Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 19
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-05-11 Larme larme

Frida: 1 år, 7 mdr.

Frida prøver stemmen af for tiden ved at råbe højlydt og længe, når vi er indenfor. Indtil videre har forældrene formået at lade det være en del af barnets naturlige udvikling, men hvis det fortsætter er det enten tid til ørepropper eller gaffatape.

Dagen gik med specialeskriveri for Tokes vedkommende og tullen rundt udenfor for resten af familien.

[Foto]

Mere vippen med gyngen, mor

[Foto]

Jeg laver lige lidt mad, mor

[Foto]

At flade ud på aben

[Foto]

Hvorfor skal jeg vækkes?

[Foto]

Hov! Det var alligevel interessant

[Foto]

En daglig forteelse

[Foto]

Legetøj ud

[Foto]

Transportmiddel hjem

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-05-10 Rygeheroin på bånd

Frida: 1 år, 7 mdr.

Marie & Jim, et par fra børnegaden, lånte Hanne et bånd med Teletubbies. Frida guffede det i sig og stoppede først med at se det, da Hanne mente hun havde fået en passende dosis.

Ellers gik dagen på vanlig vis, med Fridas humør skiftende fra muntert til pylret, alt efter om tænderne værkede eller ej.

[Foto]

[Foto]

[Foto]

Sut, sut

[Foto]

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-05-09 Kort pasning af bedstemor

Frida: 1 år, 7 mdr.

Bedstemor hentede Frida i vuggestuen og passede hende til Hanne kom hjem, så Toke kunne arbejde med specialet. Det gik vældig fint - det er rart at vide at Frida ikke har noget mod at blive hentet af andre.

Efter aftensmaden tog Toke en pause ved at gå en længere tur med Frida. Hanne trængte til at hvile ørerne lidt ovenpå en dag på kurset og Frida var mildest talt ret utilfreds. Det er som sædvanlig tænderne, der gør ondt. Det ser dog ud til at den ene hjørnetand er brudt igennem, så nu mangler der kun tre mere...

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-05-08 Far skriver

Frida: 1 år, 7 mdr.

Og far har travlt. Kvalitetstid med Frida blev indtil Hanne kom hjem, hvorefter Toke fortsatte skriveriet. Frida skiftede mellem at være glad og ked af det. Det er tydeligvis de kommende hjørnetænder, der generer.

Vi fik brev fra Boligforeningen Ringgården i dag. Der er to rækkehuse ledige i Økohuset og vi er 4. prioritet på listen over mulige lejere. Hvis vi er så heldige at to foran os springer fra, kan vi flytte ind den 1. juli.

[Foto]

Stene med mor

[Foto]

Stene med far og to gode venner

[Foto]

Sten er bonus på alle måder

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-05-07 Ups

Frida: 1 år, 7 mdr.

Hmm... Der er den her opfindelse, de kalder solcreme. Det er sådan en fædre ikke kender til. Eller i hvert fald glemmer at bruge.

Frida fik vist lidt for meget sol i går. Hun kunne ikke rigtig sove i nat og var ret varm, selvom vinduet var åbnet. I vuggestuen var hun meget pylret, indtil hun havde sovet middagssøvn.

Hanne kom hjem 17.30. Frida brød i gråd, da hun hørte hende, men det var vist blot fordi hun kom i tanke om at hun havde manglet. I hvert fald kravlede Frida op til hende og faldt i søvn, mens Hanne spiste aftensmad.

[Foto]

Godt hun er hjemme igen!

[Foto]

Pas på, far

[Foto]

...her kommer jeg

[Foto]

Hvad siger du?

[Foto]

Skal jeg derud?

[Foto]

Langt ude i skoven

[Foto]

...sad en lille bjørn

[Foto]

Ikke varmt nok endnu

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-05-06 Fardag

Frida: 1 år, 7 mdr.

Hanne skulle på tur med overnatning på sit kursus og fasteren havde ikke tid til at passe Frida, så det blev far, der tog sig af hende i dag.

Det blev til en bytur med besøg hos den faste tegneseriepusher i Stribeladen. Frida var meget fascineret af de mange tegneserier, så faderen håber på at interessen går i arv. Efter bladerhvervelse gik turen forbi en af Tokes gamle veninder. Hun var desværre ikke hjemme, så det blev kun til en tur op og ned ad trapper med Frida på armen. I stedet blev der købt ind i Super Brugsen, hvor Frida med sikker hånd styrede en af de der små indkøbsvogne til børn.

Det var åbenbart en trættende tur, for Frida faldt hurtigt i søvn om aftenen. Det passede glimrende, så blev der tid til specialeskrivning.

[Foto]

Okay, Frida, der kigger vi ind ... en anden dag

[Foto]

Positive katteioner

[Foto]

Mod vuggeren

[Foto]

Pasta hjælper på ventetiden

[Foto]

Jaah! Hjemme!

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-05-05 CAT-Woman

Frida: 1 år, 7 mdr.

- competence, attirude and tactics for women. Så startede Hanne på sit kursus. Det løber over 1½ måned og er rettet mod at få et job. Det betød at hun først kom hjem kl. 16.30, så Toke blev nødt til at tage en pause i skriveriet, for at passe Frida.

Det blev til en tur i City Vest, for at købe hjemmesko. Frida nægter dog pure at gå med dem. Hver gang hun har fået dem på, står hun stille, til de bliver taget af igen. Det bliver sjovt at se, hvad hun gør i Vuggestuen i morgen.

[Foto]

Går i stå. På sin line

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->