Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 29
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-07-18 Sommer og sol

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Okay, der var en del skyer, men det var gode skyer. En rigtig fin og lun dag med overskud og tid til væren ude. En del af tiden blev så brugt på at rydde op og gøre rent, men det var stadig ok.

Sigurd sov 9½ time i nat. Go Sigurd! Men mon ikke det fortrinsvis skyldes den hårde dag i går? Aftenerne er ellers ved at stabilisere sig, desværre med 1½ times øffen før han falder i søvn.

I morgen bliver en spændende dag. Som et eksperiment med vor mentale ligevægt har vi tilbudt at passe nabopigerne Alberte og Olivia samtidig med at Frida og sigurd er hjemme. Fire unger og to arme hver - det burde kunne lade sig gøre.

Frida Sigurd holde i hånd

Ja, Sigurd, jeg mener Descartes' rationalisme er basis for...

Frida klippes

Salon Mor

Flue

Spydig flue

Sigurd profil

Frofil af en knøs

Alberte Sigurd heidi

Her, Sigurd, den er vist din

Frida rutchebane

Den badekåbeklædte bakkeforcerer

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-07-17 Fødselsdagshavefest

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Vores gode veninde Tenna Holdt 30 års fødselsdag i dag. Vejret var herligt, så der var dømt stor græsplæne og grill. Frida var noget tilbageholdende det meste af tiden, men tøede til sidst op og legede ret godt med Lasse, en lidt ældre dreng. Glimrende mad, godt selskab og solskin.

Vi blev til aftensmad og trillede så hjemover. Vi nåede ikke bussen, men det gjorde slet ikke noget. Det viste sig at være rigtig hyggeligt at vandre den times tid og hyggesnakke.

Derhjemme var Frida i fint humør og gik en videre tur med Hanne, mens Toke lagde Sigurd i seng. Han drak 100 ml mere end normalt, så mon ikke han også var påvirket af varmen?

Lasse Frida knus

Tsk, tsk, Frida. Det der er vist lidt rigeligt løssluppent med så frisk en ungersvend!

Frida på hovedet

Frida kunne næsten stå på hænder. ...Okay, hun kunne slet ikke

Torben legeonkel

Nej, spis mig ikke! Fang nøglerne i stedet

Frida sove i klapvogn

Tilbage til rødderne

Snylte hveps

Nix, lille snyltehveps, den finger er ikke til æg

Tenna fødselsdagsvoksen t a Anne vibeke

Fødselsdags-voksnen

Sigurd solhat t a Anne vibeke

Funderende Sigurd

Frida Lasse på tur

Mod nye eventyr

Hjemtur

Hjemover med skubbedyret

Bente
2005-09-15 11:49

Der er da ikke nogen der gider bruge deres fritid på at se billeder af jeres familie, når man ikke kender dem.
Med andre ord: få jer et liv.

Med venlig hilsen Bente.

Ps Snyltehvepsen var helt klart det eneste brugbare billed.
Pps Vil i gerne have jeres børn skal blive mobbet? Nej vel? Så overvej navneforandring!
Frida hvad fanden er det for et navn- og Sigurd for den sags skyld! Hvad gik galt? Folk som jer er ikke egnede til at have børn!

.. Er i fra Jylland?

Toke Eskildsen
2005-09-16 12:29

Jeg kan se af mine logfiler at disse totalt intetsigende og uinteressante sider holdt din opmærksomhed fanget i et kvarters tid og fik dig til at skrive skrive tre kommentarer.

Bente
2005-09-28 09:33

Ja det er jo fordi nogen må hjælpe de svage her i samfundet så jeg synes du skylder at takke mig!

Men jeg har stadig ikke fået svar på mit spørgsmål

... Er i fra Jylland?

Toke Eskildsen
2005-09-28 10:09

De svage i samfundet? Er det dem der ikke tør stå ved hvad de skriver og i ly af Internettets tilsyneladende anonymitet stiver egoet af, ved at sende perfide kommentarer til andre?

Jeg forstår ikke din interesse i fremmede personers oprindelsessteder, men Ravnholtskolen kører måske med projekter, hvor I skal prøve at skaffe oplysninger om tilfældige personer på nettet?

