Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2005 => Uge 53
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2005-01-02 Dagen derpå

Frida: 3 år, 3 mdr. Sigurd: 9 mdr.

Dagen derpå var teknisk set i går, men i går gik med hjemregse og afreagering fra ungernes side. I dag blev der sovet ud og handlet ind.

Frida fandt sammen med Olivia og spiste aftensmad hos hende. Hun kunne ikke huske hvad de fik at spise eller hvad de lavede, men hvad kommer det også forældrene ved?

Sigurd er begyndt at vise tegn på bedre sovevaner. Det er ikke længere nødvendigt at gå tur med ham, når han lægges i barnevognen, og han har flere gange sovet til 6, 7 og sågar kl. 8 om morgenen uden det vilde natteroderi. For tiden er sengelægning af ham det store lotteri, med mulighed for udtrækning af både barnet-sover-efter-to-minutter og barnet-er-træt-men-mosler-alligevel-rundt-i-en-times-tid.

Frida sidde på bord

Den oplyste zenmunkinde ser sig nødsaget til at borde skålen

Sigurd hærger bord

Den hærgende lillebror afprøver mulige fødeemner

Sigurd bad

Hvad er det nu lige man skal her?

Sigurd bad

Ah! Det var dét man skulle!

Sigurd træt

Okay, Sigurd, det er sengetid nu

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2005-01-01 Første dag

Frida: 3 år, 3 mdr. Sigurd: 9 mdr.

Sigurd mente lige der skulle være fest umiddelbart efter vi gik i seng. Hanne lavede en ordning med Toke: Toke lyttede efter Sigurd om natten og Hanne stod op med ham. Smart tøs, for Sigurds festhumør holdt en times tid. Til gengæld vågnede han først 8.30 i morges.

Formiddagen gik med morgenbrød og oprydning. Frida var rigtig blevet gode venner med Lasse, for da der blev pakket sammen til Sigurds & Tokes hjemtur, sammen med Sander, Torben & Tenna, blev hun ked af det. Hun ville lege videre med Lasse.

Hjemme i Økohuset gik det stille og roligt, indtil det blev sengetid. Både Sigurd og Frida havde tydeligvis noget de skulle af med, så det blev en større omgang at få dem til at sove.

Fyrværkeri

Kabooom med masser af ild i forskellige farver. Nytår er en dejlig ting

Rod på vendepladsen

Krudtbeholdere roder nu temmelig meget

Naja med koste

Kan I så se at komme i gang

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->