Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 32
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-08-10 Naturhistorisk

Frida: 1 år, 10 mdr.

Varmt varmt varmt. Hvor går man hen? Museer må have kølige rum...

I dag tog vi en tur på Naturhistorisk Museum. Frida var ret skeptisk i starten: Det er også underligt at komme ind i et halvmørkt rum med en masse dyr der står stille. Da hun fandt ud af at de ikke bevægede sig, blev hun dog mere interesseret og udpegede de dyr hun kendte. Det var et udmærket førstegangsbesøg og vi planlægger at udsætte hende for det igen inden alt for længe.

Efter besøget tog vi en tur i Universitetsparken og spiste vores medbragte mad. Frida syntes de levende ænder var meget mere spændende end de udstoppede

Efter aftensmaden kiggede naboerne op til en kop kaffe. Frida & Olivia gik ned og legede sammen med nogen ældre børn på fliserne. Vi skal nok til at vænne os til at hun kan tulle rundt uden vores konstante overvågning.

[Foto]

Stor bamse

[Foto]

Klar til tur

[Foto]

Var der noget?

[Foto]

Vi fodrer de stakkels sultne ænder, der sikkert ikke har fået brød i flere minutter

[Foto]

På vej til middagslur

[Foto]

Flyv op til vorherre og bed om lidt flere skyer

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-08-09 Farmor, Farfar & Faster

Frida: 1 år, 10 mdr.

I dag var der længere lørdagsbesøg. Det var varmt, så vi følte trant til at demonstrere vores danskhed og gå en tur på 3-4 km for at købe is. Vi tog selvfølgelig ikke noget vand med. Nå, det blev kureret da vi kom hjem ved at sidde i skyggen og slappe af nogen timer.

[Foto]

Farmor

[Foto]

Optræning

[Foto]

Groggy efter søvn

[Foto]

Kubb er stadig ret godt

[Foto]

Overlevelsesrygsæk til fasteren

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-08-08 Fredag!

Frida: 1 år, 10 mdr.

Sjovt som fredage pludselig bliver helt anderledes gode, når arbejdes. Toke var i hvert fald glad for at have weekend. Ikke at arbejdet er specielt ondt, det kræver bare lidt tilvænning at skifte fra sommerferie til aktivitet.

Varmen plager os. Det er såmænd ikke så slemt at tulle rundt i skyggen, men Frida kan ikke falde i søvn ved de nuværende temperaturer. I de her dage tager det omkring en time at få hende til at sove om aftenen, selvom hun er træt.

[Foto]

Fri

2 gunnestrup rotated

Toke var en tur til Gunnestrup i forbindelse med arbejdet. Ikke verdens største station

[Foto]

Varmehåndtering

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-08-07 Fasterbesøg

Frida: 1 år, 10 mdr.

Laila kiggede forbi i dag for at få lidt kommentarer til en opgave hun er ved at skrive på seminariet. Toke har endnu ikke skaffet en printer til hende (rooolig nu, den kommer på mandag), så hun er ikke så meget for at begynde at skrive ind indtil da. Computere har det med at æde opgaver.

Frida havde igen svært ved at sove til middag, men det er nu også ret varmt. Hanne måtte finde barnevognen frem og køre en tur med hende først. Hun var heller ikke vild med at sove om aftenen.

[Foto]

Frøken cool på besøg

[Foto]

Hun mangler bare mørkt hår

[Foto]

Hvad siger lamaen?

[Foto]

Do the bird

[Foto]

20 anslag i sekundet

[Foto]

Dyt!

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-08-06 Plasketid

Frida: 1 år, 10 mdr.

Frida & Olivia plaskede rundt udenfor i hver deres balje. Tidligere har Frida været lidt tilbageholdende med at sidde ned i vand udenfor, men i dag var det åbenbart for sjovt til at lade være.

[Foto]

Vand og hat. Ja, hvorfor ikke?

[Foto]

Modellervoks er noget man trykker på og putter i dåser

[Foto]

Sengetid

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-08-05 At kommunikere

Frida: 1 år, 10 mdr.

Frida blev ked af det på et tidspunkt i dag. Hun sagde ked af det og sad lidt hos Toke. Så sagde hun glad igen og kravlede ned.

Frida & Hanne var til lægen i dag. Irritationen ved myggestik er noget en del mindreårige oplever og som de normalt vokser fra. De fik noget salve, der primærk skal lokalbedøve, så hun ikke kradser mere i det.

[Foto]

Aftensmad?

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-08-04 Dagen efter dagen

Frida: 1 år, 10 mdr.

Der skete ikke det store i dag. Vi tullede rundt og fik tømt opvaskemaskinen og renset grillriste fra fælleshuset. Frida fik 6 myggestik i sommerhuset og de var egentlig på vej væk. Troede vi. Det ser ud til at der er gået noget betændelse i dem, så en apotekerdame mente vi skulle tage hende en tur til lægen. Vi følger rådet.

[Foto]

Hygge

[Foto]

Lægebesøg i morgen

[Foto]

Her udruges killinger

[Foto]

Tonse 1

[Foto]

Tonse 2

[Foto]

Eventyr

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->