Det er ikke nogen hemmelighed at vi er 3/4 fra Jylland. Jeg selv er fra Fyn. Hvis der er mere du vil grave i, vil jeg opfordre dig til at sende en mail til darkwing@daimi.au.dk. Samtale gennem kommentarsystemer er noget rod.

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-07-16 Sol og slut

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Det var en lækker morgen. Lige vejr til at sidde ude og spise morgenmad, mens man misser mod solen og snakker om hvor dejligt vejret er. Så det gjorde vi. Dvs. vi var lig far, mor og oldemor, for Sigurd og Frida sov sødeligt.

Det gode vejrs ankomst var desværre timet med at vi skulle hjem til Århus igen. Oldemor kørte os til Skive station og vi bumlede sydover med Arriva. Denne gang faldt Sigurd i søvn i toget. Tip: Læg en sammenrullet trøje ved siden af ungens hoved, så der er noget til at dæmpe togets vuggen.

Hjemme i Økohuset gik tiden med at hvile og spise. Om aftenen blev det tid til en tur sammen med Olivia. De to piger havde tydeligvis savnet hinanden. 5 dage uden jævnaldrende må også være lidt hårdt.

Frida Olivia plumpe sten

Glæde. At være hjemme og plumpe sten med veninden

Frida pege Sigurd lift

Se sovende Sigurd

D s b

Desværre gik turen hjem ikke med den gamle hæderkronede, men i stedet med Arriva

Frida ribs

Der kompenseres for 5 dages manglende bærfrådseri

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-07-15 Jesperhus Blomsterpark

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Oldemors fødselsdagsgave til Toke var en tur i Jesperhus Blomsterpark med resten af familien. Der var stor glæde og forventning fra Fridas side. Hun så specielt frem til krokodillerne og legepladsen.

Der var mange biler på parkeringspladsen, men det er også en stor park, så vi gik frejdigt ind. Ved billeteringen blev vore 4 medbragte discountsodavand konfiskeret. "Velkommen til blomsterparken. Hrmpf... Knallerter!

Nå, udover smålig madkurvspolitik var der nu ret underholdende. Der var sikkert også pænt, men en 2½ åring har ikke så forfærdelig megen opmærksomhed på blomsterarrangementerne. Til gengæld fik Frida kørt i tog, kørt i bil, redet på hest og kørt på motorcykel (som hun selv kunne finde ud af at håndtere, incl. gashåndtag).

Efter den omgang spiste vi vor medbragte mad og gik ind for at se krokodillerne. Frida var desværre blevet for træt, så hun havde svært ved at nyde indtrykkene. Der blev set lidt sommerfugle, krokodiller, slanger og firben, men en del af tiden gik med at plage om at få "en abe på en sten", som hun havde set i souvenierbutikken.

Vi havde godt nok lovet hende sådan en abe, men det var lidt svært at få hende til at forstå at vi lige skulle se på dyr først. Hun fik da også sin abe bagefter. Dvs. det blev til et firben på en sten, som blev til en krokodille, som blev til en frø. Den var hun heldigvis ret glad for, for da ville forældrene bare ud af butikken.

Hjemme i sommerhuset gik både Sigurd, Frida og Hanne omkuld. Det er hårdt for de små pus at opleve så meget. De livede dog op før aftensmaden og to af dem var med på pandekager senere.

Frida motorcykel

Næsten som Onkel Søren

Lemurer

Haledyr. Kaldes også lemurer

Hanne Frida bil

Driving Mor Hanne

Frida gravko

Byggemand Frida, nu med motoriseret gravko

Danmarks længste vandfald

Jordbærhue betragter vandfald

Frida mini blomsterhus

Det er her alle forældrene tager fotos af deres børn

Krokodille

Nej, ikke udstoppet. Men den sad helt stille

Poppeltrær fra1958

Hjemme igen hos oldemor

Hanne Frida bold

Tid til lidt aftenrugby

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-07-14 Skønt du så ofte har sveget mig

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Overskyet og blæsende afløst støvregn gående over i byger. Det blev dog til et par ture i området. Vi mødte nogen heste og oldemor viste os et sted med en masse skovjordbær. Frida syntes ret godt om ideen med børnejordbær.

Toke brugte en del af dagen på at rydde en sti gennem et krat. Der er tradition for at lave lidt grovere havearbejde i sommerhuset og det er en rar afveksling fra hverdagsjobbet, hvor det er hjernemusklen der bruges. Desværre skulle motorsaven ikke startes i denne omgang.

