagssøvn. Meeen den 3-årige havde andre planer, så det blev konverteret til en indkøbstur. Henne i Veri-Centret legede Asta i klatretårnet og gav en dame dårlige nerver (damen udtalte: Jeg får dårlige nerver af det og forlod derefter legeområdet sammen med sin familie). Toke bedyrede eller Bare rolig, hun har prøvet det før, men var åbenbart ikke særlig troværdig.

-1437_2_AstaGemmeleg

1

-1444_1_AstaTrae

2

-1643_1_FridaDaaser

Mod pantautomaten

-1728_Valgplakat_E

"Flere ubalancerede anførselstegn

-1916_3_HanneAstaLusekurBestikkelse

Bestikkelse er vejen frem

-2151_2_FemteMajLys

Lys i vinduet

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2014-05-03 Næsten-familie-fødselsdag

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Den Gamle Naboers døtre holdt familiefødselsdag og de er jo nærmest familie så Sigurd, Asta Hanne & Toke tog afsted; Frida var hos en veninde for at klatre i træer med klatreudstyr. Asta var som sædvanlig rundt og charmere forskellige personer ved fødselsdagen, men trak også en del på forældrekontoen ved at smadre et par tallerkener, hælde saftevand ud over far og brokke temmelig meget ud på eftermiddagen.

-1310_FridaKlatre_b_TAKatinka

Se op

-1310_FridaKlatre_TAFrida

Se ned

-1518_04_SigurdAstaSnurretop_E

Sigurd gav op før Asta fik nok

-1622_3_AstaVanderHoejbed

Der mangler et eller andet, Asta

-1935_1_SigurdHanneCykle_E

Hjemad

Toke Eskildsen
2014-05-05 07:22

Jeg må hellere tilføje at "Sådan Frida![muskelarm][knytnæve]" og "10 meters højde[knytnæve]" er fra de unges kommunikationsmedie "Snapchat".

Skriv en kommentar
 

Fredag 2014-05-02 Hjemme skidt, ude bedst

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Asta har været noget træt i denne uge og således også i dag. Hun pev og kommanderede for fuld skrue da hun kom hjem fra børnehaven. Toke trak i nødbremsen, hældte hende op i klapvognen og trillede en tur på biblioteket. Nul problemer der: Asta var glad hele vejen derned og skiftede mellem at læse bøger og lege med nogen biler i børneadfdelingen. Hun ville naturligvis ikke med hjem, men lod sig overtale og pjattede under turen. Så snart hun kom indenfor døren derhjemme skiftede hun til piv & brok.

-0753_FridaGulv_iPhone

Frida om morgenen

-1622_3_AstaFalderISoevn

3, 2, 1... Sov!

-1704_1_AstaHoeretelefoner

Quadrofonisk lyd?

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2014-05-01 Astaaftenøf

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Efter aftensmaden udbad Sigurd sig vejledning i hvordan man bruger Google Maps og gik ellers i gang med at finde alle klassekammeraternes huse i Minecraft-Danmark.

Astas sengelægning skete under protester og alt for mange ideer til hvordan den kunne udskydes. Det skete også i går og i forgårs. Der vides ikke hvorfor - hun virker lige så træt om aftenen som hun plejer at være.

-1643_1_AstaLegehus

Forskansning

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2014-04-30 Edderkop i haven

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Nørdefaderen fik endelig organiseret en lokal udgave af Minecraft-Danmark til Sigurd. Naturligvis gik turen virtuelt hjem til Bakkekammen, hvor der sør'me var et hus og meget passende en kæmpeedderkop i haven. Sigurd modificerede lidt på omgivelserne og gik ellers op på skolen med avataren.

Forældrene tog sig sammen og så nogen afsnit af Big Bang Theory om aftenen. Sammen. Uden unger. En næsten glemt, men vældig behagelig handling.

-1825_2_AstaFridaTrampolin

Sommerglæde

-2234_MinecraftAarhusEdderkop

Home sweet edderkop

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2014-04-29 Planteløs og tilbageskridt

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Alle børnene havde en plante med til børnehavens plantedag. Undtagen Asta, hun har nemlig en sjuskedorte & en kluddermikkel som forældre. Nå, det var ikke værre end at der også skulle sås en mængde frø så Asta fik ført skovlen sammen med de andre unger.

Hanne var til første MUS på sit arbejde og både hun & arbejdet er vældig glade for hinanden.

Om aftenen var Frida til spejder. Hun stod for dagens møde sammen med en medspejder. De havde arrangeret at der skulle tages 5 km-mærke, hvilket er det mindste vandremærke man kan få som spejder. Fidusen var at det skulle sys på uniformen så det sad på hovedet. Det betød en tur rundt om Engå Engsø, hvor troppen gik baglæns hele vejen. Det var ikke helt let så Frida så meget brugt ud og gik direkte i seng da hun kom hjem.

-1659_1_AstaHanneIs

Is i solen

Skriv en kommentar
 

Mandag 2014-04-28 Udendørsmøde

Frida: 12 år, 7 mdr. Sigurd: 10 år, 1 mdr. Asta: 3 år, 1 mdr.

Om morgenen tog Sigurd med mor ind til byen, hvor han skulle afleveres på banegården. Der var højt humør og han kom til at sidde sammen med de faste rødder, så alt var perfekt. Jaeh, altså bortset fra at de havde glemt kødsovsen der skulle bruges til aftensmad. Heldigvis havde andre forældre også lavet portioner og eftersom alle havde lavet rigeligt skal det såmænd nok gå.

Fridas klasse, eller rettere Fridas klasse og deres forældre, står for dimissionsfesten på skolen i år. Den slags kræver planlægning, så der var indkaldt til møde på skolen om aftenen. Ungerne havde lavet mad og vejret var fremragende, så mødet blev holdt under åben himmel. Planlægningskvinden på Bakkekammen tog tøjlerne og styrede tavlen med hård hånd. Alle deltagere var meget imponerede over

Mens der blev planlagt var Frida til orienteringsløb med sin spejderveninde. Det var rigtig spændende med både løbetræning, reelt orienteringsløb og en fangeleg hvor de skulle smugle ting. Frida overvejer kraftigt at begynde at gå til det fast om mandagen.

Asta: Jeg hedder Asta!
Mor: Hvad hedder jeg?
Asta: Uhm, uhm... Klokken fire!

-1820_Asta

Solpige

-1856_2_AstaHuleHop_E

Ringleg

-1916_MoedeUdenfor_E

Plænemøde

-1922_11_HanneTavle_E

Stol på mig!

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->