Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2004 => Uge 16
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2004-04-18 Forandringer

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Sigurd har lavet to nye ting indenfor det sidste døgn. Først vågnede han med tre kvarters mellemrum fra klokken 3 i nat. Det var Hanne ikke udpræget begejstret for, specielt ikke da det var falsk alarm hver gang (han ville ikke have noget mælk). I eftermiddags sov han til gengæld i 5½ time!

Frida er tilsyneladende kommet sig over sin bruserforskrækkelse, for hun ville gerne bruse sig selv i dag og syntes ligefrem det var sjovt. Hun udviste også initiativ mht. opståen af sengen: Hun stod op af sig selv både om morgenen og efter middagssøvnen. Lad os se om det holder.

Ellers var det en fin dag med lidt blæst og okay temperaturer. Vi var lidt udenfor, hvor Frida legede både med Mai og Olivia. Om eftermiddagen kom Torben, Tenna og Sander på besøg.

Sigurd Sander frida

Ungernes håndplacering er helt på deres eget initiativ

Frida et aar

Vil mades

Pacman

Nej, det er desværre ikke Frida der har tegnet dette

Sander scooter

Turbosander

Toke Sander t a torben

Sanderholder og Sander

Tenna sigurd

Hej, lille ven! Får jeg et grin? Et smil? Åbne øjne? Nej?

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2004-04-17 Lækker lørdag

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Det blæste en anelse, men ellers var det lækkert vejr i dag, så vi var udenfor en stor del af tiden. Det samme var naboerne og Frida & Olivia fik leget rigtig meget sammen. Frida spiste aftensmad derinde og bagefter var vi inviteret på boller.

Slik i cykelvogn

Dobbeltguf

Sove på arm

Arme Sigurd

Kigge kamera

At se små film af sig selv er et hit

Trillebør med sten

Weekendarbejde i stenbrudet

Udklæd

Det er en løve, den til venstre

Aftenlæsning

Frida & lillebror læser Lotte & lillebror

Jens Hofman Hansen
2004-04-19 00:37

Hej Toke, sejt at du kan sælge ideen om at du skal have et nyt digitalkamera ved at lade Frida blive imponeret af videofunktionen. Dén havde jeg ikke lige tænkt på.

Skriv en kommentar
 

Fredag 2004-04-16 Legetøj til far

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

I dag fik far et nyt digitalkamera. Dvs. han har lige nogen dage til at finde ud af om det er sagen eller om det skal byttes til noget andet. Det er en lommemodel, så forvent ikke den store ændring i kvaliteten af billederne i dagbogen. Det kan dog være det dukker et videoklip op hist og her.

Det var varmt i dag. Så varmt at Frida smed alt tøjet og rendte nøgen rundt en times tid. Hun var i vældigt humør og kørte på scooter og trehjuler sammen med Mai. De fik også set salamandre i vandhullet bag fælleshuset - vi må lige huske at tage Frida med på en kig-på-små-dyr tur ved lejlighed, så hun kan lære hvad det er for nogen størrelser.

Is løb

Is + godt vejr = glad unge

Trappe

Trappeis

Salamander

Håndterbar salamander

Toke closeup

Flotte far

Kyocera closeup

Spøjst udseende kamera

Kyocera closeup

Og ja, det er en almindelig æske tændstikker. Kameraet er lidt tyndere end æsken

Laila
2004-04-18 09:39

Det ligner da vist et PERFEKT lommekamera...!! og videoklip? det glæder vi os til! Kameraet ligner også lidt et man beholder... ;) (Hvornår må jeg få det aflagte...?:)

Fasteren

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2004-04-15 Kontaktbehov

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Børnene var enige i dag: Kontakt er en god ting.

I morges blev Frida kørt i vuggestuen af Toke. Det gik udmærket, men da hun skulle afleveres var hun slet ikke indstillet på at give slip på far. Men arbejdet kaldte og der blev taget afsked. Vi fik dog senere at vide at hun havde været glad i vuggestuen.

Om aftenen provokerede Frida vældig meget. Hun var ikke ked af det eller specielt pylret, der skulle bare testes forældre. Sigurds version af forældretest var at kræve at sove på armen af far. Hver gang han blev lagt på et tæppe, vågnede han og ville have nærhed. Det er sødt nok, men i 2½ time?