Oldemor skulle på aftenarbejde på Jenle og ungerne faldt begge to tidligt i søvn, så hvad gjorde de aftenfrie forældre? Ak, de må være blevet gamle, for aftenen blev brugt på at se Futurama.

Rendegraver med tænder

Frida var af en eller anden årsag bange for den her

Frida trækker traktor

Traktortræk

Edderkop

Hovsa! Dig har vi da set før!?

Frida oldemor gå tur

Afsted med oldemor...

Skovjordbær

...efter dem her

Bille

Bare en bille

Jens Hofman Hansen
2004-07-17 23:07

Hov, hov, det er ikke "bare en bille". Det er en af mine yndlingsbiller, en skarnbasse. Den er fin og blåskinnende og altid god at tage op på hånden for nærmere studier. Det er en flink (og stærk) lille fyr, som ikke gør en kat fortræd. Den er dog ikke helt glad for at blive taget op, og det kan du høre, hvis du lægger øret lidt hen til den. Den hvæser højlydt indtil den ikke er bange mere. Faktisk kom jeg forbi en i dag på en skovtur i Fredericia. Der var adskillige, som krydsede skovstien. Skarnbasser hedder skarnbasser fordi de lever af - gødning. Men de er jo renlige, så de er ikke ulækre. Se mit billede af det eksemplar jeg kom forbi:
http://imv.au.dk/~hofman/fotos/20040717fredericia/index-Pages/Image0.html

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-07-13 Kurs mod Grønning Strand

Frida: 2 år, 10 mdr. Sigurd: 4 mdr.

Billøse men billetindehavende steg vi på et nordgående tog. 1½ times kørsel i bumlerumle gik uden de store begivenheder. Sigurd ville godt nok ikke falde i søvn, men hans humør var fint nok. Frida var også ved godt mod.

Oldemor var ikke hjemme, da vi kom til sommerhuset, men hun havde sat jordbær og slik til os. Gad vide om man får en særlig håndbog med den slags godheder, når man bliver oldemor? Frida kværnede slikket og forældrene kværnede jordbærrene.

Oldemor kom hjem før aftensmaden, men Frida ville ikke snakke med hende. Hun ville nu heller ikke snakke med Toke eller spise noget aftensmad. Meget Frida Modsat. Den tvære mine ændrede sig efter mindre end to minutter på sofaen. Pludselig var Frida glad, ville spise og først og fremmest lege med oldemor. De to morede sig sammen til 21.45.

Hanne fik Sigurd til at grine for første gang. Han var højlydt begejstret et par minutter, mens hun skiftede ham.

Frida billetstempling

Må vi bede om størst mulige stilhed... Ka-chonk!

Hanne Sigurd tog

Vi præsenterer Jordbær-Sigurd

Frida Sigurd Hanne udenfor

Oldemors oldemorhed nydes

Vandrende trær

Ret store larver, de holder sig ude på landet

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-07-12 En tur til Spanien

Frida: 2 år, 9 mdr. Sigurd: 3 mdr.

Frida og Hanne blev trætte af lumreriet, så de udnyttede sommerferien og tog et smut til Spanien sammen med naboerne Heidi og Olivia. Det var som sædvanlig en succes og Frida kom træt hjem med klorlugtende badetøj.

Om eftermiddagen kiggede bedsteforældrene forbi med en fødselsdagsgave til Toke. De havde også jordbær med til Frida, som hun heldigvis var villig til at dele med forældrene.

I morgen tager vi afsted til oldemors sommerhus, hvor vi skal være til fredag. Desværre er Onkel Sørens bil i udu, så vi ser frem til togtur med ungerne.

Jordbæruddeling

Jordbærpigen

Olivia skub

Duns!

Død hveps

Den lange søvn

jonaz@ofir.dk
2004-08-30 14:03

flotte fotos ... jeg skulle bare bruge et jordbærbillede til en opgave - men tak for kigget

Tokes billedservice
2004-09-08 16:04

Hvis jordbærhuen ikke er god nok, er der et billede af et almindeligt jordbær på http://ekot.dk/dagbog/2004_uge28.html#2004-07-06 .

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->