Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 40
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-10-05 Søskendemiddag

Frida: 2 år, 0 mdr.

Ah! Så blev det igen tid til søskendemiddag. Onkel Søren, Onkel Jacob, Tante Anne & Faster Laila kiggede forbi efter Fridas middagssøvn og blev til om aftenen. Frida

Hanne mærkede 10 små spark på indersiden af maveskindet!
Toke mærkede ikke noget (øv).

Frida er begyndt at sige en del ting der giver mening på deres egen måde, men som kolliderer lidt med hvad vi tager for givet. Et par eksempler fra dagen:

Traktor

Desværre, Frida, ingen adgang

Trappe kravl

Hvad laver I, unger? Hvem har lært jer det?

Vindueskarm

Liiige lang nok

Onkelleg

Onkel Jacob onkler

Onkelleg

Igen

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-10-04 Et nyt menneske

Frida: 2 år, 0 mdr.

Jakob (en af Tokes gymnasievenner) og Liza fik sønnen Vitus for tre uger siden. I dag tog vi ned og hilste på. Han var vældig kær og brugte en del af sin vågne tid med at kigge stille rundt. Frida syntes også han var sød, men størstedelen af hendes opmærksomhed gik dog på kage og en batteridrevet legetøjshund.

Jakob Vitus

Den stolte far med søn

Kage

Og ja, vi havde kage med

Jakke på

Episk kamp: Jakken skal på

Ikke jakke på

Vinderen

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-10-03 Vil du med hjem, Frida?

Frida: 2 år, 0 mdr.

Der var dobbelt afhentning af Frida i dag. Det betød at Hanne & Toke pænt fik lov til at sidde og vente indtil Frida havde leget færdig oppe i vuggestuen. Ved afleveringaf om morgenen gik hun også selv hen og ventede utålmodigt ved indgangen.

Vuggestue glæde

Kom nu, far!

Styrt

Cyklen bløder

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-10-02 Onsdagsmiddag?

Frida: 2 år, 0 mdr.

Vi har en fast aftale med naboerne om at spise sammen om onsdagen. Dvs. det har kørt nogel uger nu og vi har endnu ikke formået at holde fællesspisningen om onsdagen, så det er måske snarere en tirsdag eller torsdag middag?

Gulv leg

Nej, vi aner ikke hvad de legede

Piv piv

Nej, en mommelervokssut er ikke helt nok

Bøjle

Nej, der er ingen sjov tekst her

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-10-01 Gaaab

Frida: 2 år, 0 mdr.

Frida var vist lidt træt i dag. Hun var i hvert fald ikke i hopla om aftenen og var ved at falde i søvn da vi sad og kiggede lidt billeder efter aftensmaden. Hun var ellers kvik nok tidligere på dagen: Da hun så Hanne i ny trøje, sagde hun Mor ny trøje. Den er flot.

Udsigt

Afgrund & rosiner

Bil

Sol & bil

Sove

Træt & mor

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-09-30 Den gode aflevering

Frida: 2 år, 0 mdr.

Vuggestuen er vist ved at være helt okay. Normalt plejer aflevering at foregå ved at lade en af pædagogerne holde frida hos sig, men denne gang satte hun sig på en stol og legede med en bamse uden protestering over at Toke gik.

På hjemmefronten underholdt Frida med at synge hele Mester Jakob sangen. Hun glemte godt nok at gentage linjerne, men de var der alle sammen.

Op og ned

Pladask

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-09-29 Mandag

Frida: 2 år, 0 mdr.

En ganske stille dag oven på weekenden. De ringede fra vuggestuen ved middagstid og sagde at Frida skulle hentes fordi hun havde børnesår. Panik panik. Dvs. ikke så meget panik, for Hanne fik dem overbevist om at det bare var myggestik.

Stabl

Bare lige tre klodser til...

Papkasse

Olivia og Frida

Legehus

"Err... Det er nok ikke så godt, hvis du kigger i dagbogen i dag, Hanne. "Hvorfor? Hvad har du lavet med Frida?, "Hvor var det henne? Var det ovre på legepladsen? <mumle> "Har du sat hende op på noget? ... "Var det på legehuset?. "Err... Det var ikke noget dårligt bud.... "Satte du hende op på taget af legehuset?. "Jamen hun syntes det var sjovt at rutche ned og blive grebet...

Katteleg

Legekammerat

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->