Fod under sigurd

Øv, fars fødder lugter!

Kunstnere

De lampemalende kunstnere

Blå frida

Den blå pige

Far og sigurd

Men han er nu god nok at sove hos

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2004-04-14 Omvendt gråd

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Hanne var til køreprøve i dag. Hun dumpede desværre, men er ved godt mod, så det ser ud til at hun skal prøve igen om et par uger.

Køreprøven foregik kl. 9 om morgenen, så Toke skulle håndtere to unger alene. Hanne havde sørget for mælk, men de besluttede sig naturligvis til at vågne samtidig. Det gik dog og Frida kom i vuggestue til sædvanlig tid.

Frida var ikke særlig glad i vuggestuen i dag, men det hjalp dog at blive hentet af Faster Laila. Laila har tilbudt at hente Frida hver onsdag, hvilket vi synes er en glimrende ide. Frida havde nu et eller andet hun skulle af med, for hun klagede meget højlydt i et kvarters tid ved aftensmaden.

Efter aftensmaden tog Frida, Sigurd og Toke en tur op i Skejby Centret og gik bagefter lidt rundt ved Økohuset. Lidt kvalitetstid med far fik humøret frem igen. Der blev også tid til et kig ind i fælleshuset, hvor et par fyre var ved at spille figurspil. Frida bemærkede at nogen af monstrene havde kjole på.

Ved sengetid protesterede Frida og ville ikke i seng. Men hun sov hurtigt nok, da hun kom derned. Sigurd havde det heldigvis omvendt. Vi havde regnet med at han mere eller mindre ville gentage gårsdagens sceance, men han faldt rimelig hurtigt i søvn på Tokes mave.

Legestativ

Når Sigurd er for lille til sit legetøj, kan storesøster jo passende bruge det

Frida i lift

Og selvom han passer til liften kan hun også lige bruge den. Frida 1 år er en populær leg for tiden

Kigge ned

Hvad gemmer dybet?

Gene stealers

Genestealers (ja, det hedder de)

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2004-04-13 Børnelarm på to måder

Frida: 2 år, 7 mdr. Sigurd: 1 mdr.

Der var fællesspisning hos naboerne i dag. Alle børnene, også Sigurd, var meget vågne og aktive, så der var ret meget larm det meste af tiden. Det hele gik op i en højere enhed da chokoladekiks kom i kontakt med børnefingre.

Da vi kom hjem var Sigurd meget utilfreds en times tid. Han skreg og græd i et par minutter af gangen, tog en lille pause og startede så igen. Måske var han blevet påvirket af støjen tidligere? Vores teori er dog at han blot kopierer sin storesøster: Frida var vældig stille den første måned af sit liv, hvorefter hun ofte græd og larmede i et par måneder.

I morgen skal Hanne til køreprøve. Hun er ret god til at holde hovedet koldt til prøver, så mon ikke det går?

Frida og olivia

Skriv en kommentar
 

Mandag 2004-04-12 Sidste påskedag

Frida: 2 år, 6 mdr. Sigurd: 0 mdr.

Økohuset genlød af skramlen i skure, boren i beton og generel aktivitet. Vejret var lige til at gøre noget ved haven, hvis vi ellers havde en. I stedet hyggede vi ude på græsplænen og fik besøg af Lotte og Nina Miranda.

Sigurd er inde i en omstillingsfase (det overrasker næppe). I går aftes og i aftes brokkede han sig i 1-2 timer, før han faldt i søvn. Vi tager det nu ganske roligt og regner med at han bare er ved at finde en form for døgnrytme.

Aktivitetsdimser

Naboerne havde et par spædbarnsaktivatorer i overskud, så vi overtog en af dem

Nina miranda

Kan... lige... nå... Kan... godt... slippe... væk.. fra... mor...

Udefrokost

Velkommen på den grønne plæne

Minisko

Lotte havde en gave med til Sigurd. Hallo, Frida! Sigurd blev der sagt!

Sparke bold

Frida er ved at blive alt for god til at sparke bold. Hvordan undgår vi at hun bliver fodboldinteresseret?

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->